Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chemical reklam yıldızı

Cassie

Öne çıkan mesajlar

Hiaaaaaaaa!

Yazmış
Neyse söliim
Posta gastesinin üniye hazırlık reklamdındayım
en son 8 9 arasında oynadım tam prime time
para verseler icim sızlamıcak ama hem rezil oluyoz hemde para alamadık okul çekti diye[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

Bide 1 yıl önce çekildim unutmuştum bile:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

ilkokulda trt 1 de patates boyama/duvar boyama gibi programa çıkmıştım program başı 2 milyon almıştım ozaman lastik ayakkabı 7 milyon civarında idi:) ii para idi yani
ama buna beş kuruş vermediler
zaman aşımına sokup para vermediler ühe[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

aha
çok fena:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

Ehe ben reklamlarda çıkamadım hiç nasib olmadı.
Ama yazlıkta çatışma çıkmıştı, haberlerde şaşıran genç #76241 olarak çıkmıştım.
Gelin - Damat kavgası tarzı birşeydi.Birbirlerini bıçakladı manyak herifler.Sonra bi araba geldi durdu herifle beraber 2 3 kişi arabaya atladı gittiler.Arkadan bağıran dayı ;

"Biz bıçak çekmemiştik ama!" diye haykırdı.[signature][hline]I'm in a world of shit.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimyasal, nasıl bir reklamdır o, görmedim hiç. Fazla rezil olmuşsun gibi bir his var içimde.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 26 Mart 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 25 Mart 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
inşallah reklam yıldızı olur bizi unutursun :)

hahah işte bu güzeldi :P
ama o olmazsazevki kalmaz buraların sonrada nerdesin diyetopic açarız ilerde :)[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

eh bakalım madem şu reklam neymiş ne değilmiş..

birgün gelir de fo3'ü hazırlayan ekipte olursam verilen fire dmg'yi %100 arttıran Chemical diye bir perk koyacam, yanına da pipboy stili bir chemical resmi..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical
yakında barlarda mankenlerlede gozukur[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...

[Bu mesaj Llama tarafından 26 Mart 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 26 Mart 2004 11:24 tarihinde demiş ki:
elinde kalem fılan cevırıyomuydun chem

hanı genelde ole olur ya o reklamlar streslı ogrencıler :)

Ya valla çevirmeye kastım biriniz kalem çevirsin diyo herifler harbiden:) yapamıom onu
ama çok güzel kalem yakarım
kalemlerimin yarısının boyası yanmıştır arkadan
Sosyal ağlarda paylaş

Stresli öğrenci Chem hmm. Chemi kalem yapmak kesmez benim bildiğim yanında crossbowunu taşır.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

ahah:)
"Olum o ne elindeki?"
"Haa? ha hocam kalem o"
"Haa deme bak kızıyorum (harbi hoca şş baksana yapınca ha? diyorum arada kızıyolar) sol elinde ne var öyle bişi görüyorum"
"ha bişi diil hocam"
"Bak ne diyorum töbe töbe.. OLM ÇIKARSANA ŞUNU SIRANIN ALTINDAN NE O BAKİYİM!"
"Haaaaaaaaaaa siz crossbowu diyonuz"
"NEY?"
*gösterir*
.... "BUNELAN!"
"hocam şimdi şöyle kuruyorsunuz *ççç* *trak* sonra tetiğe basıııp *TRAK* *Fiuuuvv* *ÇOTAAANK* eehh böylede süper kapı deliyo ee ben kaçiyim hadi baybaaay... *hop hop hooooop...[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...