Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk bayraginda degisiklik onerisi

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

valla buyrun izah edin siz o satır arasını, ben "doğan devleti temsilen doğan ay olsun" diye okudum ama herhalde da vinci şifresi ile gizlenmiş mesaj var. (:P)

süper gereksiz orası ayrı da yani vatan haini suçlaması seven'daki şişkoyu obez diye öldürmeye benzemiş heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
biri yorum yazmış işte habere;

burak gul 22/04/2006 - 14:53
MADDE 3 -Bayrağı, şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

MADDE 4 - Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

ve bunlar nasıl oluyorda böyle bir şeyde teklif sunuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam anayasaya aykırı, bu yasaları çiğnemenin yaptırımı yok mu ama? Onu merak ediyorum ben; yaptırım yoksa o yasanın hiç bi anlamı yok. Hukukçu bi arkadaş bu konuya el atarsa sevinirim, çünkü bildiğim kadarıyla kanunlar işlemeleri için yaptırımlarla desteklenir her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
abartmayın o kadar, yazıyı okursanız kötü bir niyet yok ama süper gereksiz yani. 500 yıl önce düşünen düşünmüş ay doğuyor mu batıyor mu zaten.

kötü bi niyet yok gibi göstertiliyor. "bak tamamen iyi niyetle söylüyorum" AKP'nin en çok yaptığı şey zaten. külahıma anlatsın onu.

iyice zıvanadan çıktılar.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi niyetli bir şekilde yönü değişebildiğine göre daha sonbra kırmızı yeşile de dönebilir. Birisini kabul edersen diğerine sadece şekil yönünden laf edebilirsin, estetik değil gibi. Biri yasal ise diğeri de o derece yasal olur. Bunlar çok ucuz numaralar, önce yemlemek sonra yeterli tepki çıkmaz ise değiştirmek. Şayet çok tepki gelirse de "Yav yanlış anladınız ne kötü niyetli adamlarsınız, masumane bir öneriyi nasıl problem ettiniz" demek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...