tellos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Efendim iyi geceler.Malum yaz ayı tatil falan filan ne adam akıllı gazete okuyabiliyoruz ne nete girebiliyoruz nede tvde bişeler yakalıyabiliyoruz,bir ergenekon var hergün başka bişeyle başka isimlerle kanıtlarla benim için dahada bulanan ve bitürlü netliğe kavuşmayan bi olay var gündemde. Girişimizi yaptık bahsettiğim isim ergenoekon olayında en kilit isimlerden biriymiş şimdi gece oturdum 01.00de bu saate kadar 32.gün vardı baya keyfile izledim Can Ataklı yı sadece tanıdıgım ve işte 3 5 gazeteci daha toplanmış Kanada da yaşayan bu adamla ilgili konuşup tlf baglantısı yapıyorlar. Adam çok acaip eger anlattıkları doğru ise en esrarengiz adam 2 güne ölmesi lazım diyosun ama Mehmet Ali Birand'ın gülüşünden anladıgım kadarıylada yahu bu adam boş bi herfi atıp tutuyo diyosun. Şimdi takip eden yada kendi içinde bu adama dair bilgisi olan varmıdır nedir ne değildir ergenokon olayında konumu nedir bilen varsa söyleyiversin aydınlatsın bizi.Ekşide yazdım bi kaç bilgi çıktı biraz önceki yayında bu Tuncay Güney isimli kişide bunları tek tek yalanladı,( bir kaç bilgi imam hatip lisesi mezunu olan tuncay güney, ismailağa dergahına yerleştirilmiş fethullah gülen tarikatına dahil edilerek, 1989 – 1991 yılları arasında gülen’in özel kaleminde görev yapmıştır,tuncay güney abd istihbarat örgütü cia’ya bağlı new york institutes isimli kuruluşta çalışmaktadır. bu kuruluşun telif hakları, “lifeziyon inc” adlı internet şirketine aittir. anılan şirketin “http://www.instituteus.com/...rkish/about_us_tr.php/” bağlantılı internet sitesinde tuncay güney’in fotoğrafının yanında “editor in chief” (genel yayın yönetmeni) yazılıdır. tuncay güney’in bu sitede yazdığı makaleler cia ve mossad bağlantılarını ortaya koymaktadır. makalelerinden bir başlık : “ermeniler türkler tarafından baltalarla öldürüldü Yani adam böle değişik bişe Türkiye'nin bütün kilit noktaları ile ilişkisi olan değişik bi adam,çözebilen yada sağlamlıgı güvenilirliği hakkında fikri olan varsa merakla postlarını bekliycem iyi geceler =)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 o siteye giremedim linki verilen heh daha doğrusu arama sitesi çıkıyor o boş olan domainlere koyulan giremediğim dediğim o, institutes diye bir şey yok orda
monamon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 uykusuzun kapagıda tuncay güneydi sanırsam
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 böyle ciddi bi davayı sulandırmaya alıştığınız için hepinizi kınıyorum!!1!1! kınkınkın!!123!11!
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 imam, papaz, haham, mit, jitem, cia, türk, amerikalı, kanadalı... ne ararsan var adamda. Ergenekon'u bu adam üstünde şekillendirirken zaten çok sağlam bir adam olmadığı belliydi. Sağolsun TRT bunu kanalına çıkardı (elbette amaçları belliydi) ve adamın aslında klinik vaka olduğunu gördük. Herhangi bir istihbahrat biriminde çalışıyor olsam (mit, askeri vs) bu adamın söylediklerini zerre kaale almazdım.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 çakal karlosta eşcinseldi, var bi bağlantıları bence.
-007- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 çakma (kendi tabiriyle) james bond bi de, bana sorarsan dikkat çekmeye çalışan bi piyondan başka bişey değil. sağlık durumu da tartışmaya açılabilir.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bence bu adam ya bir çok kimliği olan, çok sağlam bir casus yada bildiğin şizofren. yarın öbürgün tuncay güney ile palpatine'in death star şemalarına bakarken bir resmi çıkacak diye korkuyorum.
-007- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 O kadar önemli bi adam olsa tv'ye çıkıp "ben gerçek james bond'um" falan demezdi diye düşünüyorum, tamamen kişisel tatmin yoluna gidebilen önemsiz biri.
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 mahir kaynak çok güzel açıkladı teke tek te bu adam yok gibi davranılmalı. bir servisin elemanı olduğu belli hiçbir şekilde güvenilemez.
balon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Trt bence kendini aştı , sonuçta televizyonculuk başarasıdır o adamı oraya çıkarmak .Helal olsun. Bu adama elbette ki güvenilmez , ama kullanılabilirse bir şekilde çok iyi olur.Şöyle izah edeyim ; Bilindiği üzere çok önemli isimlere ulaşıldı ergenekon olayında , çok önemli taşlar yerlerine oturtulmaya başlandı. devletin devamlı düşmesini isteyecek bir oluşum ki bu arkadaşlar sözde devleti kurtarıp bunu da meşru konumunda insanlara göstermeye çalışıyorlar, kilit isimlere ulaşıldı . Esas hadise bu kapının kimlere dayanacağı ; bir taraftan ulusalcı kimliğiyle ortaya çıkan bir kısım silahlı teröristler var . Diğer taraftan Hizbullah ve Pkk bağlantıları örgütün var. Ayrıca işin içinde çok önemli subaylar,orgeneraller girdi. Bu adamın amacı dikkat dağıtmak , davayı belli alanlarda kısıtlayıp davanın kapsamının genişlemesinden kurtarup hedef saptırmak olabilir . Kesinlikle güvenilir biri değil.Güvenmekten ziyade kullanılması lazım bence bu adamın , bu nasıl yapılır ama en ufak bir fikrim yok .. susurlukta olduğu gibi davanın küçük kapsamda bitirilmesi istenebilir bir çevreler tarafından.Böylece insanlar çıkıp , "Aa , o kadar adamı içeri aldılar; hepsi palavraymış , hükümetin bir oyunuymuş" diye çıkıp galeyana gelebilir , hükümetin yerle bir olan prestijiyle ülkede süregelen istikrarsızlık cabası . E sonra hükümet zaten devletin içine etmiş ,hale bak gibi klasik şeylerle tepelerine inecekler bir kabus gibi bu milletin .
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 of of of of. Tuncay Güney den medet umanlar ve onun kullanılmasını isteyen demokrasi balonları varmış. Bir laf vardır hani. Bu tam tuncay güney denen adam için söylenmiş. Bu adam allah bir dese inanmayacaksın. aynen öyle bir tip. TRT nin habercilik başarısı dediğiniz şey medyum kullanıp kimin nezaman tutuklanacağını veya gözaltına alınacağını tahmin etmek olsa gerek ? yoksa yanılıyor muyum ? Derin Devleti çökertmek başka, eski derin devleti kendi derin devletine yer açmak için ortadan kaldırmak bambaşka. Halen bu ergenekon soruşturmasına alkış tutan tatlı su liboşlarını 20 sene sonra sahalarda görmek nasip olur inşallah. O zaman görürüz ülke ne halde f tipi derin devlet nasıl oluyor.
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Kim olduğunu bilmiyorum ama ne olduğunu biliyorum; ruh hastası.
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Çakal Carlos : "O adam her kimse size yalan söylemiş"
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bu haber öyle ilginç geldi ki bana. hürriyeti arayan çakal carlos falan. ama yalan olamaz heralde.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sg-1 said: tuncay güney > kazım tuncay güney ownz chuck norris.
Öne çıkan mesajlar