Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Sevgili günlük.Benim hiç kız arkadaşım olmadı.Bi tane oldu elledim kaçtı.Ben niye böyleyim.Niye diğer Pati'lerin kız arkadaşı var.Niye onlar ORÇUN* oluyorda ben olamıyorum.Ellerime bakıyorum günlük.İrili ufaklı salça lekeleri var... * Uykusuz - Umut Sarıkaya - Orçunlar Esprisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 erkeklerle "OF ŞU KIZI GÖTÜRECEM HEHEHE" muhabbeti yapmak yerine "ay chok sheqer cocukk di miiaa ??" muhabbetini tercih ediyorum, o yüzden de en iyi arkadaşım bir kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nasıl yani kızlarla beraber gelip geçen oğlanlara "ay chok sheqer cocukk di miiaa ??" mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Fly said: erkeklerle "OF ŞU KIZI GÖTÜRECEM HEHEHE" muhabbeti yapmak yerine "ay chok sheqer cocukk di miiaa ??" muhabbetini tercih ediyorum, o yüzden de en iyi arkadaşım bir kız. Lexius said: yada adam gaydir töbe yarabbi Cıks cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 en iyi arkadaşım, sevgilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 en ince yerim, bileğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 olur gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 En iyi arkadaş demem ben. En iyi dostum deriim ama :) Böyle bir ilişki yaşanabiliyor, beceremeyenlerin kendi iradesizlikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kızdan "en iyi arkadaş" olmaz. En iyi anlaştığınız kişi karşı cisten olunca zamanla o iş sevgiliye yada tek taraflı birşeye dönüşür. Ama kızdan iyi,samimi arkadaş olur hem de çok güzel olur. Çok da işinize yarar. Her yönden. Kızlar hem daha anlayışlı olur,daha iyi dert dinlerler,daha iyi çözümle üretirler,sonracığıma o kızların başka arkadaşları olur falan ;) Çöpçatanlığa bayılır zaten bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben yaptım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Valla 4 senedir tek taraflı birşeye dönüşmedi, en azından bildiğim kadarıyla. :D Bence gayet mümkün birşey dost dediğimde aklıma ilk o geliyo, zorda olduğumda ilk aklıma o geliyo, en çok onu özlüyorum uzaktayken. Ama çıktığımızı da hayal edemiyorum çünkü olamaz öyle bir durum. İki kişi vardır inanılmaz iyi anlaşırlar, harika dost olurlar ama iş çıkmaya geldi mi olmaz, olamayacaktır da. Öyle birşey işte. Birbirimizi çoooook sevsek de asla birlikte olamayız, eksikliğini de hissetmiyoruz. Dostluğumuz çok mutlu ediyo bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Benim kardeşim diyebileceğim bir kız arkadaşım var. aileden gibi yani. onun dışında çok çok samimi olduğum bir kız daha var ama bir erkeğe daha kolay anlatılıyor bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hah bak benim için de aileden gibi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 HAH ŞUNU DİYECEKTİM OH BE. Osmanadam said: nasıl yani kızlarla beraber gelip geçen oğlanlara "ay chok sheqer cocukk di miiaa ??" mı diyorsun? yok evet hayır diyorum ben sadece. OF ŞU KIZI Bİ GÖTÜRSEM AYARLASAM HEHEHEHEHEHEH muhabbetinden daha iyidir her şekilde, daha az cinsellik barındırıyor. liseye başladım başlayalı 30 defa "x i tanıyomuşssun bana ayarlasana atıcam eve çok güzel olucak :))))" diye istek aldım, tiksindim hemcinslerimden. akıl fikir yiyişmek , başka şeylere yorsalar kafayı aya, fezaya çıkmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 when harry met sally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ay bu erkekler cok iyrenc ve kizlarla sevismek istiyorlar =[. Hemcinslerimden nefret ediyorum ve hepsi ayni iykh =[. Farkli olmak hep cok zor oldu =[ Ha sey var bir de aya cikariz fezayi goruruz biz. Evet. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 en iyi arkadaşım hamdi alkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İyi de adam bi yerde haklı neden dalga geçiyorsun yani? Bir sürü kişi beyniyle değil alt tarafla düşünüyo.. Ne bileyim yani, bence hakkaten iğrenç birşey. Farklı olduğunu nereden çıkardın. Belki biz normaliz siz farklısınız? Mesela (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 DeathLord said: Ay bu erkekler cok iyrenc ve kizlarla sevismek istiyorlar =[. Hemcinslerimden nefret ediyorum ve hepsi ayni iykh =[. Farkli olmak hep cok zor oldu =[ Ha sey var bir de aya cikariz fezayi goruruz biz. Evet. -_- EVET BAPSİ MARJİNALİTE ADINA YAPIYORUM BUNLARI =)))))) internet argument olayına döneceği için sen haklısın diyorum ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Başınıza her bi olay gelişinde hayatı çözmüş gibi topik açmaya gerek yok. Ha en iyi arkadaşıma aşık oldum falan desen belki tavsiye veren çıkar bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 e en iyi arkadaşıma aşık olsam, öle sölerim. başıma bi olay gelmemiş belki de bu topici açarken. başıma bişey gelmeyecekse kızlardan arkadaş olabilir, iyi de bi arkadaş olanilir ama en iyi arkadaş olmak için hemcinslere özel bi diyalog gerekmektedir diorum. ama istisnalar kaideyi de bozmaz tabi. @ fly: tarz biraz sosyal intihar olmuş da gene ucuz yırtmışsın. pati anakonuyu pek bi sevmiş, seni azad etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğu kız, eğer bir kızın arkadaşlığını hiç yaşamamıssan yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 teker teker arkadaşla en iyi arkadaşın farkını mı anlatmam gerek diye düşünüyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 siz yasayamiyosaniz diye baskalari yasayamaz mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 En iyi (en eski: 10 yıl oldu tanışalı) arkadaşım da bir kız, aramızda cinsel birşey olmadı hiç. Erkek arkadaşını da tanıyorum kızın, iyi bile geçiniyoruz. Benle birlikte olan bazı kızları da tanımıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar