di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Çanakkale'den bir arkadaşımla konuşuyorum. Aynen bu şekilde tehdit edilmiş sitede oturan polis tarafından. Sebebi ise sitede gezinen hayvanları beslemek. Şerefsizler her gördükleri yerde işkence ediyorlar hayvanlara. Boyunlarına ip bağlayıp güneşin altında bir direğe bağlıyorlar. Aç susuz şekilde. Tekmeliyorlar taşlıyorlar. İğrenç insanlar. Orda otururken çok tehdit aldım sitenin delikanlılarından(!). Sinirli bi yapım var biraz. Buyur dolaşalım arka tarafa dedim hepsine gelen olmadı. Son vukuat buymuş. O sitede oturan okuldan bi kız arkadaşımla annesi için polis efendi "Silahlar çekilecek artık, kurşuna dizicem" demiş. Bu seni beni koruyacak olan polis. Pes ...
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 polislerin %80i şerefsiz zaten, acımam hiçbirine..
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Eğer polis onu cidden tehdit anlamında dediyse git şikayette bulun. Birşey yapılmayacak dahi olsa kayıt altına alınmış olur. İlerde başınıza birşey gelirse canına okurlar o polisin.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ipe dizilecek akılı olmayanların eline silah verilecek olursa olacak sonuç.
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben sadece dinliyorum olayı ordaki arkadaşımdan çünkü artık orada ikamet etmiyorum. Bir kaç benzer vukuatımız olduğu için artık savcı tanıyor neyseki beni de arkadaşımı da. Haberi var sanırım.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sanırım diye bişey yoktur ya vardır ya yoktur haberi ciddi gidin siz bi tutunak olsun ilerde bişey olur falan
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Hangi site bu, bi sakıncası yoksa söyleyebilir misin yani?
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Llama said: sanırım diye bişey yoktur ya vardır ya yoktur haberi ciddi gidin siz bi tutunak olsun ilerde bişey olur falan Ben diyorum ki orada değilim, olay arkadaşımın başına geliyor, sen bana diyorsun ki siz bi gidin. Ben gidemem ama pek tabiki gereken yapılacak bu konuda.
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: Hangi site bu, bi sakıncası yoksa söyleyebilir misin yani? Hiç bir sakıncası yok. Beldemiz Sitesi / Çanakkale. Bir kaç kişi haricinde insan gibi tip görmedim orada.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ne biçim insanlar bunlar onu anlamıyorum. Ne sanıyolar yani kendilerini bir rozet bir silah alınca ellerine adam mı oluyorlar. Arkadaşın bence işin peşini bırakmasın, sallandırsan azdır.
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 di said: Son vukuat buymuş. O sitede oturan okuldan bi kız arkadaşımla annesi için polis efendi "Silahlar çekilecek artık, kurşuna dizicem" demiş. ben bu cümleden sanki köpekleri kurşuna dizceklermiş gibi anladım polis hakkındaki görüşlere +1
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 $imdi biri gelip benim babam polis dagilin dese...
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Olmaz öyle. Kurşuna dizicem, silah çekicem demesi lazım da alakaya maydonoz oldu sanki biraz ...
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 soz konusu polis adam degil o ayri ancak ozellikle sitelerde basibos gezen hayvanlari besleyenlere ben de uyuz oluyorum ve her gordugumde engel oluyorum. iki ev sahibi manyaklik seviyesinde annemlerin sitesinde kopek besliyorlardi. ceteler halinde kopekler sitenin cevresinde gezmeye basladi geceleri bariz bir sekilde sokaga cikamaz olduk. En sonunda belediyeyi cagirdik, sitede de karar aldik bundan sonra basibos hayvan beslenmeyecek diye. sehirde basibos kopekleri beslemek bence kopeklere yardim etmek olmuyor.
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gangren said: dağılalım mı? yok yok devam bakiim nolcak dedim diince
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sokak hayvani besleyenlerden ben de haz etmem, sonra bokunu pisligini temizliceksen, asisini cartini curtunu yaptirip hayvani temizliceksen ugras, ama gunde bir onune ekmek atiyosan, birak bu isleri.
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bırak derken ? Ağaçların dibine birer kap su koymanın, ortalığı kirletmeyecek şekilde -kuru mama mesela- bir kaç yere yiyecek koymanın hiç birinize bir zararı olmaz. Kediler çöpte gezmez, köpekler sağa sola saldırmaz. Kaldı ki dört yanı duvarla çevirili bir yer değil site diye tabir ettiğim yer. Her yanı açık. İllaki hayvan girecek illaki dolaşacak. Dağın başında gölge ve yeşillik olan kısıtlı mekanlardan biri site içi.
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 insanin yasadigi yerde basibos hayvan dolasmamali, bunlarin ortada gezmesini desteklecek hareketler de yapilmamali.cok basit bir kural bu. cok isteniyorsa alinir eve ve hareketlerinden sorumlu olunur o hayvanin, kabulum. Turkiyenin sonradan gormeliginin urunu o kopekler. o polis gibi.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Absolut said: Eğer polis onu cidden tehdit anlamında dediyse git şikayette bulun. Birşey yapılmayacak dahi olsa kayıt altına alınmış olur. İlerde başınıza birşey gelirse canına okurlar o polisin. hiçbişey yapmazlar o polise başımıza bişeyde gelse. ülkenin iyice suyu cıkmıs araya bi kac adam girer olay kapanır gider.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 rahatsiz said: insanin yasadigi yerde basibos hayvan dolasmamali, bunlarin ortada gezmesini desteklecek hareketler de yapilmamali. iyide sen ormanlari yak , hayvanlarin yaşadigi yerleri binalarinla işgal et sonrada insanin yaşadigi yerde hayvan isteme. yazin sicaginda o kedi, kopekler susuzluktan açliktan ölse daha mi iyi yani ? beslememek çare degil, belediyeler adam gibi barinak yapicak, kisirlaştiricak. yapicaksan şikayetini hayvanlara aciyip besleyenlere degil işini beceremeyen belediyeye yapicaksin.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Başıboş hayvan konusunda suç belediyenin hala başı boş hayvan varsa yeterli barınak yapılmıyor ya da bunun önüne geçilemiyor demektir. Sokakta dolaşan ve yemek bulamayan bir hayvan varsa beslerim onu evet çünkü buna kalıcı bir çözüm bulunana kadar uygulanabilecek geçici çözümlerden biridir. Ha eğer ki köpekler saldırgan tavırlar gösteriyorsa başkasının aramasına gerek yok ben bile belediyeyi ararım ama orda kimseye karışmadan duruyorlarsa bir sorun göremiyorum. Kısırlaştırmanın bir sonucu da bu tabi hayvanlar hiç kimseye karışmayan pasif yaratıklar haline geliyorlar. Eğer ortamda saldırgan köpekler varsa bu yine belediyenin sorumluluğu onu besleyenlerin suçu değil. Ayrıca bu konuda bahsedilen polis tavrı kedi köpek sorunundan çok daha önemli bir sorun teşkil ediyor farkındaysanız. Türkiyede nasıl oluyorsa bilmiyorum ama polis kadrosuna psikolojik sorunları ve kompleksleri olan ne kadar insan varsa alıyorlar. Herkes öyle diye bir genelleme yapmıyorum ama bu tarz insanların bol miktarda olması yeterince ürkütücü.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 rahatsiz said: insanin yasadigi yerde basibos hayvan dolasmamali, bunlarin ortada gezmesini desteklecek hareketler de yapilmamali.cok basit bir kural bu. cok isteniyorsa alinir eve ve hareketlerinden sorumlu olunur o hayvanin, kabulum. Turkiyenin sonradan gormeliginin urunu o kopekler. o polis gibi. e hayvanın yaşadığı yerde başıboş insanlar dolaşıyo.
Öne çıkan mesajlar