Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurdistana 15 milyar dollarlik golf sahali proje..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eşbaşkanımız ne dedi? Diyarbakır'ı Orta Doğu Projesi'nin başkenti yapacağız. Arayın youtubeda var videoları. Adam açık açık söyledi kardeşim hayret edilecek ne var artık?
Mesaj tarihi:
artik turkiyeyi oyalamak icin turk-kurt ayrimina mi ihtiyac var ki adamlar pkk'ya destek olsun? simdi de laik-dindar diye yiyoruz birbirimizi. bir de pkk'ya kaynak ayirmaz ki kimse. bakin avrupa birligi, amerika, kimse destek olmuyor artik. onun yerine laik-dindar ayrimini destekliyorlar, kaynaklar oraya akiyor simdi de.

bundan 15 sene sonra da zenginler - fakirler ayrimi yaparlar, 1800 avrupa'sina yetisiriz o zaman.
Mesaj tarihi:
Cooldragon said:
Irak kürt kesimin ekonomik olarak gelişmeşi türkiyedeki kürtlerin türkiyeden ayrılıp ırakın kürt kesimi ile birleşip ayrı devlet kurma eğilimi artacaktır.

Gerçi bundan 80 yıl öncesinden itibaren devlet doğuya daha fazla hizmet götürseydi. Halkı toprak ağalarından kurtaracak toprak reformu yapılsaydı. Bugün böyle korkularımız daha az olacaktı.

Kendi topraklarında yaşayan halka küçümseyip , hor görüp hizmet götürmez isen , yanı başında bakın gelin buraya size hizmet var diye çağırırlar. Kurulan üniversiteleri de gördük , Türkiyeden birçok insan oraya gitti , bedava üniversite , konaklama ve üzerine harçlık. Tabiki terör yüzünden hizmette zorluk çekilir ama bizim devlet politikalarımız pkk yı çökerteceğine yıllarca ekmeklerine bal sürdü , olan devletin hazinesine ve doğudaki çökmeye sebep oldu. Verdiğimiz şehitleri hiç söylemeye bile gerek yok.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:
Trabzondan hataya bi çizgi çekelim
gazi anteple kiliside alalım içine
devamını salla gitsin
verelim
oooh ne dert ne tasa

Bir marmara neyine yetmiyor? İstanbul başkent, nüfus 15 mılyon. Yeter de artar bile, hadi kapatın kapıları kalkıyoruz.
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
DoGMeaT said:
devamını salla gitsin
verelim
oooh ne dert ne tasa

Bir marmara neyine yetmiyor? İstanbul başkent, nüfus 15 mılyon. Yeter de artar bile, hadi kapatın kapıları kalkıyoruz.

durun lan biz gavur izmiride alın
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:
devamını salla gitsin
verelim
oooh ne dert ne tasa

verelim demesi ne kadar kolay demi?ver gitsin ya oralarıda atalarımı savaşarak almadılar zaten sen sımdı bunlara verdın orayı demi insan oglu aç gözlüdür daha fazlasını ısteyecektır emin ol
Mesaj tarihi:
"Niye o hattın sağı olsun ki direk bütün vatanı verelim" Demek o attın sağı sizin olsun solu bize yeter demek.
Yazılarınızı yazarken birazcık düşünün lütfen. O toprakları elimizde tutmak için 100 yıldır savaşıyor bu millet.
Mesaj tarihi:
ben tunceliyide gördüm,siirtide,hakkariyide,karsıda,bingölüde gördüm ağrıyıda

100 yıldır o bok içimi savaşıyoruz,gitsin ulan
baydım artık bu geyiklrin hepsinden
kes kopar doktor,al götür.
Mesaj tarihi:
her kürt terorist mi ?

memleete göre kürt olunuosa bende kürtüm.ailem kürt.

işimiz gereği adana mersin diyarbakır heyreri geziyorum senelerdir.müşterilerimizin cogu kürt.emin olun burdaki cogunuzdan daha medeni ve kültürlü adamlar

ticaret konusunda bazı enteresan gorusleri olsada.onun harici gayet saglam adamlar.

cahil bi kesim var.ama cahilin kürdü türkü farketmez hepsi tehlilekli.
Mesaj tarihi:
vahey vahey
özellikle ilk mesajı ciddiye alıpta şahlananlara helal diyorum.
sonrada hoşuma gitti,ateşi besliyorum.

elesso,eğer o topraklarda doğsaydım,büyük ihtimal kendi etnkik kimliğimi özgürce yaşayabileceğim bir ülkede yaşamak isterdim.
Mesaj tarihi:
İran ile olası bir savaş durumunda o golf sopaları artık hangi deliğe girer belli olmaz :) Stabil olmayan bir bölgenin nesine güvenerek bu kadar yatırım yapıyorlarsa artık..
Mesaj tarihi:
Doğuda insanlar türkçe bile konuşamıyo. O adamlar bayılıyo mu sanıyosunuz Türkiye'ye bağlı olmaya? Ama tabi sevmiyosan k. ırak'a git rahatla deyince de gitmiyorlar.
Mesaj tarihi:
Slat said:
İran ile olası bir savaş durumunda o golf sopaları artık hangi deliğe girer belli olmaz :) Stabil olmayan bir bölgenin nesine güvenerek bu kadar yatırım yapıyorlarsa artık..

stabil olmayan ?

phuahaah

hemde iranla olan bir savaşta.

amerika birleşik devletleri inan izin verecektir iranın erbile girmesine.
Mesaj tarihi:
elaidi said:
Doğuda insanlar türkçe bile konuşamıyo. O adamlar bayılıyo mu sanıyosunuz Türkiye'ye bağlı olmaya? Ama tabi sevmiyosan k. ırak'a git rahatla deyince de gitmiyorlar.

niye adam bıraksınki zilyon yıldır yaşadığı toprağı

belki kalkıp gitmez ama,üstünüzde başka bi bayrak olsa ne dersiniz dediğinde farklı cevaplar verebilir.
Mesaj tarihi:
zilyon yıldır adam türkiye sınırları ıcınde kürt kökenli olarak oturuyor zilyon yıldır oturdugu türk topragına kendı devletini kurmak ne oluyor hainlik olmuyormu?madem kürtçe konuşmak istiyor rahat takılmak ot esrar gasp tecavüz rahat yapmak istiyor o zaman git k.ıraka
Mesaj tarihi:
iyi de o toprakları korumak için sadece türkler savaşmadı ki? bizim ne kadar hakkımız varsa o toprak üzerinde, onların da hakkı var, onların da kanı döküldü toprak için.

ama "verelim gitsin" demek de akıl karı değil, oraya o kadar yatırım yapmışız, vergilerimizi akıtmışız (gerçi büyük kısmı ağalara filan gitti ya neyse)..orada bizim de emeğimiz var.

o yüzden yapılması gereken, bi orta yol bulmak. yani oraya ciddi bir kalkınma yapılacak, bunun getirisinin bütün ülkeye yayılması sağlanıcak, ama oradaki insanlar da kendi kimliklerini kültürlerini kimse karışmadan yaşayabilecek. bu bağlamda demokratik özerklik bence çok daha mantıklı bi çözüm.
Mesaj tarihi:
valla vatansever kürtler kalsın zaten kimsenin bişey dediği yok onlar için. ama istanbula gelip gasp kap-kaç tecavüz terörle uğraşan adamlar ya da dağdaki itlerin sempatizanı itler, 3 kelime türkçe konuşamayan adamlar gitsin. türkiyede neler değişiyor görürdünüz.

toprak olarakta ancak babayı alırlar. bu sınırlar kanla alındı, 3-5 çapulcu istedi diye milli sınırlardan vazgeçicek adam yok türkiye de.
  • Yeni Oluştur...