Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ahah..madalya ve yetki alerjisi mi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Gülmem gerektigi zaman hatirlatirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kafan o kadarına basmıyosa boşver zaten, gülmesen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Bu marveloth happening lover'di degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Asteroth said: Kafan o kadarına basmıyosa boşver zaten, gülmesen de olur. Iste zaten ucuz insanin verebilecegi cevap da bu kadar olabilir. Fazlasini beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yapmayın canım, yapmayın güzel arkadaşlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Asteroth said: Marveloth said: Yoo burda Filmi Shyamalanin cekmesini isteyenler de var. Gayet te güzel olucak. Sonra siz utanicaksiniz, bende vizyon yetkilisi olucam. Zuaaaa en azından herifin ismini yazmayı öğrenmiş. kim istiyor, isim ver. İSİM VER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Anan bildiğin çete oluşmuş topicte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ben istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Ya abi adamın filmleri çok kötü yaaa, yapmayın yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu ne abi asmalı konak gibi.. tvden sinemaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Dev said: Ya abi adamın filmleri çok kötü yaaa, yapmayın yaaaaaokadarda değil canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Gercekten kötü degil. Her filminden cikartilacak bir ders, konu, enteresan bi bilgi var. the village teki gibi insan gruplarinin gercekte var oldugunu biliyormuydunuz? Sadece farkli oldugu icin bu kadar yadirganiyo. Ama gercekten basarili aslinda. Bunca insani karsima aliyorum, dalga gecip gülüyolar, ama seviyorum fimlerini. Kötüdiyolar tamam, neyin kötü oldugunu da söyleyin... Kötü olan sizin farkli beklentiler icinde olmaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 dediğin gibi konular aslında orjinal ve mesaj taşıyor,bunu çok iyi yapıyor.Fakat iş beyazperdeye uyarlamaya gelince bunu beceremiyor çünkü sürekli kendini tekrar eden bir yapı içinde,bu yüzden iyi bir yönetmen değil. Avatar'in filmi de son 3-4 filmiyle aynı şekilde yürüyecek,ha yorumlardan ders çıkardıysa belki kendini değiştirir ve adam gibi film izletir fakat sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 The Village filmi benim gerçekten hoşuma gitmişti de, bu Shyamalan'ın kötü bir yönetmen olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sonunda olucak belli, o kiz olan water bender erkek kardesine yatmadan once hikaye okuyo cikicak, avatar mavatar hep hikayeymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 böyle sonda süpriz çıksın istiyor hep,yani artık sinemaya giden adam olayı bildiği için şaşırmıyor millette doğal olarak, kötü bir yönetmen kabul edelim şunu,hiçbir filmi de bir Sixth Sense'i kadar olamamıştır çünkü o kadar başarıyı elde edince hep onda yaptıklarını tekrarlamaya başladı. İyi yönetmenler bir önceki filminden ders çıkarırlar ve gelecekteki filmlerine kendince yenilikler eklerler,bu adam onlardan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 filmleri cok iyi degil fekat benim hosuma gidiyor, lady in the water, the village filan ben severim. sixth sense zaten uberdir, hatta siralama yapiim. sixth sense unbreakable lady in the water the village signs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 "Ooo bu taktik tuttu, hadi bi dahaki filmi de böyle yapayım" . . . "Bu filmde tutmadı taktik, neyse bi dahakinde bi daha deneyelim" . . . "Allah allah yine olmadı, olsun bi dahakinde yine deneyelim" . . . ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aslinda her filminde yok o sixth sensedeki gibi, villageda var ama ayni sey degil, filan neyse o da oyle filmlerin adami, enteresan ama filmleri, degisik hikayeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Unbreakable da rezalet ötesi bir filmdir bu arada Şükrü, nasıl beğendin o filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 samuel jacksonla bruce willis yuzunden, rezil bi film de degil. lady in the water da zaten giamatti yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Unbreakable'dan sonra Lady in the Water'ı izlemedim vallahi, yetti bana Shyamalan. İçinde zenci var diye film beğeniyorsan zaten ben sana ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 zenci degil arkadasim, samuel madirfakin jackson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Aang'i bırakın da Sokka'yı kim oynayacak ya? Nasıl oynayabilir yani? O mimikleri, o ses tonunu falan yakalamak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar