Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 benden bir tane daha olsa ben kaçırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Xenocide said: kanal d'de staj yaptığım dönemde, seda sayan ekibinde bi tane vardı böyle bi arkadaş. zor kurtardım (hatta kurtardık - 3 stajer arkadaş) kaseyi. bizim odanın kapısında duruyorum bikere kapıda açık. bu varlığın odaya girmesi gerekiyormuş, arkadan bir geldiki... gerisini anlatsana :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dsafhsdfj merak etmeyin ben kurtardım. sonraki stajerlere şans dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 anam noolmuş burda O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dömöt millete komplo kurmuşsun bi de noluyo diyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bi resim koyduk millet coşmuş sonra gelmiş bana komplocu diyosunuz. ayıp valaa ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bana bakma valla ben komple dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 piyon olarak kullandılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ilk beş sayfada yazanlar yüzde seksen gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 IsAbeLLa said: oğlancı olmuş bitiyorum şu lafa ya, lisedeyken sarışın bi çocuğa takmıştım oğlancı lafını. hala gülerim duydukca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hacılar benim gibi, dory'yi pek sevmeyen çok insan var ama burada haksız yere banlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 neymüş sebeb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 züttür güt demiş birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Adama 'siktir git' dediği için banlanmadı mı? Ben mi yanlış biliyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Çokakıllıadam said: Hacılar benim gibi, dory'yi pek sevmeyen çok insan var ama burada haksız yere banlanmış. tam olarak değil aslında, küfür etti diye gitti, tamam bu normal. de laf attılar be. laf atan noolacak? bi de her tarafta ak mk falan yazılıyo, uyuz oluyorum ona. onlar da küfür basbaya, madem dory gibi laf eden gidiyo, bunlara da bi el atılsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kişisele yeni mod geldi darbe yaptı indirdi dory yi ERGENEKON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 laf attılar ne ya? sanki sarkıntılık yaptım. küfürü eden başkası olsa bizzat kendiniz şikayet ederdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ak kısaltma diye bişey demiyorlardır.. ama açık açık ak yi yazsan yine sorun olur gibime geliyor tam dikkat etmedim gerçi bu küfür olaylarına hiç bana kalsa serbest olmalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yazdığım şeyde adın bile geçmedi, direkt atladın. yaptığının farkındasın işte illa sarkıntılık yapman gerekmiyo, kışkırttın sonuçta. zaten dediim o deil abuk subuk konuşmalar geçiyo dory'ye olduğu gibi onlar da bi yaptırım alsın. artık post editi mi olur, ban mı onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 İsmail YK said: laf attılar ne ya? sanki sarkıntılık yaptım. küfürü eden başkası olsa bizzat kendiniz şikayet ederdiniz. Hacı 'rusla aynı yerde kalırsan ne yaparsın' demek çok medeni bir şey midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 forum kurallarında "kısaltma filan olduğuna bakılmaksızın" şeklinde bir ifade vardı yamulmuyorsam. bu durumda şikayet edilirse ak-kara dinlemeden alırsınız elinize yörünge dışı biletini. ama şikayet edilmeyince gözden kaçıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mr_Hand said: yaptığının farkındasın işte illa sarkıntılık yapman gerekmiyo, kışkırttın sonuçta. zaten dediim o deil abuk subuk konuşmalar geçiyo dory'ye olduğu gibi onlar da bi yaptırım alsın. artık post editi mi olur, ban mı onu bilemem. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Çokakıllıadam said: İsmail YK said: laf attılar ne ya? sanki sarkıntılık yaptım. küfürü eden başkası olsa bizzat kendiniz şikayet ederdiniz. Hacı 'rusla aynı yerde kalırsan ne yaparsın' demek çok medeni bir şey midir? evet, ne sakıncası var? olayı oraya ben mi çektim sanki kendisi de konunun nereye gittiğinin farkındaydı. kaldı ki hiçbir şekilde saldırı unsuru barındırmıyor benim dediğim şey tamamen takılma amaçlıydı. baştan sona geyik yapıyoduk zaten çok mu sürpriz oldu benim dediğim şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mr_Hand said: yazdığım şeyde adın bile geçmedi, direkt atladın. yaptığının farkındasın işte illa sarkıntılık yapman gerekmiyo, kışkırttın sonuçta. zaten dediim o deil abuk subuk konuşmalar geçiyo dory'ye olduğu gibi onlar da bi yaptırım alsın. artık post editi mi olur, ban mı onu bilemem. cins misin kardeşim sanki bin kişi laf attı da aralarınden ben üstüme alındım, psikanalizi yeni okudun da gaza mı geldin. saldırı yoksa suç da yoktur. başlarım sizin taraflılığınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar