Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Billabong şortlar(mayolar)

JD

Öne çıkan mesajlar

Billabong güzel marka, ben de deniz şortu olarak billabong tercih ediyorum genelde, kimi modellerindeki sadeliğinden dolayı o da. Bunlar çok abartıymış hoşuma gitmedi.

Parmak arası terlik bilgiyin gay işi, yukarıdaki yorumlara çok feci katıldım aynı düşünceyi savunan.

Şort altına da marka olarak adidas, beyaz boğazsız normal spor ayakkabılardan alabilirsin. tabii renk farklı olabilir, ben olsam beyazı seçerdim. =p
Sosyal ağlarda paylaş

benim ayağımda çok kötü durur muhtemelen. 1.70küsür boy, 45 numara ayak, ayak işaret parmağına tekabül eden parmağım elimdeki serçe parmağım boyunda sdgfsdfgsdhsdfg fotoğrafını çeker koyarım bigün:D ayakkabılar falan boyla orantılayınca bebek mezarı gibi duruyo :D hadi 1.90 boyum olsa neyse de, 170-75 gibi bi boyla baya bi koca ayağa benziyorum :P

edit: yahu niye yazdım ben bu mesajı ki şimdi =/ neyse yatcam zaten yazıyim dedim parmak arası terlikle ilgili düşüncelerimi. terlik kaka, ayağı yara yapıyo. yada benim terliklerim özürlü. ama küçükken çok fazla sandalet ve terlik giydiğimden de düztaban olabilirim ve bu yüzden kin kusuyo olabilirim. neyse. spor ayakkabı ftw
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Ben de öyle derdim ama artık öyle falan düşünmüyorum. Çok da rahat ve bariz daha şık duruyor normal terlikten. Esas normal terlikler bence beyaz çorap gibi itici :D

ama bak sana "fazla iyisin" de diyorlar.. ve -galiba sendin- "tükürük çok kötü bişi. öpüşmek falan" diyorsun... aşırı titizlik de gayalert olabilir..

siz de ayda bi kez gay-O-gram testinizi yapın. kaç gramlık gaysiniz öğreniverin ya da gidip doğrudan birine verin.

test

-gayogram-
1. parmak arası terlik giyiyor muyum?
1,5.evde bol bol temizlik yapıp bir de camları siliyor musun?
2. ay'lı ayol'lu konuşuyor muyum?
3. razien'in çektirdiği fotodaki gibi gözlerimin altında sürme falan var mı? varsa neden var?
4. "ay ayol ne özgür ruhum ben ayol. karışamazsın ki sennn!" dedim mi üstteki soruya
5. mamutlara ve tarihe karşı ilgim de bir artış var mı?
6. bu test übersalakça mı yoksa harika mı?
7. hip hop hippopotam

cevaplar

cevaplar: [e-evet ve h-hayır]
1.h/1,5.h/2.h/3.h/4.bu ne lan!/5.ne alaka şimdi/6.ne alaka olm../ 7.gitti devreler

işte böööle.. test sonuçlarını idaho'daki test merkezimize gönderen ilk 10 kişi beyaz atlet ve tesbih kazanacak!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...