sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 CthuLhu said: sir said: tiraj nedir tiraj? bi gazetenin satış rakamıdır. dediğiniz gibi sırf dağıtım usulüyle olsaydı o zaman sabit tirajlı olması gerekmez mi? niye artıyo veya azalıyo?neyi tartışıyorsun ki? hiç satılmıyor mu dedim? o rakımın çok büyük çoğunluğunu dağıtımla sağlıyor adam gazete bayiine de veriyor,her yere de dağıtım yapılmıyor zaten. Bu tipik sir demogojisi, aldanmayın. Söylediklerinizi o da biliyo da demogoji yapmak daha tatlı.
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 sg-1 said: sir said: tabi canıım çok sağlam arkası var, o yüzden onlar 66.000 satarken zaman 800.000e yakın satıyo =) 70 milyonun sadece 4.5 milyonu gazete alıyo bu arada, esas bunu tartışmak gerek. 2004'teki bir habere göre: http://arsiv.sabah.com.tr/2004/07/04/eko101.html Unutmadan, bizim öğrenci evine de Zaman geliyordu. Çok güzel yemek yeniyo üzerinde, tavsiyedir. tuvalet kagıdı olarak kullandım kıcıma murekkep izi gecti
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 vakit ciddiye alip tartisilicak bir gazete degil
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Art niyeti çengel bulmacalarda aramak lazım değil. Zamanında cumhurbaşkanının söyledikeriyle başbakanın fotolarına bakarsanız görürsünüz zaten.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yav bunu yapanlar sesini duyuramayan 2 oç
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Viktor said: vakit ciddiye alip tartisilicak bir gazete degil dostum malesef bu anlayış sayesinde, ciddiye almayarak gitgide güçleniyorlar. "amaan salla naparsa yapsın" diyip meydanı boş bırakınca aha böyle zıvanadan çıkabiliyorlar. ayrıca emin olun, sizin bizim ciddiye almadığımız bi gazete olabilir ama belli bi kitle üzerindeki gücü çok fazla. zaten cahil olan halkı dahada cahilleştiriyorlar vahim bi durum bu.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bizim dükkan ile çevre esnafada bırakıyorlar, cam siliyoruz sdf Sabahları dükkan önüne bırakışmış zaman görüncede alın, biriktirin sonra kapıcıya filan verirsiniz adamın eline 3-5 kuruş geçmiş olur sevaba girersiniz.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 mani said: Haftalık çengel bulmacasına ABD Başkonsolosluğu önünde şehit düşen 3 polisin resmini koyan Vakit Gazetesi, bulmacanın şifre cümlesinde şoke etti: Gavurlar için değer miydi? İLK ÖRNEK BU DEĞİL Vakit’in çengel bulmacası daha önce de benzer yakıştırmalarla sert tepki toplamıştı. Komutanların fotoğrafının yer aldığı çengel bulmacasında şifre sözcük “Kral değilsiniz” olurken, ünlü müzisyen Fazıl Say’a yönelik de yine aynı bulmacada “Başörtüsü düşmanı müzisyen” sorusu sorulmuştu. Vakit’in çengel bulmacasından, AKP’ye yönelik kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya da nasibini almıştı. Yalçınkaya’nın yer aldığı bulmacada şifre sözcük “Tek kişilik Meclis”ti. Valla mizah dergisi gibi resmen
Öne çıkan mesajlar