Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola'nın Dev Aldatmacası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam, bilirsinizki haziran ayında başlayan coca cola 450ml. şişelerindeki şifreler ile gnctrclliler biriktirdiği coke puanlar ile coca-coladukkani.com adresinden dilediği hediyeyi satın alabiliyor.

neyse, asıl dolandırma kısmına geleyim. ben bu sitede toplam 5600 küsür coke puan yaptım, toshiba mağazasında listenilenen ürünlerin arasında 2500 coke puan ile satışta olan toshiba bir laptop vardı. 2 hafta önce 2690 toplam puana ulaştığım sıra şans eseri 1 adet laptop stoğa girdiler ve coke puanımla satın aldım. herşey güzel, süper evet evime gelecek bekliyorum fakat o gazla geçen hafta 250 adet 450ml. kola aldım ve tekrar 2500 puana ulaştım.

tekrardan ürünü stoğa koysunlarda alayım diye beklerken, o da ne!; bugün sitedeki ürünlerin tümünü bir önceki coke puanının neredeyse 4 katına çıkarmışlar. mesela laptop 2500 puandan, 8000 puana cıkmış. varmı böyle bir saçmalık derken coca cola müşteri hizmetlerini arayıp bu saçmalığın nedenini sordum, hiçbir yanıt alamadan suratıma kapanan telefonlar oldu.

işin komik yani o kadar abartmışlarki ipod shuffle 1gbi satın almak için 1000 coke puan biriktirmeniz gerekmekte. e peki 450ml kola 1.15 ytl. 1 kola şifresi ise 10 coke puan ve 100 tane kola alıp 1000 puan yapmanız için 115 ytl ile bir adet ipod shuffle alabiliyorsunuz.

ulan mantıktıksız herifler! zaten apple store'da ipod shuffle 85 ytl! sırf kullanıcıları nasıl dolandıralım düşüncesiyle bu kanıya varıp tüm ürünlerin istenilen puanlarını arttırmışlar.

benim gibi düzinece insan şuan mağdur durumda ve hiçbir türlü yargı makamlarında hakkımızı arayamıyoruz, çünkü kullanıcı sözleşmesi adı altında bu dolandırıcılığı yapmadan önce hemen bir madde daha eklemişler, tüm değişiklik hakkımızı gizli tutarız diye.

helal olsun dünya devi şirketi, helal olsun coca cola..
Mesaj tarihi:
musteriyi gerizekalı yerine koyma klasigi... ama asıl sinir olduum musteri hizmetlerine telefon actıında karsında birini bulamaman ya da keske kimse cıkmasaydı bare dedirticek "yetkili" calısanlar...
Mesaj tarihi:
Xelee said:
musteriyi gerizekalı yerine koyma klasigi... ama asıl sinir olduum musteri hizmetlerine telefon actıında karsında birini bulamaman ya da keske kimse cıkmasaydı bare dedirticek "yetkili" calısanlar...

hayır birde hatalarını çok iyi biliyorlar, sadece çalışan oldukları için gıklarıda çıkmıyor. bunların bir üstleri var bu organizasyonları düzenleyen, asıl suç onlarda. bunlara talimat veriyorlar haksız olsanızda haklıymışsınız gibi davranacaksınız diye.

neyse, siz siz olun böyle kampanyalara inanmayın, boşuna paranızı harcamayın.
Mesaj tarihi:

bunlarda elimde patlayan coke puanlar, hesabımı başkasına satıp kurtulmayı düşünüyorum.

edit: ismimi hesabımın kapatılmaması için gizledim, ne olur ne olmaz.

Mesaj tarihi:
Değişiklik yapma hakkımızı saklı tutarız maddesi bu işe yarıyor zaten. Zarara uğramaya başladıkları anda çevirebiliyorlar, çok da akıllıca bir hamle. Coca-Cola öyle bir şirket ki sen ve senin gibi böyle bazı haklarını kaybeden müşterilerinin şikayetleri pek umrunda olmaz, içmek zorundasın diye düşünürler çünkü. O yüzden ağlamanın hiç bir faydası olmuyor malesef bu durumlarda.
Mesaj tarihi:
benim ağladığım falan yok zaten, sonuçta ben yine zararda değilim. fakat zararda olan insan çok oldu ve henüz bunun farkında olmayan insanlarda olabilir. sadece bu tür şeylere daha fazla insan kanmasın diye söyleniyorum.
Mesaj tarihi:
çoğunu sokaktaki gördüğüm çocuklara dağıttım, yarısından biraz daha azı şuan halen evde. bende içiyorum günde 2-3 adet, gelen misafirlere 10-15 tane verip gönderiyorum.
Mesaj tarihi:
Abi böyle bişey olduğunda taksime gidip konaktaki adamlarla falan tatlı bi dille konuş, dedim daha önce de, arkadaşım her hafta ordan gidip yüzlerce kapak alıyodu, deli gibi hediyeler aldı. Hatta şöyle diyim, adamlara hediye olarak minibar hediye etti.
Mesaj tarihi:
ben zaten kaybetmedim şuan, 1 laptop almış durumdayım. fakat bir tane daha alınmaz yani. sıfırdan kasacak olan bir insan 1 ay içinde 800 tane kola içmesi lazım, sizce bu mantıklımı :)

hem bak ne demişim..

Mayhem said:
..sonuçta ben yine zararda değilim. fakat zararda olan insan çok oldu ve henüz bunun farkında olmayan insanlarda olabilir. sadece bu tür şeylere daha fazla insan kanmasın diye söyleniyorum.
Mesaj tarihi:
Vodan said:
E 250 tane kolayı 287 YTL'ye alıp her 2500 puanla 187 YTL'ye birer laptop almak ne kadar mantıklı?

mantık şurada, dünya devi şirket zaten kampanya boyunca toplam 12 tane laptop dağıtacak olması. burada mağdur olan taraf coca cola değil, tüketici.

üstüne üstük milleti 2500 puan ile satın alabileceği ürünü haftalarca gösterip, 2 hafta sürecindede sırf milletin gaza gelip puanları biriktirmesini sağlayıp ve biriktirdiğinde 2500 olan puanı haber vermeksizin 8000 puan yapıp, kullanıcınında tüm puanlar ellerinde patlamasına sebebiyet olan hareketi. sanırım şimdi anladın?

edit: typo manyağı oldum
  • Yeni Oluştur...