bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ardeth said: öyle direk yargılarda bulunmamak lazım. sonuçta bir insanın o kadar psikolojisi bozulur ki sırf insanların üzülmesi ve arkasından ilgi göstermesi için intihar edebilir. bunu bekleyen insan da intihar etmeden önce baya bir şov yapabilir. Seni intihara sürükleyen sebebe bakar. Eğer yaptığın veya yaşadığın utanç verici bir olayın sonucu ise sessiz sakin öldürürsün kendini ama dediğim gibi insanların psikolojisi şov yapmak için intihar edecek kadar bozulabiliyor. ii de ilgi açlığı genelde intihar gibi sonuçlardan çok attantion whore lukla sonuçlanıyor. "intihar etcem" de çok da güzel bi attantion whore luk modeli. gene de ilgi özlemini bone style doyurmak daha iyi. çünkü intihar edicem diyen intihar etmicek olsa da zaten sosyal intihar etmiş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 intihar eden haber vermez diyen kitleye katılıorm lan battı klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bao said: ciddi bi konu derken? bi kere intihar çok kişisel bi karar. başkasının hayatı üzerine tasarrufuna bu kadar müdahale gereksiz. :S senin bi arkadaşın intihar edecek olsa, "kararına saygı duyuyorum arkadaşım. ahiretten yazarsın bana mucx" mu diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 elesso said: engellemiştir seni muhtemelen buda bahanesi olmştur, başka bi isimle msne kaydolup eklemeyi dene. arkadaşım öyle msn numaralarını yemeyecek kadar bilgili idi.engellemiş olabilir bir şey demiyorum ama doğum gününe 1 hafta kala hergün iş yerim ve evim dahil 12 saat boyunca benimle konuştu.engellenmişim gibi gelmiyor.başka bir yandanda böyle bir hikayesi olan bir kızın ana haberlere çıkmaması imkansız.yurtdışı menşeli bir kişi intihar edecek ve medyanın gözünden kaçacak.sanırım kandırıldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Burada kendi kendine yorumlar yapıp kafanda kurdukça ona olan güvenini yitirirsin.Altında ne olduğunu bilmeden kesin yargılara varma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 herakles değil dimi ? kızdı pardon fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 intihar meselelerinin üzerinde durun. ne olursa olsun, kim derse desin; isterse onuncu kez sizi keklesin ama üzerinde durun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ölecek adama karışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bence durmayın. Edeceği varsa eder zaten, o kadar patetikse uğraşmaya değmez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bence kızın ruhu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hatta yardım bile etmelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kızın üstünde durun diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 durdum, dururum. bencilim. ben öleceksem kimse karışmasın, ama sevdiğim biri ölecekse engellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 wireless keyboardlar güzel, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 mesela marlon ölücem dese ben onu desteklerim. bence desteklenmeli intihara meyilli insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 marlon gider moarlon gelir, ege baki kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben olsam hap icerim temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ege kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ege hanginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 aslında ege benim ikinci kişiliğim, beş altı tane var böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 6 tane olsun pein gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Saeros said: aslında ege benim ikinci kişiliğim, beş altı tane var böyle Hepsiyle paticik content'i komple clearladi zaten, arada sirada nikneym degistirmek icin 20 euro oduyor. Alistik biz, yavuz'u boyle kabul ediyoruz. Gecen ''Post 1500 flamebaits.'' adli achievement'i bitirmeye calisiyordu. Yakinda Zegna'yi downlamaya calisacagi dusunuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 aman şimdi meşalelerle çıkagelicekler "WOW MUHABBETİ YAPIYOSUNUZ" diye, tehlikeli sularda kürek sallıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar