Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nezakete, ahlaka da bağladınız olayı kastıkça kasıyorsunuz yani. hatırlatayım, küfürü eden ben değilim, bir dilim rus kızı isteyen ben değilim, lez alert yazan da ben değilim. belli ki banlanan kişiyi çok seviyorsunuz ama malesef saçmalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BloodyBeast said: erkek dediğin kıllı olur :) erkek derken insan olandan bahsedioz dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İsmail YK said: yazılı-yazısız fark etmez, kural uydurmayalım bir de bence haksızsın, eklemek istedim. Kötü bir cümle gurmuşsun, yok yok kötü değil aslında, hmm dur bakiim ne diyorlardı buna, hah hatırladım, gereksiz. Dory haklı demiyorum, ama senin de kurduğun cümle gereksiz, özellikle tanımadığın birine, ki bu az çok anlaşılıyor. Bi durup düşünmek lazım, ben öyle bir cümleyi neden kurdum demek lazım. Amacım neydi demek lazım. O cümlenin bir içeriği var mı demek lazım ciyer. Bir durup düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 istek üzerine: (18+ ok işareti falan var.) kıllı Türk erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bence ismail yk haklı. böyle bir cümle kurabilceğimi hiç düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahahah tuh ya gogsumde yok o kadar. ama ben kanada bayragi biciminde yapmak istiorum birinin postunda gormustum. cok orijinal fikir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yerse amerıkan bayragı yaptır.. butun yıldızları ıstıorm ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 beğenip beğenmemek size kalmış, cümleyi beğenmeyebilirsiniz, gereksiz bulabilirsiniz bu sizin kişisel görüşünüz, sırf beğenmemeniz onu söyleyenin "yanlış" yaptığını göstermez. konuyu başlatan ben değilim arada ben de bir mesaj attım neden bana patlıyor olay? sizin de dediğiniz gibi yeni biri gözünüze batıyor. kaldı ki ben yeni de değilim, bu hesabım yeni. ayrıca ben küfür ettiği için dory'i şikayet etmedim de. başlıkta küfürlü içerik zaten vardı, onun ciddiye alıp da küfür ettiğini düşünmedim, banlanacağını da tahmin etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dory said: googlea russian girls yazinca aslinda lez degil sadece dunyevi güzelliklerden yana oldugumu anlicaksin. ya tamam da biri ordaki tentacle ı açıklasın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 http://www.gay-test.com/images/you-might-be-gay/gay-test.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Başka biri banlansa "Evet haklı ban ama adam da haketmiş, banı yemiş ama delikanlı gitmiş." falan derdim. Ama haketmeyen insanlar(Benim gibi. Her zaman masum, her zaman haklıyım) kişiselden ban yediği için, kıkırdamadım dersem yalan olur. Ps: Kişisel'de ranta bağlayan da ben değildim bu arada, hesabım artık işsizler hanı haline geldiği için, tacizden tacize koşuyor. Niye buraya yazıyorum, çünkü hala kişiselden banlıyım. -_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 up dıs kış tıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yaauh noluyo burda okudum postlarıda okadar baygınımki bi de başım ağrıyo kaçırdım mevzuyu kim ne demiş ismail yenikuruş nedemişte üstüne gidionuz adamın :S nöörüyonuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yalan.. 80 kişilik bi trene bindim.. sadece 1 gay çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o hgayde sana asıldı deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ya da 80 kişi girer 1 kişi çıkar, burası ölüm treni dıptıs dıpıtıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ya da, MİSSKUZİİİİİİİİİİİİİ!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İsmail YK aşırı hızdan dolayı yörüngeden aşağı yuvarlanmış. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BASS GAZAAA AŞKIM BAS GAZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oh be kurtulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahdgwqhdasdsad niye ban yedi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oo takrir-i sükun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ahaha topicin saçmalığa bak xD Son baktığımdan beri katlanarak artmış mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar