Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikea Hacker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok seviyorum bu siteyi

ikea daki satilan seyleri amaclari disinda kullanmalari super. turkiyede nasil bilmiyorum ama Ikea amerikada en ucuz kaliteli mobilya yeri, bence yararli bi site
Mesaj tarihi:
Volfied said:
cok seviyorum bu siteyi

ikea daki satilan seyleri amaclari disinda kullanmalari super. turkiyede nasil bilmiyorum ama Ikea amerikada en ucuz kaliteli mobilya yeri, bence yararli bi site

Abi Amerika'yı bilmem ama hem Türkiye'de hem İsviçre'de baya kullandım IKEA. Ben hayatımda bu kadar kalitesiz mal görmedim, bazı ürünlerinden bahsediyorum. Mesela dolaplar, masalar. İnanılmaz dandik ya, ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır sallanıyolar sağa sola. Hiç tavsiye etmem.
Mesaj tarihi:
dogru didin, burda da oyle. anca ufak tefek seyler saglam duruyo. gecen bi cekmeceli, bi de buyuk dolap aldik. cekmeceli iyi durdu, ama dolap kapaklarini takinca hadi ben yattim moduna girdi, mecburen duvari deldik oyle sabitledik. su an bu mesaji yazdigim bilgisayar da ikea masasinin ustunde duruyo, ama bunlar basit oldugu icin saglamlar, bi tahta iki ayak.
Mesaj tarihi:
Ama mesela geçen dönem odaya kanepe aldık bi tane, IKEA'dan, sapasağlam duruyor alet, inanılmaz memnunum. Hatta geçen depodan çıkardık, 3 kat merdivenlerden indirdik pata küte, hiç bişey olmadı kanepeye. Ali duymasın.
Mesaj tarihi:
Yeni tasindigimiz yerde en son aldigim 4 sey:
Malm Bed Frame
Malm bedside table
Malm 6 drawer cabinet with mirror flap
Benno coffee table

her birinden ayri memnunuz valla hic bi sorun cikartmadilar, bi cekic kullanmak zorund aolmak cekmeceler icin uzdu biraz (eski evdeki cekici gidip al falan da of of :P)

bilmiyorum yani Ikea sallanacak hede hodo olacak seyler icin duvara sabitleme kitiyle beraber geliyo, isteyen sabitler yani :)

avukatiyim evet, cok seviyorum ikea yi, zengin olunca bok gibi param olunca herseyini alip teker teker yapip sokucem :D hatta part time ikea da mobilya takicisi olarak calismak istiyorum :)
Mesaj tarihi:
ikea'nın amacı zaten kaliteli olmak değil ki..

çok kaliteli olmayan ürünlerini, çok düşük olmayan fiyatlarıyla sanki çok kaliteli ürünleri çok düşük olan fiyatlarla satıyormuş gibi pazarlamak..
Mesaj tarihi:
bence ikea'daki kalite üründen ürüne değişiyor.
yani bazı ürünleri hakkaten hiç problem çıkarmazken, bazıları sadece problem çıkartmak için üretilmiş gibi gözüküyor.
Mesaj tarihi:
Lack minik coffee table alip ustune oturursan tabi kirilir arkadasim, 12 dolarlik super bi fiyati var ama ve toplam 9 parcadan olusuyo (masa, 4 ayak, 4 vida)

ford alip niye ferrari performansi alamiyorum demek gibi bisi bu
Mesaj tarihi:
yok aslında tam olarak tata'ya ford gibi bir izlenim yaratıp, 2.el dacia satıyormuş gibi bir fiyatla sunuyormuş havası vermek ama izlenim yaratılan fiyata satmak demek daha doğru olur.

kısaca denilen kadar kaliteli ya da ucuz değil ikea.
Mesaj tarihi:
modellere göre değişiyor

mesela billy serisi oldukça dandik, tasarım sıfır ve dolapları sorun çıkarabiliyor

ama adını unuttupum bir seri var 3 sene önce alındı hâlâ taş gibi hiç şikayetimiz olmadı

bazı modeller evet sallanıyor.. ne kadar sıkışırsa sıkışsın sallanıyor ama sonucunda onalrda hep ucuz olanlardı verdiğiniz paraya göre değişiyor

çekmecelerini bozmak için çok çabaladım bu arada.. yok bozamadım..

ucuz etin yahnisi pek olur derler :)
ingilizler de "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" der
buyurun :)
  • Yeni Oluştur...