Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Straplez elbise ve roket adam


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde yıllardır gittiğim orada büyüdüğüm yazlığa gittim sadece 1 günlüğüne. Gece dışarı çıktık işte. Uzun zamandır tanıdığım ve bana pek çekici gelmeyen bi kız strapless bi elbise giymiş. Birden çok etkilendim kızdan. Garip oldu. Acayip güzel geldi o an. Şu koşan kulaklıklı kız gifini koysanıza biriniz. Öyle bişi işte. Enteresan.

Aynı şeyi geçen sene de yaşamıştım. Sadece 1 kez görüştüğüm bi kız vardı, aynı şekilde straplez bi üst giymişti. Kız harbi güzeldi ama bu sefer. Neyse işte, o geceden sonra uzuuunca bir süre etkisinden kurtulamamıştım, msn den falan da görüşmüştük. Üstünden bi sene geçmiş görüşmemizin ama hala kızın doğumgününü falan hatırlıyorum.

Şu koşan kulaklıklı kız gifini koysanıza biriniz. Öyle bişi işte. Enteresan. (biliyorum 2. defa yazdım anlatımı kuvvetlendirmek adına)

Okuduğumuzu anladık mı?
1- Parçada yazar strapless kesim elbise giyen kızlardan hoşlaıdnığını belirtmiş. Siz de aynı şekilde düşünüyor musunuz?
2- Straplez kesim elbiseler yazara neden daha çekici gelmekte?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

straples askısız değil mi yau? füks olmamış o(?)

bir de şey.. şimdi allah var, straples gerdan bölgesini ortaya serer ki bu da özellikle güzel bir kadının güzelliğini ikiyle çarpabilir.

lakin bunun bir de göğüslerden düşen versiyonu vardır, içinde bulunan kadını, baş parmağını göğüslerinin arasına sokarak straplesi yukarı çekme eylemine zorlar.. bu durumlarda straples bir çin işkencesi, bir kalp ağrısı, bir bayat kavun tadı vermektedir. dışardan da hoş olmaz. straples giyiyorsan, o straples orda duracak. diğer türlü giyme kadın. teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...