Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DC Universe Online

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
öhm hala oynayan varmı?ben askerdeyken çıkmıştı,kısa dönem yapmama rağmen gazı çabuk bitti ya...sizce alsam en azından 1 ay oynasam yada wowcata ya mı başlasam tekrardan sizce?
Mesaj tarihi:
DCUO güzeldi özellikle PVP'si çok hoşuma gitmişti. İşin içine süper güçler girince farklı bir havaya bürünüyordu. Ama çabuk monotona bağladı çabuk sıktı. Birde oyun tüm özellikleriyle "Console" ağırlıklı yapılmış o yüzden çokta memnun değildim ben. RIFT oyna daha iyi.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyunun pvpsi filan inanılmaz iyiydi ya.Biraz daha fazla içerik ve bu kadar çok konsola yönelik olmasaydı devam ederdim.Neyse eski üyelere ömür boyu premium veriyorlar.Zamanında life time üyelik alanlara ise ömür boyu legendary üyelik veriyorlar.F2p olsunda deneriz bi kere daha
Mesaj tarihi:
d3'e mmo gözüyle bakmıyorum da ondan :) gidip de open worldde parayı baymış adam tarafından ganklenmeyeceğim için sorun yok :)

edit: ve bu oyun pvp oyunu.
Mesaj tarihi:
İyide kısıtlamalarda pvpde dengesizlik yaratıcak herhangi bir kısıtlama yok?Tekrar kontrol ettim benmi yanlış gördüm diye ama yok.Niye böyle bir kanıya vardınız anlamadım.Enteresan.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.dcuniverseonline.com/free/

denedim de oyunda aylar oncesinin buglari var. 5 dakikadan fazla oynanmiyor bende. ya crash ya da ses glitch. bi sure sonra da fps yerlerde surunuyor.
Mesaj tarihi:
Sende bir sorun olmadığına eminmisin.Bende eski oyuncuyum.Bugün girdim tekrar sorunsuz bir şekilde oynuyorum.En ufak bir buglada karşılaşmadım.Sabahatan beri alert raid pvp götürüyor çok güzel.Eskisi gibi queue sorunuda yok rahat rahat oynanıyor.Ben en ufak bir sorunla karşılaşmadım...
Mesaj tarihi:
ekran karti ati mi? oyun normal basliyo 60 70 fps felanda 5 dakika gecmeden 10 fps'e dusuyor. subat topicleri buldum forumda onlarda 1 sene onceki driver'a rollback atmaktan bahsediyor. tek oyun icin yapamam onu valla.
  • Yeni Oluştur...