Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

Fin said:

pft =

cok onemli detaylari atlamislar adeta = bi sürrüde gereksiz animasyon var yani

katara hangi ara waterbending ogrendi büyükannesinin kolyesinden adamin taniması sonra kabul etmesi duelde kazanması bence chapter1'in efsanevi kısmı olabilirdi.

zuko gibi bi karizmayida apaciye cevirenleri kinadim.

Zuko son sezona kadar apacinin krali hatta zukoyu cok iyi gostermisler ki alakasi yok cizgi dizideki haliyle. Yani bu kadar light taaaaa son sezonda avatardan ozur dilerken oluyor.

Sosyal ağlarda paylaş

atv öğle kuşağında hayrı pıtır tadında filmler gösterir ya hani
bu da o tür işte
bazı şeylerin orjinali ile kalması gerektiğini insanlar hala öğrenemedi
kitap olur liveaction a çevrilir
dizi olur live actiona
oyun olur live actiona
şimdi de animelere sardılar
hollywood ölsün abi senaryo bulamadılar diye ne kadar saçmalık varsa yaptılar vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

patiyi dinlemeyip esimle beraber bu filme gittigimiz ve yarisinda ciktigimiz icin ozur diliyoruz. esim, patide hic guzel bulmamislar demesine ragmen, cizgi filmine olan bagliligindan dolayi gittik yarisinda ciktik.

hollywood yerine sanki bollywood filmi gibiydi. herkes esmer kavruk pakistan hindsitan taraflarindan .. of offfff.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne sıkıcı filmdi ya. neyse ki şu 3d gözlükler güneş gözlüğü gibiydi de uyudum yarısında. allahım.

3d si falan da yoktu, cevahirde izledik xpand teknolojisiyle, resident evil fragmanıyla başladı dibim düştü, sonra filme bi geçtik, lan normal 2d nerdeyse. gözlüksüz izlesem aynı olacak. o dereceydi, cidden 3d si de olmamış yani.

ha bi de çocuk filmi olurmuş evet, sinemanın yarısı çocuk doluydu, filmden çıktık tuvalette veletler hava büküyomm diye akrobatik hareketler yapıyordu falan
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Yeni izledim ve Şamalayan gibi yönetmen olmaz olsun diyorum pektabi :X
bunlara çok güldüm ayrıca
Aket-Atum said:

Breakdance yapanlar--->Hava
Haka dansı yapanlar--->Toprak
Kolbastı oynayanlar--->Ateş
Halkoyunlar ekipleri-->Su

bükme sıralaması böyleymiş bunu gördüm.

gecko said:

birileri türkçe dublajlı izlemiş, yorumlamış koptum. simpsons u türkçe dublajla severek izleyen/izlettiren zihniyet olsa gerek :D

2 ve 3'ü çekmeye hazırlanıyosa gidip seti bombalıycam...

"en bombasi: appa'yi apa, aba, abao seklinde degisik sekillerde duyduk, cizgi filmi daha once izlemeyen arkadas appa'yi apo seklinde duyup hakli olarak "hayvanin adi abdullah mi lan?" diye sordu, ne diyim ki ben" said:

diğer filmleri çekicekse gidip sete suikast düzenliycem...
Sosyal ağlarda paylaş

topiği gördüm ve korkuyla titredim.

şöyle diyim, avatar çizgi filminin yapıldığı yıllardan beri avatar çizgi filmi kadar güzel çizgi film görmedim.
avatar çizgi filminin yapıldığı yıllardan beri de,
the last airbender filmi kadar rezalet film görmedim.

gg no re thx.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

topiği gördüm ve korkuyla titredim.

şöyle diyim, avatar çizgi filminin yapıldığı yıllardan beri avatar çizgi filmi kadar güzel çizgi film görmedim.
avatar çizgi filminin yapıldığı yıllardan beri de,
the last airbender filmi kadar rezalet film görmedim.

gg no re thx.

+1.Avatarın çizgi filminin 1 bölümünü bile kaçırmadım.Dün filmi açtım dakika 1 den 40 a kadar tamamen fail.İçim acıdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...