urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 iyi ki doğdun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tellos said: @ege: bi kadeh şarapta senden bekliyorum canıms abi çok da ihtiyacım var valla ya kafam bozuk feci :( Hala doğumgünün di mi? Gün kavramım kayboldu sabahları yatmaktan. Hala öyleyse bi daha kutlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Doğum günün kutlu olsun talat abi dicem de korkuyorum her kutlayandan bilimum içecek ihtiyacını gidermişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tellos said: @asinan: hacım seninde bi kahveni içerim artık kahveler senin olsun anaam dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hepi portlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 doğum günün kutlu olsun lemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kutlu olsun. tellos said: way canlarım çok saolun ya herkese teşşekürler :) ayrıca öyle kuru kuru kutlu olsun demekle olmaz. @ferit: rakı borcun var dogum gunu hediyesi olarak bi ufak isterim gelince @evrim: bira borcun var dogum gunu hediyesi olarak isterim @ege: bi kadeh şarapta senden bekliyorum canıms @asinan: hacım seninde bi kahveni içerim artık @di: pizza da güzelmiş unutma ısmarla!. @balon: sende bi karton sigara yolla bab eve hep beraber nice dogum gunlerine .=) Biraz daha devam etse esrar isteyecek dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nice senelere ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 burdanda hepi pörtlek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kardeşim tüm anadolular senin olsun ayıp ediosun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Scheriff said: nice yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 heppi börtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Baboli şu miller borçlarını da bi ara hacılayalım yani. Önümüz ramazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar