codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 trailerı çok hoşuma gitmedi açıkçası, çizgi film olarak kalmalıydı
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gerilim yapmışlar filmi. güzel olur, izleriz keyifle ama sıradan olur işte.
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 codename_curse tamam adamim sen izleme filmi cizgifilmle kal. Sözlesme filan mi yaptin filme zorla mi gitmen gerekicek? Hem bizde gereksiz yorumlardan mahrum olmus oluruz.
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Emaleth said: prodüksiyon iyi görünüyor ama benim derdim prodüksiyonla diil zaten. o ağlak şamalayan kişisi avatar'ın içindeki bütün komikliği, şakabazlığı alıp götürecek, olayı "in a world consumed by darkness"a bağlayacak diye korkuyordum, hala korkuyorum :( unutulmamalı ki aang ve sokka "my momoness" deyip gülüşen p.ç kurularıdır. aralarında şamalayan kıvamında sıkıcı olabilen tek karakter katara'dır. hmm bi de zuko'nun ergen halleri o sıkıcılıkta, o kasıntılıkta.. bir iroh, bir sokka, bir lahana satıcısı... bunlar gayet komik insanlar. şamalayan gülme hakkımızdan elini çeksin! ühü :( p.s. appa'yı nasıl yapacaklar çok merak ediyordum, uzaktan iyi görünüyor :P http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/Images/m-night-shyamalan.jpg
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Appa nerde görünüyor ya göremedim ben.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 iyi bir çocuk olmamışsın demek ki
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sparkcaster said: iyi bir çocuk olmamışsın demek ki mesai bitimine yakın bu espiri beni benden aldı...
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 derFremdeSohn said: codename_curse tamam adamim sen izleme filmi cizgifilmle kal. Sözlesme filan mi yaptin filme zorla mi gitmen gerekicek? Hem bizde gereksiz yorumlardan mahrum olmus oluruz. aboooo mesaja bak.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Xaenin said: Appa nerde görünüyor ya göremedim ben. sadece kuyrugu gorunuyordu trailerlardan birinde
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sparkcaster said: iyi bir çocuk olmamışsın demek ki ahah
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=4ca6hgJgPJ4 Teaser ın HD versiyonu. 0.09 da arka planda Appa var :) tam "in a world consumed by darkness" derken :P
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 consumed by darkness ne lan, bare flame deseymis, fire nation falan.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 AAA ben de gördüm! (:D Güzel gözüküyor hakkaten. Heyecanla bekliyorum aylardır şu filmi inşallah hayal kırıklığına uğramam.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Çak Cristopher Nolan'ı bölsün atsın şu filmi ya.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 last one of once powerful nation ne ya, air benderlar sanki sağa sola saldıran imparatorlukmuş gibi, abv kim yaptıysa bunu
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sparkcaster said: once powerful nation Bu nerde geçiyor trailerde? Trailer oldukça başarılı geldi bana. Gelsinde seyredelim :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://www.traileraddict.com/trailer/the-last-airbender/trailer-b yeni trailer çıkmış geçen hafta, yarısından sora yeni görüntüler felan var
barbu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ya ben tiplere hala ısınamadım. aslinda efektler filan guzel gozukuyo da bilemeidm. tipler cko itici. bi tek kız fena deil. o da cok benzemio ama gene de kardesinden iyidir
Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben karakterlerin benzemesini bıraktım, konuyu çok bok etmesinler yeter.
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sokka'yı Twilight'ta da oynayan(insan kanı içeymeyi yeni bırakmış o yüzden Bella'yı görünce deliren :P kıvırcık saçlı Jasper rolündeki)elaman var hadi hayırlısı...
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 barbu said: degisiklik olmus oyuncularda off sabah sabah iyi güldüm
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çok iyi olmuş yeni trailer da fakat çok ciddi bi ortam var hala bakalım geyik kısımlarını da yansıtabilecekler mi
Öne çıkan mesajlar