roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Geçenlerde yıllardır gittiğim orada büyüdüğüm yazlığa gittim sadece 1 günlüğüne. Gece dışarı çıktık işte. Uzun zamandır tanıdığım ve bana pek çekici gelmeyen bi kız strapless bi elbise giymiş. Birden çok etkilendim kızdan. Garip oldu. Acayip güzel geldi o an. Şu koşan kulaklıklı kız gifini koysanıza biriniz. Öyle bişi işte. Enteresan. Aynı şeyi geçen sene de yaşamıştım. Sadece 1 kez görüştüğüm bi kız vardı, aynı şekilde straplez bi üst giymişti. Kız harbi güzeldi ama bu sefer. Neyse işte, o geceden sonra uzuuunca bir süre etkisinden kurtulamamıştım, msn den falan da görüşmüştük. Üstünden bi sene geçmiş görüşmemizin ama hala kızın doğumgününü falan hatırlıyorum. Şu koşan kulaklıklı kız gifini koysanıza biriniz. Öyle bişi işte. Enteresan. (biliyorum 2. defa yazdım anlatımı kuvvetlendirmek adına) Okuduğumuzu anladık mı? 1- Parçada yazar strapless kesim elbise giyen kızlardan hoşlaıdnığını belirtmiş. Siz de aynı şekilde düşünüyor musunuz? 2- Straplez kesim elbiseler yazara neden daha çekici gelmekte?
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Banim acilinca roket adam, bao, BloodyBeast ve Baluu hakkindaki fikirlerimi yazacagim. Dev'in aile uyeleri hakkindaki fikirlerimi de yazacagim. //wish
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Şimdi de özelden yazabilirsin tabii. Buyurun. Fetişist değilim yav. Attention whore de değilm aslında. Sadece yalnız mıyım bu konuda merak ettim.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Gerdan ve omuz bölgeleri hoşuna gidiyor olabilir, açıkta görünce de hatuna bayılıyorsundur. Yalnız değilsin :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Straplz nası oluyo görsel bi örnekle irdeleyebilelim istiyorum.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Straplez güzel. Karışmayalım en iyisi.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 DeathLord said: Banim acilinca roket adam, bao, BloodyBeast ve Baluu hakkindaki fikirlerimi yazacagim. Dev'in aile uyeleri hakkindaki fikirlerimi de yazacagim. //wish hahahahahaha
irin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 strapless bilen erkek,aman yarabbi lan ebn bile baya gec ogrendimdi adını.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Füks said: bunla koşulur mu be füks arkadaşın dediği bu değil sanırsam.anladım hangi gif oldunu hatta 40 yıllık bakire filminden bi parçaydı galiba.
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 straples askısız değil mi yau? füks olmamış o(?) bir de şey.. şimdi allah var, straples gerdan bölgesini ortaya serer ki bu da özellikle güzel bir kadının güzelliğini ikiyle çarpabilir. lakin bunun bir de göğüslerden düşen versiyonu vardır, içinde bulunan kadını, baş parmağını göğüslerinin arasına sokarak straplesi yukarı çekme eylemine zorlar.. bu durumlarda straples bir çin işkencesi, bir kalp ağrısı, bir bayat kavun tadı vermektedir. dışardan da hoş olmaz. straples giyiyorsan, o straples orda duracak. diğer türlü giyme kadın. teşekkürler.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ractamainus'a +rep tutmuyosa giymicen sdffd bu arada füks harbi askısız demişler askılı foto koymuşun?
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Şimdi kıza askı ekliyoruz. Bir anda gözümüzde çekiciliğini kaybediyor.
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 cidden ya askılı çok çirkin. yolda görsem bakmam.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ilk once askısız gördüm o yuzden askılı beğenmedim.ama direk askılı görseydim bğenirdim
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Şu resim farkı daha çok anlatacak bence
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tamamda askı gereğinden fazla kalın.incecik yapın onu bakın ne güzel olcak. erkek atletleri bile o kadar kalın değil
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 askılı için özür dilerim hemen askısız bakayım
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 değil.ama bu tarz bayanlar ne giyse ilgini çeker zaten :) ayrıca bu resim denemeleri topici kitlicek
Öne çıkan mesajlar