Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATM Paramı yuttu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dun akşam kredi kartını yatıracakken atm paramı yuttu.
Muşteri hizmetlerini aradım kadın makinanın arızalı oldugu burdan da goruluo, sizin için talep formu oluşturuyorum dedi filan.
Ortalama 5gün içerisinde paranız yatmış olur dedi. Bunlar sayım yapacak da para bulunacak bana eklenecek.
Ya sayımda bişi olur da benim para araya kaynarsa. Bu adamlar derse ki, yok öle bi para çıkmadı, ben nasıl hakkımı arıyacam ya.
Böle iş mi olur.
işlem gerçekleştirilemiyor dedi alet, içine verdiğim parayı da iade etmedi.
Var mı böyle bir durum başına gelen ya da bilgisi olan ??
Mesaj tarihi:
Finansbank mı, hangi banka ATM'si? Bu olay o kadar da seyrek olmuyor aslında; büyük ihtimal sayımda fazla para ortaya çıkacak... çıkmazsa video kaydını kovalarsın, sonuçta senin parayı yatırdığın gözüküyordur.
Mesaj tarihi:
bana da garantiye yatırırken oldu aynı şey. arka arkaya para yatırdım 3. seferde işleminizi gerçekleştiremiyoruz dedi kaldı para ve ne kadar yatırdığımıda bilmiyordum. bankaya girdim söyledim. hemen hesapladılar atmdeki fazla parayı geri iade ettiler. Seninkini de iade ederler merak etme.
Mesaj tarihi:
Böyle durumlarda işlem yaptığınız saati tarihi yazın bi kenara. Yapabiliyorsanız atm'den herhangi bir kağıt alın, (üstünde tarih saat yazar) güncel borç bilgisi olur limit bilgisi olur farketmez. İşinizi epeyce kolaylaştıracaktır.
Mesaj tarihi:
Paralar saat ve tarihe göre mi stackleniyo? Merakımdan soruyorum. Yani mesela 3 kişinin parasını yuttu. biri çıkar da derse ki hepsi benim lan sdfsd.

Ama yok işlemlerden belli ne diyorum ben ya..

geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
ATM lerin sayımı haftada 1 oluyo sanırım. Oyuzden ortalama 5 gun diyorlar.
Gittim şubeye, evet boyle bi para çıktıgını biz de şubeye bildirdik, 1-2saat icinde bile hesaba geçebilir filan dedi adam.
Bugun geçer muhtemelen dedi.
Mesaj tarihi:
Ben mesai saatinde yapı kredide yatırırken oldu.Hemen içeriye söyledim bi görevli geldi hesap numaramı fln aldı ne kdr yatırdığımı sordu.Mesai sonrası sayılıyor çıkan fazla para dan seninki hesabına yatıyor.Yada o bankamatiklerde o parayı farklı bi göze koyulduğunu düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Benim de kaynıma olmuştu, eveeet aynı aynı.

Yalnız sanırım babama ya da bi arkadaşına olmuştu, Atm'yi sökmüşlerdi yerinden, böyle bağımsız ATM'ler oluyor ya kutu şeklinde. Araya sıkışmış para.
Mesaj tarihi:
Bana da tam tersi olmuştu,adi atm paramı saydı veriyodu

Pat işleminiz gerçekleştiremiyor dedi.Bi baktım hesapta para çekilmiş ama bana gelen giden yok.

Bi koşu gittim bankaya güvenliğe sordum;O atm arızalı hesabına bi daha bak dedi.Ki baktığımda param hesaptaydı.O parayı alamayınca bide hesaptan düşüldüğünü görünce öyle bi oldum ki,sankim ciğerimi söktüler.

Bi ayda kazandım ben o parayı
  • Yeni Oluştur...