Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PatiPet Album

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Namessar said:

hayvanda bir omurga ya da bel sakatligi olmasin? agridan mecburen bu pozisyonda uyuyor olabilir. veteriner gordu mu?

Normalde yok böyle bi sıkıntısı. Bu halıda var bişey, bunun üstüne gelince deliriyor böyle.

@bıngıldak, abi kaç gün oldu o hayvan hala niye elizabeth takıyor?Ben mi bişey kaçırdım? Karşılaştırma yapmak gibi olmasın ama olacak, ben ameliyattan geldiği gün salıyorum hayvanları dışarı. Hepsi de dana gibi sağlıklı.
Mesaj tarihi:
10 gün duracak dediler abi, dün 10. gündü işte. yaşı ileri olduğundan baya tırsıyordum, tırsarak geçirdim bir haftayı. dün rahatladım ilk defa. normal sistemine döndü kardeşiyle.
Mesaj tarihi:
öyleydi valla, bizim semtte uygun vet yok zaten, diğer türlü getir götür sorun oluyor diye ses etmedim. dikişleri dün alındı işte, dikişler alındıktan sonra çıkarttılar colları, hatta bir gün bekle dediler de beklemedim. hayvana kendini yalayacağım diye 1 haftadır plastik yalıyor zaaa.
Mesaj tarihi:
kardeşi pek durumdan memnun olmadı collar işin içine girince, sürekli bitchslap atıp kaçtı, diğer salak kendi etrafında dönemiyor baya iç parçalayıcı nitelikteydi asdasd

http://i.imgur.com/QXhSXfy.jpg
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...