Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

Innuendo said:

“I do [have things mapped out]. The third is more ambiguous, but the second one, I’ve written a draft that I’m really happy with and is darker and richer, and it has a wonderful antagonist in it in Azula, who’s kind of like our only real, pure antagonist in the series, so I’m excited about that.”

lan yer gok yariliyor filmin ne kadar kotu oldugundan adam ciddi ciddi 2. hatta 3. filmden bahsediyor.

büyük ihtimalle 2 ve 3. de bu elemana çektirtirler..

damn! ben de böle bi iş istiyorum.. yaptığın her işte aşırı berbat ol ama kovulma ve kazancı iyi olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Ateş bükücülerin ateş kaynağı ile ateş bükmesi çok saçma olmuş. Yani çizgi filme göre saçma. Aang ilk ateş bükme denemesinde yaprağı yakmaya çalışıyırdu kendi kendisine ateş oluşturmaya çalışıyordu. Tutmuşlar kendi kendine ateş yakan iroh'a şaşırtmışlar bir de. Filmin gerisi zaten bollywood.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

tim senin kadar sinirli bi adam perdeyi yırtar gitmeni tavsiye etmiyorum

Abi en cok ayar oldugum tipler boyle ortalik yerde film icinde gececekleri soyleyen tipler. Yapan arkadaslarimin hic birini dovmemisimdir simdiye kadar ama dovmekten beter etmisimdir. En az 80-90 filmlerini pic etmisligim vardir sirf bir kere ibnelik yaptiklari icin.

Su vatandasla yolda sokakta gorussek elimi surmem ama intikamimi alirim yani =)

Bir de tamam asabiyim falan da siddet yanlisi da degilim. Super okuz olmadikca fiziksel olarak satasmiyorum kimseye.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
umduğumdan kötü olmuş.

artılar ve eksiler:

+sadece ilk sezonu (ilk kitabı) koymaları akıllıca olmuş.
+görsel yönü başarılı, grafik ve efektler güzel.
+giysileri iyi ayarlamışlar.
+ikinci yarıdan itibaren toparlamaya başlıyor.

-film çok kötü başlıyor.
-esas senaryodan kopuk olmuş.
-bazı yerler çok çabuk atlıyor, bazı yerler gereksiz yere uzatılıyor.
-oyuncular olmamış, karakterlere benzemiyor bir çoğu, ve oyunculuk kötü.

ne oldum ne oldu ne oluyoruz diye düşünürken şaplak yemiş gibi çıktım salondan.
zaten gözlükle şaşı olduğumdan (kullandığım gözlüğün suçu, 3D'nin değil), 3D olayından keyif alamadım. belki normal görebilseydim biraz daha beğenerek çıkardım filmden.

ama oyum 4/10 olacak.

bu kadar güzel efektler kullanabiliyorken neden bu kadar kötü film yapmışlar onu anlamadım.

hani yüzüklerin efendisi üçlemesinde bazı kişiler çok eleştirmişti, "tom bombadil olmadığı için film baştan hatalı, benim aklımdakine uymuyor" felan gibi tuhaf tartışmalar dönmüştü.
bence çok güzel filmdi, ki üçleme'yi geçtim, hobbit kitabı ilk türkçe'ye çevrildiği yıllarda alıp bir solukta okumuş birisiyim, benim çok hoşuma gitmişti.
"benim düşümdekine uymuyor" demiyorum, belki de kitapları John Howe ve Alan Lee resimleriyle birlikte okuduğum ve kafamda o şekilde yerleştirdiğim için olabilir.
filmde bir iki hata vardı, Arwen'i öne çıkartıp Gimli'yi akra plana atmak gibi. ama onları geçersek kötülenmeyi hiç haketmeyen bir film serisiydi.
hele kitapda çok aklımda kalmış bazı sahneler, misal, (spoiler olabilir, ama izlemediyseniz ayıp zaten) handa yolgezer'i ilk gez gördüğümüz gölgelere gizlenerek oturduğu bölüm, rivendell manzarası, gandalf'la balrog'un köprüde dövüştüğü bölüm, orcların boromiri okladığı ama ayakta kalıp direndiği bölüm, nazgul görüntüleri gibi yerler bundan güzel olamazdı, sanmıyorum.
işte bu yüzden en iyi hikaye uyarlamaları arasında yeri olduğu kanaatindeyim.

the last airbender'a geri dönersek, filmde böyle ilham veren şeyler bulamadım. yoktu. içi fazla boştu, fazla basitti.
oyunculuk biraz daha iyi olsa en azından mimiklere bakıp etkilenirdik.
o da yok.
izlerken "hahah ne saçma bu ya" şeklinde gülesim geldi bazı yerlerde.
bazı yerlerde "aa ne güzel yapmışlar" dediğim oldu ama çok azdı o tip sahneler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...