-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yavs bir kaç aydır dikkat ediyorum , 0 - 12 yaş arası Türk çocuklarında , kız olsun erkek olsun , felaket bir obezlik başlamış. Lömbür lömbür yahu hepsi. Her dakka börgır'a mı götüryo anneler babalar ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bence kötü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 malesef obezite bizim ülkemizde de artmaya başladı.. "aç olm aazını ham yap bakim, ak arkandan ağlar, allah yakar bitirmessen yemeğini" diye diye çocukları bu hale sokuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya beni şaşırtan şimdiki lise dönemindeki bi kızlara bak bi bizim dönemimizdeki maşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Çok ağladım lise dönemi için çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben yiyorum yiyoruım yiyorum kilo almıyorum boya gidiyo lan hepsi asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hakkaten öyle yauv. 90 lılar ve onlardan sonraki dönem şehirli çocuklarda hayvanlaşma sözkonusu. amerikan çocuklarına benzedik. nasıl yaşıtımız alman kızlar bizden daha büyük ve hayvani oluyorsa artık bizim kızlar da öyle olacak. doğmamış oğluma selamlar, şanslısın ülen yine pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 six-packtir carttır curttur öve öve bitiremeyen geçnlerimiz ilerde ne hale gelcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Hayır büyüyoruz ama bunun yanında küçülüyoruzda. Liseye yeni başlayan çocukları görmekte zorlanıyorum , o ne küçüklüktür öyle. Lisedeyken ben , benden 1 yaş büyükler saç sakal birbirine karışık müdürden kaçışan insanlardı. Şimdiki müdürler havaii çiçekleri taksın lan bu çocukların boyunlarına , arko traş kolanyası savursun şakaklarına bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Llama said: ya beni şaşırtan şimdiki lise dönemindeki bi kızlara bak bi bizim dönemimizdeki maşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar