Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bu güzelmşi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Plaja/havuza vs. yerlere gitmediğim sürece giymiyorum şu tanga terlik olayını =) al bi tane vans rahat rahat giy =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 tanga terlik ne resim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Metakuso said: dasaaa said: Zegna said: parmak arası terlik gay bisi bana gore :p +1000 aynen of. aynı düşüncedeki insanlar varmış mutluyum be. insanlar yadırgıyor beni parmak arası giymiyorum diye. of sinir kusucam +1 yaw iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Flameoffear said: Bu güzelmşi ama güzelmiş gerçekten http://www.surfrider.nl/media/C_V1BS06-BIS8-M.jpg bu nasıl? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Fiyatlarda güzel 109 ytl. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Billabong güzel marka, ben de deniz şortu olarak billabong tercih ediyorum genelde, kimi modellerindeki sadeliğinden dolayı o da. Bunlar çok abartıymış hoşuma gitmedi. Parmak arası terlik bilgiyin gay işi, yukarıdaki yorumlara çok feci katıldım aynı düşünceyi savunan. Şort altına da marka olarak adidas, beyaz boğazsız normal spor ayakkabılardan alabilirsin. tabii renk farklı olabilir, ben olsam beyazı seçerdim. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Parmak arası terlik niye gay işi ben onu anlamıyorum? Çorapla sandalet ya da ceyo falan mı delikanlı işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 çorapla sandalet dinci işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Aslında ben terlik türevi şeyleri giymeyi sevmiyorum, ondan hoşlanmıyorum pek. Ama terlik giyiyor olsam bile, sandalet ve parmak arası terlik giymezdim, duruşları bile rahatsız edici benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 billabong şort mayolar güzeldir parmak arası terlikte.. gay işi diye düşünmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Parmak arası terlik gay işi falan değil ya komik olmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 gay işi değil. sonuçta çinliler yapıyor.. çin işi onlar.. ama gayce, gaycene, hafif gay görselliğinde beyaz çorap gibi itici bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 nileppezdel said: Parmak arası terlik gay işi falan değil ya komik olmayın :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 haha bence gayet güzeller parmak arası terlikler. bi kız olarak erkeklere de yakışıo derim. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ben de öyle önyargıyla yaklaşırdım parmak arasına lakin bir gün piyasada normal terlik bulamama yüzünden gittim giydim denedim ettim ve beğendim öyle işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 benim ayağımda çok kötü durur muhtemelen. 1.70küsür boy, 45 numara ayak, ayak işaret parmağına tekabül eden parmağım elimdeki serçe parmağım boyunda sdgfsdfgsdhsdfg fotoğrafını çeker koyarım bigün:D ayakkabılar falan boyla orantılayınca bebek mezarı gibi duruyo :D hadi 1.90 boyum olsa neyse de, 170-75 gibi bi boyla baya bi koca ayağa benziyorum :P edit: yahu niye yazdım ben bu mesajı ki şimdi =/ neyse yatcam zaten yazıyim dedim parmak arası terlikle ilgili düşüncelerimi. terlik kaka, ayağı yara yapıyo. yada benim terliklerim özürlü. ama küçükken çok fazla sandalet ve terlik giydiğimden de düztaban olabilirim ve bu yüzden kin kusuyo olabilirim. neyse. spor ayakkabı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ben de öyle derdim ama artık öyle falan düşünmüyorum. Çok da rahat ve bariz daha şık duruyor normal terlikten. Esas normal terlikler bence beyaz çorap gibi itici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 evet yaa. normal terlikler baya çirkin geliyo bana. hele şu adidasın nikeın plastik olanları berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Evet hala inanamıyorum onlardan giydiğime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 nileppezdel said: Ben de öyle derdim ama artık öyle falan düşünmüyorum. Çok da rahat ve bariz daha şık duruyor normal terlikten. Esas normal terlikler bence beyaz çorap gibi itici :D ama bak sana "fazla iyisin" de diyorlar.. ve -galiba sendin- "tükürük çok kötü bişi. öpüşmek falan" diyorsun... aşırı titizlik de gayalert olabilir.. siz de ayda bi kez gay-O-gram testinizi yapın. kaç gramlık gaysiniz öğreniverin ya da gidip doğrudan birine verin. test -gayogram- 1. parmak arası terlik giyiyor muyum? 1,5.evde bol bol temizlik yapıp bir de camları siliyor musun? 2. ay'lı ayol'lu konuşuyor muyum? 3. razien'in çektirdiği fotodaki gibi gözlerimin altında sürme falan var mı? varsa neden var? 4. "ay ayol ne özgür ruhum ben ayol. karışamazsın ki sennn!" dedim mi üstteki soruya 5. mamutlara ve tarihe karşı ilgim de bir artış var mı? 6. bu test übersalakça mı yoksa harika mı? 7. hip hop hippopotam cevaplar cevaplar: [e-evet ve h-hayır] 1.h/1,5.h/2.h/3.h/4.bu ne lan!/5.ne alaka şimdi/6.ne alaka olm../ 7.gitti devreler işte böööle.. test sonuçlarını idaho'daki test merkezimize gönderen ilk 10 kişi beyaz atlet ve tesbih kazanacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Sims oynamalar parmak arası terlik giymeler. Ne kadar gay varsa forumda toplanmış. Buralar eskiden delikanlı metalcilerin mekanıydı be tey tey =/ Yakında epilasyon yaptırmaya da başlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Offff Grow up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ne alaka ya. güzel işte parmak arası terlik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Parmak arası terlik gay değil ama olduğu düşüncesi aptalca hiç kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar