Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Billabong şortlar(mayolar)

JD

Öne çıkan mesajlar

Dyna nın dediği çok doğru, bu uzun mayoları lütfen 1.80 altındaysanız giymeyin. Bildiğin hacı görünümü oluşuyor.

Parmak arası terlik olayına ben de alışamadım. Quiksilver şort altına çin pazarından alınmış kahverengi terliğimi giyiyorum mutlu oluyorum.

Yok abi olmuyo ya, harbi çok rahatsız edici geliyor bana. Bi de parmak arasını yara yapar diye korkuyorum :)

Gidip şöyle bi 20-30 lira vermeden p.a.terliğe, giymeye alışamam herhalde. O parayı verince de zaten o kadar para verdik ake diye giyerim :)

Biri de o'neill demiş, hayvan gibi pahalı, HAYVAN gibi pahalı bi marka gibi geldi bana. Kanyon da bi mağazada bakmıştım efsane şortlar var da, çok pahalıydıo yanlış mı hatırlıyorum
:)
Sosyal ağlarda paylaş

o mayolarin genelde beli de dusuk oluyo. usttek kemer kisminin renginde ( veya sana kalmis farkli renkte olabilir) slip mayo giyicen icine.

bildigin sorf mayosu. ya da oyle diye yutturmuslar millete.

genelde de cep kisminda tarak gibi bisi vardir. hatta bi ara tartisilmisti patide.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
ben de kramp girerse batırmak içindir sanıodum sdf

hmm :D

bi de ipi çok kısa onların aslında muhtemelen sembolik bişey o (yani pek bi işe yarar gibi değiller), tabi bizim topraklarımızda sörf pek yaygın olmadığı için anlayamıyoruz ne manaya geldiğini...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bira gazoz işte aynı açacakla açılıyo sonuçta :) şimdi anlatmışsın gözümde canlandırınca aç bi fruko falan komik oldu.

hani kısa iple bağlı aparat sembolik demişler ya. o ufak iple bağlı da kolayca çıkabilen bi aparatcağız. ip o tarağa bütünleşik ayrılabilen bi dalgaya bağlı işte tarak çıkabiliyo. zaten "yeni şort aha ne kadar para verdik lo" düşüncesinden kurtulduktan sonra o arka cepte otururken rahatsızlık veren koca tarağı çıkartıyorsunuz tek seferde. neyse şimdi resmini koymayayım uğraştırmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
hani kısa iple bağlı aparat sembolik demişler ya. o ufak iple bağlı da kolayca çıkabilen bi aparatcağız.

daha önce incelediğimde ayrılması pek mümkün değil sanmıştım o aparatın, demin kurcaladım yine meğer çok kolay çıkıyomuş bilmiyodum napıyım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...