Remus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Fin said: pft = cok onemli detaylari atlamislar adeta = bi sürrüde gereksiz animasyon var yani katara hangi ara waterbending ogrendi büyükannesinin kolyesinden adamin taniması sonra kabul etmesi duelde kazanması bence chapter1'in efsanevi kısmı olabilirdi. zuko gibi bi karizmayida apaciye cevirenleri kinadim. Zuko son sezona kadar apacinin krali hatta zukoyu cok iyi gostermisler ki alakasi yok cizgi dizideki haliyle. Yani bu kadar light taaaaa son sezonda avatardan ozur dilerken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 adamınbiri said: keşke film hep fragman olarak kalsaydı da içimizde ki "belki güzel olur abi" umudu hep yaşasaydı :( Budur abi işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 çok üzülüyorum.. yazık oldu mis gibi konuya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Az önce gittim izledim. Anca vizyona girdi bizde. Son sahneydi benim umudum. Olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 atv öğle kuşağında hayrı pıtır tadında filmler gösterir ya hani bu da o tür işte bazı şeylerin orjinali ile kalması gerektiğini insanlar hala öğrenemedi kitap olur liveaction a çevrilir dizi olur live actiona oyun olur live actiona şimdi de animelere sardılar hollywood ölsün abi senaryo bulamadılar diye ne kadar saçmalık varsa yaptılar vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 katil asansör > son hava bükücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 patiyi dinlemeyip esimle beraber bu filme gittigimiz ve yarisinda ciktigimiz icin ozur diliyoruz. esim, patide hic guzel bulmamislar demesine ragmen, cizgi filmine olan bagliligindan dolayi gittik yarisinda ciktik. hollywood yerine sanki bollywood filmi gibiydi. herkes esmer kavruk pakistan hindsitan taraflarindan .. of offfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi ne sıkıcı filmdi ya. neyse ki şu 3d gözlükler güneş gözlüğü gibiydi de uyudum yarısında. allahım. 3d si falan da yoktu, cevahirde izledik xpand teknolojisiyle, resident evil fragmanıyla başladı dibim düştü, sonra filme bi geçtik, lan normal 2d nerdeyse. gözlüksüz izlesem aynı olacak. o dereceydi, cidden 3d si de olmamış yani. ha bi de çocuk filmi olurmuş evet, sinemanın yarısı çocuk doluydu, filmden çıktık tuvalette veletler hava büküyomm diye akrobatik hareketler yapıyordu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 filmde sirf waterbending icin emek harcamisalr, gerisi cöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Yeni izledim ve Şamalayan gibi yönetmen olmaz olsun diyorum pektabi :X bunlara çok güldüm ayrıca Aket-Atum said: Breakdance yapanlar--->Hava Haka dansı yapanlar--->Toprak Kolbastı oynayanlar--->Ateş Halkoyunlar ekipleri-->Su bükme sıralaması böyleymiş bunu gördüm. gecko said: birileri türkçe dublajlı izlemiş, yorumlamış koptum. simpsons u türkçe dublajla severek izleyen/izlettiren zihniyet olsa gerek :D 2 ve 3'ü çekmeye hazırlanıyosa gidip seti bombalıycam... "en bombasi: appa'yi apa, aba, abao seklinde degisik sekillerde duyduk, cizgi filmi daha once izlemeyen arkadas appa'yi apo seklinde duyup hakli olarak "hayvanin adi abdullah mi lan?" diye sordu, ne diyim ki ben" said: diğer filmleri çekicekse gidip sete suikast düzenliycem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 avatar fanıyım 3 sezonu da böle tekrardan kaç kez izledim fakat filmi açtım o kadar rahatsız etti ki oyunculuk karakterler işleniş filmi resmen böle hızlıca ilerleye ilerleye geçip 15 dakkada bitirip kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hala izlemedim ben bunu o yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bir anime nasil böyle güzel olabilriken filmi böyle kötü oldu anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben de izlemedim hala, bu aralar -bütün kötü yorumlara rağmen- merakımdan çatlayıp izleyebilirim. sora gelirim buraya kusmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Marveloth said: Bir anime nasil böyle güzel olabilriken filmi böyle kötü oldu anlamadim :(nasıl bir beceriyse artık kimse çözemiyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Marveloth said: Yoo burda Filmi Shyamalanin cekmesini isteyenler de var. Gayet te güzel olucak. Sonra siz utanicaksiniz, bende vizyon yetkilisi olucam. Bide baya eminmisim kendimden. Patlamisim ama. Shayamalan'i begeniyorum ben, cektigi filmleri tarzi hosuma gidiyo. Ama avatari yapamadi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kendi filmi olmadigi icin beceremiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sadece yonetse neyse de neden script'i ona yazdirmislar orasi sorun. gerci kesin super yazarim ben diye israr etmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Şamaryanoğlan ya resmen adam rezil filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi neden kasmış bu kadar anlamadım.çizgi filmin aynısını yapmak bu kadarmı zor.tamam hadi yapamadın diyelim bu kadar mükemmel bir seriden nasıl böyle bir film çıkarıyor anlamak mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 topiği gördüm ve korkuyla titredim. şöyle diyim, avatar çizgi filminin yapıldığı yıllardan beri avatar çizgi filmi kadar güzel çizgi film görmedim. avatar çizgi filminin yapıldığı yıllardan beri de, the last airbender filmi kadar rezalet film görmedim. gg no re thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bone said: topiği gördüm ve korkuyla titredim. şöyle diyim, avatar çizgi filminin yapıldığı yıllardan beri avatar çizgi filmi kadar güzel çizgi film görmedim. avatar çizgi filminin yapıldığı yıllardan beri de, the last airbender filmi kadar rezalet film görmedim. gg no re thx. +1.Avatarın çizgi filminin 1 bölümünü bile kaçırmadım.Dün filmi açtım dakika 1 den 40 a kadar tamamen fail.İçim acıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 3 sezonu defalarca izlemiş biri olarak kime sorduysam leş film izleme diyor şuan sırf merakımdan indiriyorum gece izleyecem. bakalım ben ne kadar sövücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 aynı şekilde sıkı bir avatar fanı olarak bence en başta karakterler yanlış seçilmiş güzelim çizgifilmden, film olarak bir sıçmık yaratmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 shamalayanmıdır nedir bu adam 1 film çekti 12 yıldır üstüne yatıyor hala ne diye bu adama film çektiriyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar