Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 wcde lombak okuyodum geçen, kahkahalarım helada yankılandı valla, ne cevherler varmış megerse :) bikaçını paylaşayım dedim 1 http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/ay.jpg 2 http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/berber.jpg 3 http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/snnet.jpg 4 http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/tavukss.jpg 5 http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/yergsterici-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 5 numara çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yer gösterici supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya bitane vardı adamın teki ağaca asılmış annesiyle babası geçerken aa bilmem ne bak yıllar önce kaybolan oğlumuzu armutlar bulup yetiştirmiş falan diyodu onu bulan bilen varsa lütfen koysun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 of ölümcül ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 abi 3-5 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 fena deillerde 4 ne abi yumurta olması için horoz gerekmio ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sen onu o horozla tavuğa anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Luriel said: fena deillerde 4 ne abi yumurta olması için horoz gerekmio ki.nası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ttavuklar horozsuz yumurtlar ama civciv cıkmaz, haroz yumurtaı yumurtlanmadan döller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 cüce tercüman olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 memeli bir tavuğun biyolojisini sorgulamak da iyiymiş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 eahah yer gösterici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahah 5 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 zuaa@5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ardeth said: ben sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sam said: memeli bir tavuğun biyolojisini sorgulamak da iyiymiş. (:P)ben de o anlamda söylemiştim zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 fatih solmaz ve bahadır baruter sadece iğrençlik yaparak bu bölümü yazıyolar.. yeni nesiller bu ikilinin bi 10 kat üstünde espriler çiziyolar ör: umut sarıkaya, uğur gürsoy veya yiğit özgür.. hiç beğenmiyorum artık bu ikiliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hep bel altı hep küdür valla dimi bunlar... ayıp ayıp. hanı iğrenclik istersen bu adamların hadi birazda iğrenelim köşesi vardır bundna 3 sene kadar önce kemikde cizerlerdi, hanı iğrenclik odur. Lombak'ın bilmem kac senedir devam ettirdikleri bir espri anlayışı var, her konuya aynı acıdan bakıp aynı abuklukla aynı abartıyla bir sonuc cıkartmaları yeter. hoş son 1-2 snedir cok eski mal kullanmaya basladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuce said: hep bel altı hep küdür valla dimi bunlar... ayıp ayıp. hanı iğrenclik istersen bu adamların hadi birazda iğrenelim köşesi vardır bundna 3 sene kadar önce kemikde cizerlerdi, hanı iğrenclik odur. Lombak'ın bilmem kac senedir devam ettirdikleri bir espri anlayışı var, her konuya aynı acıdan bakıp aynı abuklukla aynı abartıyla bir sonuc cıkartmaları yeter. hoş son 1-2 snedir cok eski mal kullanmaya basladılar. 3 sene önce kemikte çıkan Tiksinç Biraderlerdi. Birazda yiğrenelim. Çok daha eski Lombak ayrılmadan(ayrılmışta olabilir o zamanda tam hatırlamıyom) önceki Memo Tembel Çizerin yazdığı hikayelerdi. Hatta kitabı bile var. Bahsettiğin birazda iğrenelim köşesi farklı da olabilir tabi :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar