Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALLAHIM BU BİR RÜYA MI ?!?!??!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eh zaten degerini anlayin diye bilere kapamistik siteyi :P

Ben de daha bugun duzeltebildim, 2 gundur internetim yoktu. Yoksa 2 gun onceden acilacakti site, kusura bakmayin tum patiler.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
ne alaka diceksiniz ama niye kapandı niye açıldı kardeşim :)
biz boyle bir yenilik boyle bir güzellik bekliyoruduk ama.. neyse hade bakalım :) hayırlı olsun.[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 25 Mart 2004 06:07 tarihinde demiş ki:
kusura bakmayin tum patiler.

Bi düşünelim :hmm:[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
noluyo be :)
adamlar paticiğe susamış haha
neyse bu günleride gördük
hayırlı olsun[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
AÇILDI BE
karakedi'ye yoğun preslerim sayesinde :D oh acayip mutluyum..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
- Alo Cemal !!
- Kimsin ?
- Kadir
- Hangi kadir ?
- Delikadir uleeeyynn
Mesaj tarihi:
laylaylay tey tey[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Mesaj tarihi:
Simdi bazi arkadaslar neden diye sormus, hatta bazilari direk sormadan sorumsuzluk olarak nitelendirmis.

Olayin %90`inin bizimle alakasi yok. Yani Paticik Yoneticileri ile.. Bir hayli gecikme soz konusu.. Protokol gibi de dusunebilirsiniz bu gecikmeyi.

Sunucu kapatilmisti, cunku sunucu pek sunucu gibi degildi, kevgir gibiydi.. Sunucu tekrar kuruldu ve yonetimi bize verildi, boylelikle herkes mutlu oldu ve sunucu ile ugrasacak bir gonullu oldu.

Fazla tartismaya gerek yok. Yoneticiler olarak az saclarimizi yolmadik bazi durumlarda..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
said:
The_Delucian, 25 Mart 2004 01:41 tarihinde demiş ki:
fazla uyumlu bir yakınlasma ...
blizzard diyelim de ortalık karıssın ...
sacred mı dıablo mu ?

lol
dur tarihi bir an yaşıyoruz burada
Mesaj tarihi:
blizzard toptur, kalorisi yoktur..

o mesajları atarken 36 saattir ayaktaydım, belli olmuş zaten.. :-p[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
Oh be elinde sonunda :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
wooooooooooooot :tebrikz: sonunda yaw ozlemisim walla bole turuncu turuncu :)[signature][hline]Her giden memnun ki yerinden; Yılllar geçti,hic dönen olmadi seferinden...
  • Yeni Oluştur...