Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"i can go now"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

eheh -_-'

bazen üzücü şeylerle karşılaşabiliyoruz. tabii ben "bunlar olmasa iyi olan şeylerin değerini nasıl bileceğiz" desem de durum değişmeyecek..

az önce benzer bir şey gördüm, realitesini hiç araştırmadım ama hmm üzücü..

2 sene önce falan anneme bilgisayar kullanmayı öğrettik ve msn'yi vs.. ben msn'e çok girmem ama her girdiğimde annemin ben offline'ken attığı mesajları alırdım.. elbette ki sağlığı yerinde ve şu anda yanımda =)

anne baba olmak böyle bir şey galiba..

Mesaj tarihi:
BonePART said:
afedersinizde ben o kizin anasini babasinin azini yuzunu kiriyim
umrumda deil o kanserli cocugun psikolojisi
o kiz olmedi ve yasayacak
onun psikolojisi nolcak
nasil bi ergenlik nasil bi genckizlik yasicak
yazik lan
lan ne gazsin mock wedding diyo.

edit ingilizce bilmeyenler icin: duzmece.
Mesaj tarihi:
yav oyun sanmistir, 8 yasinda ne akli ericek o kadar seye, benim kardesim de sunnetimde gelinlik giymisti. ozenir kizlar hem gelinlik falan, evcilik falan oynayan garip bi irk abi kizlar, psikolojiye freude inmissiniz kiz anlamamistir lan.
Mesaj tarihi:
bence de hatırlayacaktır. illa ki ileride birisi hatırlatır, düşünsene lisede sırada oturup aşık oolduğun herifi nasıl tavlayacağını düşünürken biri gelip sana o günün gazetesini gösteriyo sonra o herifin yanında dalga geçiyorlar falan.

psikolojik etkisi olacağını düşünüyorum. özellikle de i can go now olayının.
Mesaj tarihi:
abi kızın psikolojisi diyorsunuzda.
kıza çocuğun öldüğünü söylemek durumunda değiller yani. Tabiki psikolojisi etkilenecektir öldüğü haberini duyunca , ya ne bileyim taşındılar , başka bir yere gittiler falan da denebilir. Zamanlada unutur kız yani.
Mesaj tarihi:
Tanrıyla ne alakası varki ? Tanrı neden herkesi mükemmel yaratsın ona buna yardım edip mükemmel olsunki tanrı diyemi..İyi yada kötü olmak zorunda deil.Herşeyi saçma sapan bi şekilde tanrıya yüklemeyi lol.
Mesaj tarihi:
tanrıya yüklemesinin nedeni insanların tanrının her zaman doğru şeyi yaptıklarına inandıkları için adaletsiz davrandığını vurgulamışlar.

yoksa neden herşeyi tanrıya yüklesinler.
Mesaj tarihi:
kitana said:
kıza çocuğun öldüğünü söylemek durumunda değiller yani
Ölümcül bi hastalığı olan ve yalancıktan evlendiği en iyi arkadaşının öldüğünü gizleyecekler yani? Çocuklar böyle büyümek zorunda bırakılmamalı.

Tanrıya isyan geyiğinin en kralını Vincent Price abi yapar the masque of red deathde.

-If a god of love and life ever did exist, it is long since gone. Someone.. some thing rules in its place
Mesaj tarihi:
Eger benim en yakin arkadasim olyuor olsaydi, bunu bilseydik ikimizde, ve son dilegi mutlu olmasi icin boyle bir evlenme olsaydi seve seve yapardim, en azindan oldugunde de mutlu olurdum onun mutlu olmesini sagladigim icin. Kiz bence bundan bozulmus psikolojiyle degil cok daha guzel bir ani ve tecrubeyle cikicak
Mesaj tarihi:
Abi tabi ki zorlanmadı. Çocuk böyle bişey istediği için kıza demişler evlenir misin, o da en iyi arkadaşını mutlu etmek için evcilik oynamış. Ama bu kız sekiz yaşında, böyle bir sorumluluğu taşımak için çok küçük. Psikolojisi kesinlikle bu olaydan etkilenecektir. Evlilik istediği kadar yalan, kız da istediği kadar özgür olsun. Sekiz yaşında lan sekiz. Sayıyla 8. Sekiz yaşında ne yapıyordun volfied?
Mesaj tarihi:
lise sinavlarina hazirlaniyodum :/

yok ama dedigim gibi benim savundugum da o zaten,
bir sorumluluk olarak bakmayin olaya, bir iyilik olarak bakin, act of good will denen sey olarak bakin.

Cocugun olmesi uzucu bir olay, kiz olacagindan daha az uzgun bence cocugu mutlu ederek, ve bir yara da saglamicak olay ona
Mesaj tarihi:
Rakursi said:
Lanet okuyorsun da lanetin zaten Tanrı'dan geldiğini bilmiyorsun heralde. Daha neye inandığını bilmeden "ben isyankarım" diyen emolarla doldu yahu memleket.

Tamam o zaman ya. İnsan tanrı varsa bu kadar acımasızlığa seyirci kalmazdı diyebilir. Lanette okuyabilir. Lanetin tanrıdan gelmesi falan o an o kişinin zerre umrunda değildir. Benim tanrıma isyan edemezsin pis kafir! <-- bu emoluktan çok daha kötü sanki.
  • Yeni Oluştur...