Asgard Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bütün accountlar aynı yani istersen amerika istersen eu sunucularında oynuyosun oyuna girerken soruyo hangisini seçiyosunuz diye seçtiğin bölgeye göre server listeleniyor. lvl 30 oldum ben ama alt açtım bide villianların hikayesini göreyim diye ama content var gibi 30 a kadar yaptıklarınızın hard modu açılıyo diablo gibi.Raidler var ama daha kimse giremiyo zor baya. Ben reality lost/pve serverindayım.Hero karakterimi kastım şimdi villian kasıyorum bunuda 30 ladıktan sonra kafama göre oynayacam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ha bu arada yeni başlayacakları uyarıyım.Genkten hoşlanmıyosanız pvp serverinda açmayın.Quest kasarken birden tepenize 2 lvl 30 binip patlatıyolar:) Ama heyecanlı olsun diyosanız o başka:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semsem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 PVE serverından pvp ye geçiş yok mu ? Yani istediğimiz zaman pvp yapamayacak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 /pvp yazarsan pvp tagını açıyosun millet sana saldırabiliyor tabi sende karsılık verebiliyosun bu durumda bu world pvp için(pve server) zaten arena felan var daha denemedim ama nasıl bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Su oyunu ps3 te oynayan adam varsa benle irtibata gecsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semsem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Reality lost serverındayım nick Shadow Bat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Power Nick Server şeklinde yazip burda bi bilgi oluşturalım =) Power:fire Nick:Gunahkecisi :) Server:Bloodstorm Power Gadget Nick Almas Server Bloodstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ben de aldim indiriyorum simdi. Bir oyunda tutanabilsem bari.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iyi ve kötü yanlarını yazabilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iyi yanları levellarken zevk alıyosunuz yani wowdan sıkılmış iseniz benim gibi tam size göre ha ama lvl 30 a geldinizmi iş değişiyor.İnstanceleri yaptıktan sonra arena yapmaktan başka bişi kalmıyoki wow instanceleri gibi düşünmeyin 15 dk toplam bütün hepsini yapmanız arka arkaya sıra gelirse 2 saat.Benim 2 tane 30 karakterim var birazdan yenisini açacam healer-controller-tank olsun :) Eğer hardcore oyuncu iseniz 2 günde max levela ulaşacağınız için kalıyosunuz sonra dediğim gibi günde 2 saatlik işiniz kalıyo gerisi size kalmıs arena-world pvp gibi.Hardcore oyunculara tavsiye etmiyorum ama fazla zamanı olmayan çalışan-evli vb kimseler için çok güzel hele dc hikayesini seviyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 belkide pve serverinda açtım diye sıkıldım ama pvp dede açsan pvedede açsan 1 aydan fazla oynancak bi oyun değil bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Ee dedim :) 1 ay oyna zaten APB açılacak ona geçersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 haha o 1 milyonluk silahı alamadım içimde kalmıştı bu sefer alırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semsem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Legend Pvp deki diğer kostümleri nasıl açarız? Batman falan sadece Robinle oynanıyor şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 oyun champions onlinedaki gibi zone zone diil dimi? yani desert zone 1 zone 2 die ayrı serverlara ayırmamışlar dimi? dimi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Hayır zone zone degil tek dünya ama metropolis ile gotham arasında direk gidiş yok sanırım en azından ben denemedim o kadar yolu gitmeyi. Portal varken ne uğraşıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 peki wow gibi openworld mü yoksa warhammer gibi büyük haritalar arası loadingler mi? hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Wow gibi bölge bölge ama bölgeler arası geçişlerde loading felan yok. Istediğin gibi gidip gelebiliyorsun. Instance lara girerken loading oluyor wow daki gibi ki çok çabuk oluyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 peki almalı mı yoksa trial acc mu beklemeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ben beta da takıldım bıraktım alan vardı baya onlar cevaplasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 steamden aldim bir türlü giremedim su oyuna.. 30 saatir initializing.. dior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oyuna girebilsem accam karakter işte :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 steam versionunda luncher açılırken sizde de çok bekletiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 jarrak bloodstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 evet bendede aynı sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar