Asgard Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 reality lost/darkwidow aslında aklımda bide sorcery açmak varda pvp dede açabilirim ama genklenmek(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sizdede launchpad cokmuzor acilior sadece bendemi bole ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 power: mental controller server: bloodstorm nick: mono (villian) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Power : Gadget Server : Bloodstorm nick : BeDo Hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 BlacKDagger said: sizdede launchpad cokmuzor acilior sadece bendemi bole ? soenin yillardir beceremedigi seylerden biriside o sorundur her zaman launcherlari rezalet olur agir acilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nefret ettim giremiorum suanda ne guzel kasiordum das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nasıl pvp serveri saç baş yoldurtuyomu kasarken:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ps3 ile pcnin aynı servera bağlanma imkanı var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bildiğim kadarıyla ortak server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yok ortak server degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bildiğim kadarıyla yanılmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Asgard said: nasıl pvp serveri saç baş yoldurtuyomu kasarken:) lvl 30 4 kisi gelip en asa 50 kere gang yaptilar sac bas birak level 15 olana kadar delirdim gang yemekden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Aynı yerde sürekli takılmamak lazım. Sonuçta bir çok quest var. Baktın ziyaretçin çok var değiştir gitsin. Durduk yere sinirler harab olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 la dc halkı, 1-2 ay içerisinde insanların sıkılıp bırakmıcağı bi oyun mu? alınmalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 max 1.5 ay bence 2 günde full pvp setini dizdim o derece tabi daha iyisi var pvp itemi olarak o da taş çatlasın 1 hafta sürsün hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 maalesef uzun soluklu bir oyun degil. eglenceli zamanlar gecirebilecegin 1-2 aylik single oyun gibi gorursen parana acimazsin. mmorpg olarak kendine ceken bir ozelligi yok ama oyun olarak basarili bir deneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oyunda inanilmaz bir bug var ve bir suru insani oyundan soguttu acikcasi.. ve sony inatla bu bugi duzeltmiyo. eger flight mode acik iken brawling/bow/martial arts vs.vs. silahlari ile sadece sol mouse tusunu kullanarak vurursaniz normalin 2.5 - 3 kati damage vuruyosunuz.. pvp arenalarda su an herkes bu bugi kullaniyo nerdeyse ve bu yuzden ben biraz sogudum oyundan su an.. http://forums.station.sony.com/dcuopc/posts/list.m?topic_id=10327 http://www.youtube.com/watch?v=IgHLHXAxLZ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 O bug kalktı suan oyle bi şey yok suan 2. 30 umu kasıorum 1. 30 umu fire olarak kastım 2. healar druid olarak dusunmekteyım birde mentalist e bakacagım bakalım ne farklılıklar var diye fire classi kimi over power dior ama degil bana kalırsa naturel daha over power cast time olmadan cok guclu vuruşları var ama firede hep cast time mevcut 2 sinlede oynamak zevkli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 fire iyi ya yakın dövüşte işi bilen firelar ağlatıyo benim 30 ice 30 gadget var gadget baya zevkliydi fire dan sonra bende healer kasarım bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 su an oyunu kac kisi oynuyor herkes server ve nickini girebilir mi??benimki Server:justice for all Nick: theanswer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sony nin sattigi oyun oynanirmi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Server: Blood... biseydi Nick: Kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Eğer buddy keyi olan varsa biri gönderebilir mi acaba, oyunu denemek istiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Aynen. Buddy key aranıyor :) Gerçi Türkiye'den buddy key bulmak zor olur. Retail olarak satın alanlara veriliyormuş. Retail versiyonu daha gelmedi mağazalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
middlerock Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 selam arkadaşlar bende 2 gün önce bu oyunu aldım arkadaş tavsiyesiyle ancak DC universe ortami sarmadi beni açıkçası...level kasmak aşırı kolay zaten max 30 level var hemen 25 oldum..satmayı düşünüyorum almayı düşünen arkadaş varsa [email protected] adreesininden görüşebilirz.bilmiyorum bu yazdigim site kurallarina aykirimi degilmi, kullanıcı sözleşmesi açilmiyor o yüzden yaptigim yanlişsa affet şimdiden admin bey yazcak başka bi yer bulamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar