sinn3r Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oyundan memnunmusun pki ? iyiki kıymışım paraya dedirtiyomu insana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ben almadım oyunu, arkadaşımın hesabı ile denedim sadece 2 gün. Çok sarmadı beni ama baya seveni ve oynayanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arkadaşlar sarmasi icin ilerlemeniz lazim level almaniz oyle oyunu 30 level olmadan ve skill barlari doldurmadan anlaşilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bold kullanma lütfen arkadaşım, sınırlı sayıda onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abicim şimdi güzel mi bu oyun. rift mi bu mu wow mu ve nie. dre bi info plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 rift kesinlikle ama wow oynamadiysan o da güzel bi deneyim olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dc patladı bile, bir gaz açıldılar ama sonrası gelmedi. Rift head start a baya iyi başladı, 49$ zaten, al, gel bizim guild e, olmazsa kaybettiğin bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 dc aynen patladi, free to play yapsalar bile zor kurtulur su saatten sonra... move along nothing to see :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 valla patlıycağı belliydi ne yalan söyliyim. önceden sezilmesi lazım bu tür oyunların akıbetlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 öhm hala oynayan varmı?ben askerdeyken çıkmıştı,kısa dönem yapmama rağmen gazı çabuk bitti ya...sizce alsam en azından 1 ay oynasam yada wowcata ya mı başlasam tekrardan sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 DCUO güzeldi özellikle PVP'si çok hoşuma gitmişti. İşin içine süper güçler girince farklı bir havaya bürünüyordu. Ama çabuk monotona bağladı çabuk sıktı. Birde oyun tüm özellikleriyle "Console" ağırlıklı yapılmış o yüzden çokta memnun değildim ben. RIFT oyna daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bu da F2P oluyormuş. http://www.eurogamer.net/articles/2011-09-19-dc-universe-online-goes-free-to-play_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 oyun güzelde adam yok oyunda. Boş boş dolanıyorduk ortalıkta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 doğrudur çok tutmadı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Oyunun pvpsi filan inanılmaz iyiydi ya.Biraz daha fazla içerik ve bu kadar çok konsola yönelik olmasaydı devam ederdim.Neyse eski üyelere ömür boyu premium veriyorlar.Zamanında life time üyelik alanlara ise ömür boyu legendary üyelik veriyorlar.F2p olsunda deneriz bi kere daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 evet pvpsi çok zevkli idi Olsun, serverlar dolsun bakarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 f2p oyunlara karşıyım. eşit şartlarda yarışmıyorsun. parası çok olan kazanıyor. bir de üstüne grind geliyor. bırak git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 d3 de böyle konuşmuyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 6 text chat messages per 30 seconds za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 d3'e mmo gözüyle bakmıyorum da ondan :) gidip de open worldde parayı baymış adam tarafından ganklenmeyeceğim için sorun yok :) edit: ve bu oyun pvp oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 İyide kısıtlamalarda pvpde dengesizlik yaratıcak herhangi bir kısıtlama yok?Tekrar kontrol ettim benmi yanlış gördüm diye ama yok.Niye böyle bir kanıya vardınız anlamadım.Enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben DCO için demiyorum. genel olarak f2p lerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 http://www.dcuniverseonline.com/free/ denedim de oyunda aylar oncesinin buglari var. 5 dakikadan fazla oynanmiyor bende. ya crash ya da ses glitch. bi sure sonra da fps yerlerde surunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Sende bir sorun olmadığına eminmisin.Bende eski oyuncuyum.Bugün girdim tekrar sorunsuz bir şekilde oynuyorum.En ufak bir buglada karşılaşmadım.Sabahatan beri alert raid pvp götürüyor çok güzel.Eskisi gibi queue sorunuda yok rahat rahat oynanıyor.Ben en ufak bir sorunla karşılaşmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ekran karti ati mi? oyun normal basliyo 60 70 fps felanda 5 dakika gecmeden 10 fps'e dusuyor. subat topicleri buldum forumda onlarda 1 sene onceki driver'a rollback atmaktan bahsediyor. tek oyun icin yapamam onu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar