ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 avatar fanları bi taraflarını bükücek bu herifin, söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Innuendo said: “I do [have things mapped out]. The third is more ambiguous, but the second one, I’ve written a draft that I’m really happy with and is darker and richer, and it has a wonderful antagonist in it in Azula, who’s kind of like our only real, pure antagonist in the series, so I’m excited about that.” lan yer gok yariliyor filmin ne kadar kotu oldugundan adam ciddi ciddi 2. hatta 3. filmden bahsediyor. büyük ihtimalle 2 ve 3. de bu elemana çektirtirler.. damn! ben de böle bi iş istiyorum.. yaptığın her işte aşırı berbat ol ama kovulma ve kazancı iyi olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
softa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Ateş bükücülerin ateş kaynağı ile ateş bükmesi çok saçma olmuş. Yani çizgi filme göre saçma. Aang ilk ateş bükme denemesinde yaprağı yakmaya çalışıyırdu kendi kendisine ateş oluşturmaya çalışıyordu. Tutmuşlar kendi kendine ateş yakan iroh'a şaşırtmışlar bir de. Filmin gerisi zaten bollywood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Filmi izlemeyenler icin az da olsa kalmis olan zevkin icine daha da sictigin icin tesekkurler. Spoiler icine al bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
softa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sıçmaktan behsetmiş küfür etmiş. çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 tim senin kadar sinirli bi adam perdeyi yırtar gitmeni tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bu animefreak'ten altyazı seçeneklerini kaldırdılar mı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Sparkcaster said: tim senin kadar sinirli bi adam perdeyi yırtar gitmeni tavsiye etmiyorum Abi en cok ayar oldugum tipler boyle ortalik yerde film icinde gececekleri soyleyen tipler. Yapan arkadaslarimin hic birini dovmemisimdir simdiye kadar ama dovmekten beter etmisimdir. En az 80-90 filmlerini pic etmisligim vardir sirf bir kere ibnelik yaptiklari icin. Su vatandasla yolda sokakta gorussek elimi surmem ama intikamimi alirim yani =) Bir de tamam asabiyim falan da siddet yanlisi da degilim. Super okuz olmadikca fiziksel olarak satasmiyorum kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi filmde spoil edilebilecek sahneler filmin içine sıçılan sahneler zaTEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 m. night saçmalayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Daha izlemedim. Nettende indirmedim. Sinemada rezaleti para vererek izleyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben de. zaten güzel bişey olmasını beklemiyodum, ama o kadar çok berbat dendi ki merak ettim ne kadar sıçmışlar güzelim avatarın içine diye heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 guzel birsey olsun diye bekliyordum, anlasilan film cok pis patladi. izlemem muhtemelen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 homemade bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gitmeyelim para vermeyelim mi şimdi? türkçe dublajlısına mı gidelim gideceksek? evde izlemek yanı keyfi vermez ki ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gitmeyin demiyorum, hobi olarak yine gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 umduğumdan kötü olmuş. artılar ve eksiler: +sadece ilk sezonu (ilk kitabı) koymaları akıllıca olmuş. +görsel yönü başarılı, grafik ve efektler güzel. +giysileri iyi ayarlamışlar. +ikinci yarıdan itibaren toparlamaya başlıyor. -film çok kötü başlıyor. -esas senaryodan kopuk olmuş. -bazı yerler çok çabuk atlıyor, bazı yerler gereksiz yere uzatılıyor. -oyuncular olmamış, karakterlere benzemiyor bir çoğu, ve oyunculuk kötü. ne oldum ne oldu ne oluyoruz diye düşünürken şaplak yemiş gibi çıktım salondan. zaten gözlükle şaşı olduğumdan (kullandığım gözlüğün suçu, 3D'nin değil), 3D olayından keyif alamadım. belki normal görebilseydim biraz daha beğenerek çıkardım filmden. ama oyum 4/10 olacak. bu kadar güzel efektler kullanabiliyorken neden bu kadar kötü film yapmışlar onu anlamadım. hani yüzüklerin efendisi üçlemesinde bazı kişiler çok eleştirmişti, "tom bombadil olmadığı için film baştan hatalı, benim aklımdakine uymuyor" felan gibi tuhaf tartışmalar dönmüştü. bence çok güzel filmdi, ki üçleme'yi geçtim, hobbit kitabı ilk türkçe'ye çevrildiği yıllarda alıp bir solukta okumuş birisiyim, benim çok hoşuma gitmişti. "benim düşümdekine uymuyor" demiyorum, belki de kitapları John Howe ve Alan Lee resimleriyle birlikte okuduğum ve kafamda o şekilde yerleştirdiğim için olabilir. filmde bir iki hata vardı, Arwen'i öne çıkartıp Gimli'yi akra plana atmak gibi. ama onları geçersek kötülenmeyi hiç haketmeyen bir film serisiydi. hele kitapda çok aklımda kalmış bazı sahneler, misal, (spoiler olabilir, ama izlemediyseniz ayıp zaten) handa yolgezer'i ilk gez gördüğümüz gölgelere gizlenerek oturduğu bölüm, rivendell manzarası, gandalf'la balrog'un köprüde dövüştüğü bölüm, orcların boromiri okladığı ama ayakta kalıp direndiği bölüm, nazgul görüntüleri gibi yerler bundan güzel olamazdı, sanmıyorum. işte bu yüzden en iyi hikaye uyarlamaları arasında yeri olduğu kanaatindeyim. the last airbender'a geri dönersek, filmde böyle ilham veren şeyler bulamadım. yoktu. içi fazla boştu, fazla basitti. oyunculuk biraz daha iyi olsa en azından mimiklere bakıp etkilenirdik. o da yok. izlerken "hahah ne saçma bu ya" şeklinde gülesim geldi bazı yerlerde. bazı yerlerde "aa ne güzel yapmışlar" dediğim oldu ama çok azdı o tip sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi her giden efektler iyiydi en azından diyor da, youtube'da bi earthbending sahnesi var ki, amanın yani, sahnede tek bir iyi sey olmaz mı ya =)... http://www.youtube.com/watch?v=iwccNqklC_k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 birazdan gidicem gelince küfür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 oıha sakamısınız, bu kadar kötü olabilirmi? AHAHHA abi sahnelere bak, rezalet. acılar falan korkunc. seslendirme. ahahahahah abiiii offf o kadar acıklıki ahahahha abiiiii korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 çok kötü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok iğrenç. bu neeee. nasıl rol yapmak bu. offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 videoda aslında efektler yine fena değil ama hız çok yavaş geldi. sanki ağır çekim atıolar kayayı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 adeta herkül/zeynadan bir sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar