Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ikea Hacker isimli bu blogda ise Ikea'dan alınan ürünlerin modifiye(tam kelimesi bu mu bilmiyorum ama) edilmiş hallerini bulmak mümkün. Akıl akıldan üstündür deyip bakmakta fayda var.
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Pek hoşuma gitmedi. Ikea'nın olayı sadelikti zaten. Suyu çıkmış biraz.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya fikir güzel de, adamlar bildiğin mobilya yapıyorlar.. bunun için ikea'dan birşey almaya gerek yok ki. o yeteneğim olsa eskiciden alırım mobilyayı =)
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 di said: Pek hoşuma gitmedi. Ikea'nın olayı sadelikti zaten. Suyu çıkmış biraz. kesinlikle doğru.. (tu)
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben sevim de ikea konseptinin dışına çıkmış tabi biraz
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 di said: Pek hoşuma gitmedi. Ikea'nın olayı sadelikti zaten. Suyu çıkmış biraz. Ikea'nın olayı dandiklik değil miydi ya? :)
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ikeada dolasirken benim de aklima geliyo boyle seyler, sunu alip buna taksam soyle bisey olur falan filan.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cok seviyorum bu siteyi ikea daki satilan seyleri amaclari disinda kullanmalari super. turkiyede nasil bilmiyorum ama Ikea amerikada en ucuz kaliteli mobilya yeri, bence yararli bi site
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben ikea'ya sadece yemek için giderim, ah o isveç köfteler mhımm.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Volfied said: cok seviyorum bu siteyi ikea daki satilan seyleri amaclari disinda kullanmalari super. turkiyede nasil bilmiyorum ama Ikea amerikada en ucuz kaliteli mobilya yeri, bence yararli bi site Abi Amerika'yı bilmem ama hem Türkiye'de hem İsviçre'de baya kullandım IKEA. Ben hayatımda bu kadar kalitesiz mal görmedim, bazı ürünlerinden bahsediyorum. Mesela dolaplar, masalar. İnanılmaz dandik ya, ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır sallanıyolar sağa sola. Hiç tavsiye etmem.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dogru didin, burda da oyle. anca ufak tefek seyler saglam duruyo. gecen bi cekmeceli, bi de buyuk dolap aldik. cekmeceli iyi durdu, ama dolap kapaklarini takinca hadi ben yattim moduna girdi, mecburen duvari deldik oyle sabitledik. su an bu mesaji yazdigim bilgisayar da ikea masasinin ustunde duruyo, ama bunlar basit oldugu icin saglamlar, bi tahta iki ayak.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ama mesela geçen dönem odaya kanepe aldık bi tane, IKEA'dan, sapasağlam duruyor alet, inanılmaz memnunum. Hatta geçen depodan çıkardık, 3 kat merdivenlerden indirdik pata küte, hiç bişey olmadı kanepeye. Ali duymasın.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yeni tasindigimiz yerde en son aldigim 4 sey: Malm Bed Frame Malm bedside table Malm 6 drawer cabinet with mirror flap Benno coffee table her birinden ayri memnunuz valla hic bi sorun cikartmadilar, bi cekic kullanmak zorund aolmak cekmeceler icin uzdu biraz (eski evdeki cekici gidip al falan da of of :P) bilmiyorum yani Ikea sallanacak hede hodo olacak seyler icin duvara sabitleme kitiyle beraber geliyo, isteyen sabitler yani :) avukatiyim evet, cok seviyorum ikea yi, zengin olunca bok gibi param olunca herseyini alip teker teker yapip sokucem :D hatta part time ikea da mobilya takicisi olarak calismak istiyorum :)
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bende seviyorum IKEA'yı :D
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ikea'nın amacı zaten kaliteli olmak değil ki.. çok kaliteli olmayan ürünlerini, çok düşük olmayan fiyatlarıyla sanki çok kaliteli ürünleri çok düşük olan fiyatlarla satıyormuş gibi pazarlamak..
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bence ikea'daki kalite üründen ürüne değişiyor. yani bazı ürünleri hakkaten hiç problem çıkarmazken, bazıları sadece problem çıkartmak için üretilmiş gibi gözüküyor.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Lack minik coffee table alip ustune oturursan tabi kirilir arkadasim, 12 dolarlik super bi fiyati var ama ve toplam 9 parcadan olusuyo (masa, 4 ayak, 4 vida) ford alip niye ferrari performansi alamiyorum demek gibi bisi bu
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yok aslında tam olarak tata'ya ford gibi bir izlenim yaratıp, 2.el dacia satıyormuş gibi bir fiyatla sunuyormuş havası vermek ama izlenim yaratılan fiyata satmak demek daha doğru olur. kısaca denilen kadar kaliteli ya da ucuz değil ikea.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 dasaa sen IKEA'dan daha beter akıl karıştırıon :)
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 chesterfield said: ben ikea'ya sadece yemek için giderim, ah o isveç köfteler mhımm. eheh, neyse ki yalnız değilmişim :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 modellere göre değişiyor mesela billy serisi oldukça dandik, tasarım sıfır ve dolapları sorun çıkarabiliyor ama adını unuttupum bir seri var 3 sene önce alındı hâlâ taş gibi hiç şikayetimiz olmadı bazı modeller evet sallanıyor.. ne kadar sıkışırsa sıkışsın sallanıyor ama sonucunda onalrda hep ucuz olanlardı verdiğiniz paraya göre değişiyor çekmecelerini bozmak için çok çabaladım bu arada.. yok bozamadım.. ucuz etin yahnisi pek olur derler :) ingilizler de "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" der buyurun :)
Öne çıkan mesajlar