BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Dun akşam kredi kartını yatıracakken atm paramı yuttu. Muşteri hizmetlerini aradım kadın makinanın arızalı oldugu burdan da goruluo, sizin için talep formu oluşturuyorum dedi filan. Ortalama 5gün içerisinde paranız yatmış olur dedi. Bunlar sayım yapacak da para bulunacak bana eklenecek. Ya sayımda bişi olur da benim para araya kaynarsa. Bu adamlar derse ki, yok öle bi para çıkmadı, ben nasıl hakkımı arıyacam ya. Böle iş mi olur. işlem gerçekleştirilemiyor dedi alet, içine verdiğim parayı da iade etmedi. Var mı böyle bir durum başına gelen ya da bilgisi olan ??
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paran iade ediliyor, eğer peşinde koşturursan.
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Finansbank mı, hangi banka ATM'si? Bu olay o kadar da seyrek olmuyor aslında; büyük ihtimal sayımda fazla para ortaya çıkacak... çıkmazsa video kaydını kovalarsın, sonuçta senin parayı yatırdığın gözüküyordur.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ya peşinde nasıl koşturayım, dün parayı kaptırdım, bugun de tatile gidicem ben Okul açılana kadar da donmyecem. Yuttugu para da az buz bir para değil!
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bana oldu daha önce, sorunsuz bir şekilde hallettiler, endişelenmeye pek gerek yok bence.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 finansbank mıydı senin de ??
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya finansdı ya garantiydi hatırlamıyorum.
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Telefondan halledebilirsin... Finansbank ATM'leri bu konuda çok sorun çıkarıyor uyarayım.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 endişelenmeye gerek yok bence de.
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bana da garantiye yatırırken oldu aynı şey. arka arkaya para yatırdım 3. seferde işleminizi gerçekleştiremiyoruz dedi kaldı para ve ne kadar yatırdığımıda bilmiyordum. bankaya girdim söyledim. hemen hesapladılar atmdeki fazla parayı geri iade ettiler. Seninkini de iade ederler merak etme.
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Böyle durumlarda işlem yaptığınız saati tarihi yazın bi kenara. Yapabiliyorsanız atm'den herhangi bir kağıt alın, (üstünde tarih saat yazar) güncel borç bilgisi olur limit bilgisi olur farketmez. İşinizi epeyce kolaylaştıracaktır.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paralar saat ve tarihe göre mi stackleniyo? Merakımdan soruyorum. Yani mesela 3 kişinin parasını yuttu. biri çıkar da derse ki hepsi benim lan sdfsd. Ama yok işlemlerden belli ne diyorum ben ya.. geçmiş olsun
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 verirler geri korkma..ama 5günden uzun sürer
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben bir kere uyku sersemi parayı almayı unuttum, onu bile geri iade ettiler. Seninkini mutlaka iade ederler.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ATM lerin sayımı haftada 1 oluyo sanırım. Oyuzden ortalama 5 gun diyorlar. Gittim şubeye, evet boyle bi para çıktıgını biz de şubeye bildirdik, 1-2saat icinde bile hesaba geçebilir filan dedi adam. Bugun geçer muhtemelen dedi.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 türkbükü yapıkredide geldi aynısı başıma ertesi sabah asıl şubeden gidip halletmiştim
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben mesai saatinde yapı kredide yatırırken oldu.Hemen içeriye söyledim bi görevli geldi hesap numaramı fln aldı ne kdr yatırdığımı sordu.Mesai sonrası sayılıyor çıkan fazla para dan seninki hesabına yatıyor.Yada o bankamatiklerde o parayı farklı bi göze koyulduğunu düşünüyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Benim gibi parayı almayı unutursanız yada uzun süre beklerseniz atm otomatikman ayrı bir göze atıyormuş parayı. Telefondaki Garanti Bankası Görevlisi sağolsun anlatmıştı bana :)
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 benim de benzer bir olay olmuştu(başka bir bankanın atm'sinde) 3-4 gün sonra para hesaba yatmıştı
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Benim de kaynıma olmuştu, eveeet aynı aynı. Yalnız sanırım babama ya da bi arkadaşına olmuştu, Atm'yi sökmüşlerdi yerinden, böyle bağımsız ATM'ler oluyor ya kutu şeklinde. Araya sıkışmış para.
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bana da tam tersi olmuştu,adi atm paramı saydı veriyodu Pat işleminiz gerçekleştiremiyor dedi.Bi baktım hesapta para çekilmiş ama bana gelen giden yok. Bi koşu gittim bankaya güvenliğe sordum;O atm arızalı hesabına bi daha bak dedi.Ki baktığımda param hesaptaydı.O parayı alamayınca bide hesaptan düşüldüğünü görünce öyle bi oldum ki,sankim ciğerimi söktüler. Bi ayda kazandım ben o parayı
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Queen said: Benim de kaynıma olmuştu, eveeet aynı aynı. Baya baya baya güldüm buna. Kahkahalarla yani.
Öne çıkan mesajlar