Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 fatiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 nature ile ilgili görüşlerinizi,deneyimlerinizi alalım beyler poison ivy tarzında karakter çekti canım,serverlarda kapalıyken sorayım dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ben bow&nature kullanıyorum Druid Ranger. teknolojiden medeniyetten nefret ediyorum yıkıp orman yapmak amacım her yeri :D amazon kesiyoruz birde paso ona da hikayem ilk medeniyeti yunanlar kurduğu için amazon ve roma gladyatörlere vs uyuz olması nefret etmesi karakterin :P nature'da plant kullanıyorum shapeshift sarmadı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Lvl 30 oldum şuan. Biraz pvp yaptım ve çok çok keyifli oldugunu söyleleyebilirim, itemlerimin baya düşük levelde olmasında rağmen ezilmedim, 8v8 olan arenaya gittiğim için. Oyun çok iyiymiş. Bu kadar iyi bir oyun beklemiyordum açıkçası. İndirirken 2 güne silerim diye düşünüyordum. Ama çok keyif aldım. Leveling inanılmaz keyifliydi. Özellikle party arama ihtiyacının olmaması sayesinde çok rahat. Villain levelladığım için Hero tarafı nasıldır bilmiyorum ama, Villain'in mentorları olsun, calculator ile diyalog olsun çok keyifli. Yanlız belirtmek lazım Lvl 30 sadece yolun başı. Tamamlanması gereken featler var (bunlar skillpointler kazandırıyor size ekstradan) ve pek çok quest aktif hale geliyor, hikaye 30 olduğunuz quest ile bitmiyor. Ayrıca tabii end game content var. İtemlere gelince, pvp itemleri mark of victory ile alınıyor. Arenayı kazanırsanız 2, kaybederseniz bir mark alıyorsunuz. O yüzden boşa giden efor yok. Çok rahat item toplanabileceğini düşünüyorum. Bu alt kasmak için de güzel bir teşvik. Arena sıraları çok hızlı, 15 dakika beklemek falan yok. PvE'de ise 8 man raidler en iyi itemleri veriyor. Bunları yapmak için düzgün bir league(guild) gerekli. Bunun dışında duo'lar ve Hard mode alertlerden de PvE itemleri ile ilgili currency kazanılabiliyor. Ancak 8 man raidlerden kazanabileceğiniz itemlere ulaşamıyorsunuz tabii. 2. DLC çıkıyor bu arada. Bir powerset olarak Electric gelicekmiş, ayrıca flash ile ilgili bir quest serisi ekleyecekmiş. 10 dolar olacakmış. TL; DR: Oyun çok güzelmiş herkese tavsiye ederim. Çok fazla zaman yemeden çok keyif alabilirsiniz. Villain'lik krallıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 (tu) arkada şunla oynicaksınız http://www.youtube.com/watch?v=Z_DSq-LhOyU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sizlerle bi türlü oynayamadık,pvp yapsak güzel olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Oyun clientini indirip yükleyince kendiliğinden kapanıyor downloader ı.Napabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 canim cekti bi girim hero sopaliyim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hamsilipilav said: Ben bow&nature kullanıyorum Druid Ranger. teknolojiden medeniyetten nefret ediyorum yıkıp orman yapmak amacım her yeri :D amazon kesiyoruz birde paso ona da hikayem ilk medeniyeti yunanlar kurduğu için amazon ve roma gladyatörlere vs uyuz olması nefret etmesi karakterin :P nature'da plant kullanıyorum shapeshift sarmadı beni amazonlar yunan filan değil yalnız veya bir yunan şehrine dostluklarını sunmuş filan da değiller, birden çok kez birbirlerine girdikleri olmuş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 mr scientist... bu kadar uyuyor karakterin hikayesi. ve romalılarda yunan değil zaten. sonuç olarak bi medeniyet. adam uyuz oluyor napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 f2p olunca oyunun geliri 7 kat artmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Serverlarında nufusu 7 kat artmıştı zaten. Ondan sonra MMO lar niye F2P oluyor diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 steamden indirdim 13gb. kaydoldum şu an downloading 8.8gb of 11.3 diyor. tam heves edip aha indi oynayacam demiştim neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Yanlız çok güzel yapmışlar f2p işini. Premimum'un permanent olması ve sadece $5 olması herkesin almasına sebep oluyor. Shop'taki nerdeyse herşey tamamen kozmetik. Level +%exp vb. şeyler satılmıyor yani. Legendary Access kullanan da vardır heralde baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 DieterBohlen ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oyunun kendi sitesi ve launcher'i download icin gayet iyi. steam felan araya sokmayin. 10 mb patch gelince tutup 8 gb indirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ps3 dende oynanıyor bu dco acaba tum platformlar aynı yerde mı bırlesıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 romalilar truvali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 total kaç gb bu bi deneyim.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 17,5gb. kazara silindi benimki steam uninstall ederken, yoksa lag geçti mi diye bakacaktım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Kurdum oynuyorum bugece borgx nickim , hero-eupvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Pvp serverında kasmak bazen cidden eziyet haline geliyor. Tam quest yapıyorsun tak 30 lvl tepende bitiyor, kaçsan kaçamıyorsun, başka yere gidiyim diyorsun yolda yine aynı şekilde :D . En iyisi bazı şeyleri öğrenene kadar pve de takılmak bir süre. (Çıkmadan önce saydım 6. levelden 7. levele geçene kadar herhalde haritadaki bütün 30 lvller geçti üzerimden sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Valla 5 dakika boş bırakmıyolar da gank diye gelip azının payını alan da olmuyor değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Öyle oluyor hakikaten arada. Ama 20 level üzeri gelince kaçma ya da savaşma gibi bir şansın olmuyor. Bu arada oyunun duayenlerine bir sorum olacak. Ben şimdilik Fire/Staff/Superspeed açtım lvl 8 daha. Sitelerdeki konulara bir süredir göz gezdiriyorum ama yeterli kaynak yok gibi. Soruma gelirsek Class/Skills tarzı anlatan bir site var mı? Guide da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar