Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Sokaktan geldi, besliyoruz bakalim Pointerlik var icinde biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 http://i.imgur.com/xSk3Y0F.jpg Bizim kediye şeytan kaçtı. Hep böyle uyuyor deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Esmiyorghrfgghfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Esh said: Sokaktan geldi, besliyoruz bakalim Pointerlik var icinde biraz bazen köpek seni seçer. tam bir ryu tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 zipzip said: http://i.imgur.com/xSk3Y0F.jpg Bizim kediye şeytan kaçtı. Hep böyle uyuyor deli. Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Kacacak gibi uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 hayvanda bir omurga ya da bel sakatligi olmasin? agridan mecburen bu pozisyonda uyuyor olabilir. veteriner gordu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 http://i.imgur.com/vNSZRiZ.jpg ameliyat sonrası recovery dün collar çıktı, tam 2 saat yalandı, yalarken uyuya kalmış dasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Namessar said: hayvanda bir omurga ya da bel sakatligi olmasin? agridan mecburen bu pozisyonda uyuyor olabilir. veteriner gordu mu? Normalde yok böyle bi sıkıntısı. Bu halıda var bişey, bunun üstüne gelince deliriyor böyle. @bıngıldak, abi kaç gün oldu o hayvan hala niye elizabeth takıyor?Ben mi bişey kaçırdım? Karşılaştırma yapmak gibi olmasın ama olacak, ben ameliyattan geldiği gün salıyorum hayvanları dışarı. Hepsi de dana gibi sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 10 gün duracak dediler abi, dün 10. gündü işte. yaşı ileri olduğundan baya tırsıyordum, tırsarak geçirdim bir haftayı. dün rahatladım ilk defa. normal sistemine döndü kardeşiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Bingeldak inki zengin veterineri kedisi abi. 500 liraya ameliyat yapanlardan :P tabi ki 150 liralik kafaligi da yaslayacaklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 O kalpler... http://i.imgur.com/HI0LCZD.png asgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 öyleydi valla, bizim semtte uygun vet yok zaten, diğer türlü getir götür sorun oluyor diye ses etmedim. dikişleri dün alındı işte, dikişler alındıktan sonra çıkarttılar colları, hatta bir gün bekle dediler de beklemedim. hayvana kendini yalayacağım diye 1 haftadır plastik yalıyor zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 kardeşi pek durumdan memnun olmadı collar işin içine girince, sürekli bitchslap atıp kaçtı, diğer salak kendi etrafında dönemiyor baya iç parçalayıcı nitelikteydi asdasd http://i.imgur.com/QXhSXfy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 kedilerin çok çirkinmiş aghkasdaghsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 içleri güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Benim küçüklüğümdeki kedime benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ikinci baya erkek olacakmış son saniyede dişilik proclamış ehehe. gören herkes ne kadar çirkin deyip aşık oluyor. evren çirkinliği karakter ile kapatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 tam bir zeyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 düz sokak kedini meh. ama Namessar kedisi cok güzel bide zipzipin beyaz kedisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 selam =) Gölge... 3 aylık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Tipe bak ya tam ısırmalık. rengi süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Döğüşmeye de yalaşmaya da üşendikleri milisaniyelerden bir kare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 http://www.imgim.com/9554incim4452988.jpg Benim çirkin çocuklarıma yorum yapan olmuyo ama bence onlar dünyanın en güzel çirkinleri <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar