Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kişisele topik açmak istedim yıllarca da, odun olduğumdan bulamadımdı. şimdi konu süper. paylaşmak istiyorum, garbıcta adriana lima geliyo hemen. Hakan Arapça ve Farsça'da Türk hükümdarı anlamındaymış. Türk, Moğol ve Tatar hanları için "hükümdarlar hükümdarı" anlamında kullanılırmış. Norveç dilinde asil anlamında bir erkek ismi. ve en güzeli de, Amerikan Yerlileri dilinde Ateş anlamında bir erkek ismi. diğerlerini biliyodum da, kızılderili olayı çok hoşuma gitti. oğluma direkt koyuyorum Hakan adını hoca, baba oğul aynı ad süper olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hoca Baba Oğul ne oluyo, yeni din mi kuruyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 o hitap, virgül var arada önemli. şöyle ki. oku baban gibi, eşek olma. oku baban gibi eşek olma. yaşlı, adama tekme attı. yaşlı adama tekme attı. yarın gel küçük ünlü uyumunu anlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Çok güzel de, yanlış olmuş o eşek babalı örnek. "Oku, baban gibi eşek olma" olacak ikincisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bak hala ya :D kızılderili adları genellikle doğa ya da din temelli olurlarmış. hakan sık kullanılanlardan biriymiş, son araştırmalarıma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Eternalus said: yarın gel küçük ünlü uyumunu anlatıcam. on numara. yalnız baba-oğul aynı ad bi aile görsem, kaçarım. uzaklara, çok uzaklara kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Niye ben de ogluma kendi adımı vermeyi dusunuorm. başka begendigim isim yok kardeşim napim. Onu ad cünyır sıfatıyla beraber cagırıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 küçük hakan vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 benimki döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kızılderililer tek kelimelik isim kullanıyor muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Baba - oğul aynı isim olamıyor diye biliyordum Türkiye' de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hakan saban sukur de ayni isimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Oğuzhan. Daha uzağa işedim, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Sina derim topice lock pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar