Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sinemada vardır ya. "ah nerde o eski filmler" ya da "eski yeşilçamdan eser kalmadı" gibisinden halbuki yeni filmleri izlememiştir bile mesela :) resimde olmaz ama heralde o zaten huzuru bulma sanatı :)
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 abi ah nerde o eski filmler farklı bi olay ama =) eskiler daha değerli daha özel gelir insana =)
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 özel gelebilirde şey vardır ya, yeniyi geri tepmek direk eskici olma tribi buda metalcilik tribine benziyo zaten :D halbuki yenide de iş var bi bak hele sen gene eskine olan saygıyı ona olan sevgini sürdür ama yeniye de sövme. (ama şunuda eklemeden edemicem yeşilçamın nesini özlerler anlayamıyorum ha aradan iyi filmler çıkmıştır tabikide seri üretim çin malları gibi günde 200 film çekilen -ki 199'u birbirinin aynısıdır- bi dönemi niye özlerki insan. biri bana açıklasın :) )
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 piyasayı eleştirirler tabi..önceden metalcilere kızlar teklif ediyormuş,şimdi nerdee..
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 şimdi de öyle değil mi? (:P) metal ortamı daha bi atraksiyonlu dfd.
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben dinledikten sonra, kimin ne dediği beni bağlamaz. çünkü ben onun yediği yemeğin aslında ne kadar boktan, tuzunun az, biberinin fazla olduğunu söyleyip; ondan sonra da "bu yemeği yiyenler aptaldır" gibi insanüstü çıkarımlar yapmayacak kadar bir yerlere gelebildim hamdolsun. amin.
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 raider said: bu demet akalın müzik yapıyosa , Metal dindir.
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Fanatiklik sözkonusu olduğunda(müzik olsun ya da başka bir konu olsun) İnsanoğlunun çok klasik davranışlarından biridir bence bu. Kişiliği nereye çeksen oraya gittiği dönemlerde(ergenlik) alınır bir müzik tarzı örneğin. Fanatikçe yerleştirilir bünyeye ve onun dışındaki herşeye kapanır çünkü artık karakter daha güçlüdür sahiplendiği boşlukları doldurduğu çok önemli bir hadisesi vardır.Yaş geçer ergenlik biter eğer eşşeklik bakiyse de fanatizm kalır yeni gelen hiçbirşeyi kabullenemez çünkü artık bu öküzlük istese de istemese de gerçekten kişiliğinin bir parçası olmuştur Sadece kendi deyimiyle Metalci olduğu için bu arkadaşlar yeni gelen pek çok müzik akımını şarkıyı grubu vs eşşek gibi sevse de dillendiremez hakaret sayar kendine.Bundan ibarettir fanatizm bence öncelikle(Metalci olmanın inanılmaz cool'luğu) Yani ben metal dinlerim bunlar piyasa hepsinin anasını bilmem napıyım insanı fasafisonun en önde gidenidir bana kalırsa. İş boşluk doldurmacadan çıkmışsa ve hala aynı şeyi yapıyorsa da zaten dünya metal piyasası adına da kensine verilebilecek onlarca eleştiriyi de kaldırabilir kabul eder mantık çerçevesinde falan filan off ne diyorum be ben...öyle işte Metal iyidir. :)
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 "Peki metalde niye illa bu tarz sert bir ayrima gidiliyor,muzigin rifflerden cok daha fazla oldugunu dusunen gayet buyuk bir kitle var,bunlar niye illa muzik bilmeyen kategori diye nitelendiriyor,sonrada bazi kesimlerin dedigi piyasa gruplari geliyor albumunu yapiyor digerlerinden fazla satiyor." metalde illa bu tarz sert bir ayrıma bir metal dinleyicisi olarak ben gidiyorum evet, çünkü metal müzikten aldıklarım, beni farklı bir kaliteye alıştırıyor, ve aynı yoğunluğu, aynı kaliteyi başka müzik tarzlarında bulamıyorum. bu da beni metalden başka bir şey dinleyemez hale getirmiyorsa da elimden geldiğince sık metal dinlemeye itiyor. Mesela bunun duzgun versiyonu icin Flamencoyu ornek verebilirim,henuz 50tane filan flamenco albumu dinlemisimdir cok kulturum var diyemem bu noktada ama genelde dinlediklerimde Muzik on plandaydi,kulaga nasil geldigi on plandaydi,ha arkada bazi sarkilarda abim gitarla resmen sohbet ediyor karsilikli,ama bazen,ve kesinlikle kulaga hos gelen kismi bozmadan." yani evet müzikte kalite ararsın, ama her müzikteki kalite farklıdır, bence öncelikle bunun ayrımına varmak gerekir. çok kaliteli arabesk albümleri de var, disko albümleri de var, ama benim alıştığım kalite metaldeki kaliteyse kulağıma hoş gelen veya sonsuz kalite barındıran her şeyi dinleyemem demek ki. kendi adıma bu kadar.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 o değil de ben müziğin bu kadar parçaya bölünmesine kıl oluyorum mesela death metal, black metal, gothic metal, zart metal, zurt metal ne lan bu ? kaç tane metal çeşidi var tam olarak? birbirinden öyle hayvan gibi bir şeyle mi ayrılıyor da farklı nitelendirilmişler? rock ta öyle soft rock hard rock. rock rocktır ulen :P
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ride the lightning parçasına kötü diyen adam bence boşuna metallica dinlemek için kasmasın kendini vaktine zamanına yazık...
fede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 göynümüm bam teline dogunan herşeyi dinlerim. neşet ertaş
Krmz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 insanın sevdiği müzik vardır sevmediği müzik vardır, bağıra bağıra da derim yeri gelince mesela, 90ların pop şarkıları son 9-10 senede yapılmış her pop şarkıya 10 basar. ha metalcilerin dier müzik türlerinin bazılarını açık açık sevmediklerini dile getirmesi mi olay ? e tamam, sevmediğim müziğe sevmiyorum derim bende. sevdiğim müziği çok sevmektir burda "fanatiklik" olarak adlandırılabilicek tek şey ve gurur da duyarım bunla.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 son 9-10 senede yapılanlar 90larda oluyor zaten (:P)
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 babalar 80lerde, piyasa ortada... yorum sizin pati alemi.. yorum sizin... ay gat dıı fiilin in maay blaad!! vo oo!! ay niic yor taç don niid yoor laav!! vo oo !! en ay vaan! en ay niii! en ay laaas!! enımııılll!!
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Metallica; St.Anger kötü dediler, eski tadı yok dediler vs.. Bunları söyleyen varsa öncelikle metallicanın St.Anger'in çekimlerinde ve öncesinde çekilen sıkıntıları vs bilmesi gerekir ve bu zorluklar albümlerine büyük ölçüde yansıyor...
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Saint Anger'da solo yok bikere ama ya...:S
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 buyuyunce bu muzigi dinliyosun sen igrenc bir insansin gibi yaklasimlari cok guzel geride birakiyorsunuz. Bir kulturu sahiplenme, sahiplenip kisilik sahibi olma cabalari bunlar, herkes geciyor.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Bloodless said: Metallica; St.Anger kötü dediler, eski tadı yok dediler vs.. Bunları söyleyen varsa öncelikle metallicanın St.Anger'in çekimlerinde ve öncesinde çekilen sıkıntıları vs bilmesi gerekir ve bu zorluklar albümlerine büyük ölçüde yansıyor... kill em all zamanında şimdiki imkanlarının onda biri yoktu çok kral albüm yapmışlar ama :)
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 imkanlardan bahsetmiyo, rehab falan filan grup dağılıyo nerdeyse onu diyo sanırsam :)
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuşacak başka şeyleri olmayan, başka şeylere yetemeyen insanların müzik üstünden tavır yaparak prim yapma çabası.
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sen de burda böyle boş bi yorum yapıcağına daha dolu olduğunu düşündüğün bi topice yaz o zaman?
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Xenocide said: Saint Anger'da solo yok bikere ama ya...:S Death Magnetic'de olacak(mış)
Beckett Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 sesu said: sen de burda böyle boş bi yorum yapıcağına daha dolu olduğunu düşündüğün bi topice yaz o zaman? Ben sana bir şey söylemedim ki topici açan kişinin ilk cümlesine istinaden söyledim. Üstüne alınma.
Öne çıkan mesajlar