codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 trailerı çok hoşuma gitmedi açıkçası, çizgi film olarak kalmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gerilim yapmışlar filmi. güzel olur, izleriz keyifle ama sıradan olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 codename_curse tamam adamim sen izleme filmi cizgifilmle kal. Sözlesme filan mi yaptin filme zorla mi gitmen gerekicek? Hem bizde gereksiz yorumlardan mahrum olmus oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Emaleth said: prodüksiyon iyi görünüyor ama benim derdim prodüksiyonla diil zaten. o ağlak şamalayan kişisi avatar'ın içindeki bütün komikliği, şakabazlığı alıp götürecek, olayı "in a world consumed by darkness"a bağlayacak diye korkuyordum, hala korkuyorum :( unutulmamalı ki aang ve sokka "my momoness" deyip gülüşen p.ç kurularıdır. aralarında şamalayan kıvamında sıkıcı olabilen tek karakter katara'dır. hmm bi de zuko'nun ergen halleri o sıkıcılıkta, o kasıntılıkta.. bir iroh, bir sokka, bir lahana satıcısı... bunlar gayet komik insanlar. şamalayan gülme hakkımızdan elini çeksin! ühü :( p.s. appa'yı nasıl yapacaklar çok merak ediyordum, uzaktan iyi görünüyor :P http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/Images/m-night-shyamalan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Appa nerde görünüyor ya göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 iyi bir çocuk olmamışsın demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sparkcaster said: iyi bir çocuk olmamışsın demek ki mesai bitimine yakın bu espiri beni benden aldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 derFremdeSohn said: codename_curse tamam adamim sen izleme filmi cizgifilmle kal. Sözlesme filan mi yaptin filme zorla mi gitmen gerekicek? Hem bizde gereksiz yorumlardan mahrum olmus oluruz. aboooo mesaja bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Xaenin said: Appa nerde görünüyor ya göremedim ben. sadece kuyrugu gorunuyordu trailerlardan birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sparkcaster said: iyi bir çocuk olmamışsın demek ki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=4ca6hgJgPJ4 Teaser ın HD versiyonu. 0.09 da arka planda Appa var :) tam "in a world consumed by darkness" derken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 consumed by darkness ne lan, bare flame deseymis, fire nation falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 AAA ben de gördüm! (:D Güzel gözüküyor hakkaten. Heyecanla bekliyorum aylardır şu filmi inşallah hayal kırıklığına uğramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Çak Cristopher Nolan'ı bölsün atsın şu filmi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 last one of once powerful nation ne ya, air benderlar sanki sağa sola saldıran imparatorlukmuş gibi, abv kim yaptıysa bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sparkcaster said: once powerful nation Bu nerde geçiyor trailerde? Trailer oldukça başarılı geldi bana. Gelsinde seyredelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://www.traileraddict.com/trailer/the-last-airbender/trailer-b yeni trailer çıkmış geçen hafta, yarısından sora yeni görüntüler felan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ya ben tiplere hala ısınamadım. aslinda efektler filan guzel gozukuyo da bilemeidm. tipler cko itici. bi tek kız fena deil. o da cok benzemio ama gene de kardesinden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben karakterlerin benzemesini bıraktım, konuyu çok bok etmesinler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sokka'yı Twilight'ta da oynayan(insan kanı içeymeyi yeni bırakmış o yüzden Bella'yı görünce deliren :P kıvırcık saçlı Jasper rolündeki)elaman var hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ooooo yip yip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 degisiklik olmus oyuncularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 öf sabah sabah ya jfdshj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 barbu said: degisiklik olmus oyuncularda off sabah sabah iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çok iyi olmuş yeni trailer da fakat çok ciddi bi ortam var hala bakalım geyik kısımlarını da yansıtabilecekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar