Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 şortun altına büyük eşşek kadar ayakkabı giyilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Dyna nın dediği çok doğru, bu uzun mayoları lütfen 1.80 altındaysanız giymeyin. Bildiğin hacı görünümü oluşuyor. Parmak arası terlik olayına ben de alışamadım. Quiksilver şort altına çin pazarından alınmış kahverengi terliğimi giyiyorum mutlu oluyorum. Yok abi olmuyo ya, harbi çok rahatsız edici geliyor bana. Bi de parmak arasını yara yapar diye korkuyorum :) Gidip şöyle bi 20-30 lira vermeden p.a.terliğe, giymeye alışamam herhalde. O parayı verince de zaten o kadar para verdik ake diye giyerim :) Biri de o'neill demiş, hayvan gibi pahalı, HAYVAN gibi pahalı bi marka gibi geldi bana. Kanyon da bi mağazada bakmıştım efsane şortlar var da, çok pahalıydıo yanlış mı hatırlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 parmak arası terlik iğrenç. ama vans'in almıştım bir adet. müthişler. hiç sevmem ama çok rahatlar. yara mara yapmadı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 roket adam said: Dyna nın dediği çok doğru, bu uzun mayoları lütfen 1.80 altındaysanız giymeyin. Bildiğin hacı görünümü oluşuyor. Oldu, başka? Hay allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Adam önermiş, kötü gözükür demiş ne bu sinir x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 o mayolarin genelde beli de dusuk oluyo. usttek kemer kisminin renginde ( veya sana kalmis farkli renkte olabilir) slip mayo giyicen icine. bildigin sorf mayosu. ya da oyle diye yutturmuslar millete. genelde de cep kisminda tarak gibi bisi vardir. hatta bi ara tartisilmisti patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Evet fotoda da görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 rahat rahat giyiniz. düşmez çıkmaz bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu cihazların quiksilver da çok fena modelleri var. bacağında tangalı abla resmi var. Suya giriyosun çıkıyosun abla çıplak B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 O taraklar sörf tahtasındaki yosunları temizlemek için diye biliyorum ama.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Fransuxa said: bu cihazların quiksilver da çok fena modelleri var. bacağında tangalı abla resmi var. Suya giriyosun çıkıyosun abla çıplak B)- ahahah o ne ya :) malzemesi neymiş ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben de kramp girerse batırmak içindir sanıodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tarağın denizden çıkınca saçları düzeltmek için olduğu aklıma gelmedi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahahah olur mu ya o sörfle alakalı bi aletti. hatta benimkinde gazoz açacağı da var o tarağın üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ginaly said: ben de kramp girerse batırmak içindir sanıodum sdf hmm :D bi de ipi çok kısa onların aslında muhtemelen sembolik bişey o (yani pek bi işe yarar gibi değiller), tabi bizim topraklarımızda sörf pek yaygın olmadığı için anlayamıyoruz ne manaya geldiğini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 biradır o. düz sarı saçlarıyla okyanus açıklarında sörf yapan geniş omuzlu amerikan erkekleri gazoz açmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 wax comb tam adı.. cilayı kaldırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya bira gazoz işte aynı açacakla açılıyo sonuçta :) şimdi anlatmışsın gözümde canlandırınca aç bi fruko falan komik oldu. hani kısa iple bağlı aparat sembolik demişler ya. o ufak iple bağlı da kolayca çıkabilen bi aparatcağız. ip o tarağa bütünleşik ayrılabilen bi dalgaya bağlı işte tarak çıkabiliyo. zaten "yeni şort aha ne kadar para verdik lo" düşüncesinden kurtulduktan sonra o arka cepte otururken rahatsızlık veren koca tarağı çıkartıyorsunuz tek seferde. neyse şimdi resmini koymayayım uğraştırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 işte o surf tahtasının üzerindeki cilayı kaldırmaya yarıyor. kaldırıp yenisini atabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 evet ayrıca kramp girince denizde basıosun ayağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aha ben de bilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 roket adam said: hani kısa iple bağlı aparat sembolik demişler ya. o ufak iple bağlı da kolayca çıkabilen bi aparatcağız. daha önce incelediğimde ayrılması pek mümkün değil sanmıştım o aparatın, demin kurcaladım yine meğer çok kolay çıkıyomuş bilmiyodum napıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yav said: O taraklar sörf tahtasındaki yosunları temizlemek için diye biliyorum ama.. ? doğrudur, ama bi şorttan da bildiğin böyle uzun saç tarağı çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çakmadır o zaman o şort :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: Parmak arası terlik niye gay işi ben onu anlamıyorum? Çorapla sandalet ya da ceyo falan mı delikanlı işi? CEYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar