BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://rockabyebabymusic.com/web/page.asp?pgs=product&catid=41&id=408 Hasta guzel bi fikir ve sarkilarda cidden basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 şaşırmışlşar ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://rockabyebabymusic.com/web/images/products/9600.gif süper abi =) one'da benim de uyuyasım geldi bariz edit:pulling teeth olmamış bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahaha süper lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahaha muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu sayede çocuklarımız büyüdüğünde "ben 2 aylıkken başladım lan Metallica dinlemeye" diyerek ortam yapabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Santa Claws and the Naughty But Nice Orchestra - And Christmas For All! The Holiday Tribute to Metallica ve The Scorched Earth Orchestra - Master Of Puppets daha güzeller bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ilginç fikir x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 cep telefonu melodisi gibi olmus bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 cok gay olmus, sirin de degil. bah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oyy oyyy bu nee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gelecek için metalci gençler yetiştirecekse neden olmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gelecegin metalcisi boyle yetişmez. acarsin slayeri verirsin canina bebenin baglarsin kurukafali bi bandana kafasina bebek arabasini da boyle demon boynuzlu falan alirsin baba demeden stay metal demeyi oğretirsin te işte o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 doğru distortion sesi duymadan kulak metalci olmaları zor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yok be olmamıs. melodilerden bebegin akli dengesi bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xelee said: yok be olmamıs. melodilerden bebegin akli dengesi bozulur. http://www.maniacworld.com/puppy-with-human-baby-voice.html buna dinletsinler bu sever ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oha korktum lan o kopek benim olsa cildirirdim ben KONUŞTU diyip atlardim camdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mortis said: Xelee said: yok be olmamıs. melodilerden bebegin akli dengesi bozulur. http://www.maniacworld.com/puppy-with-human-baby-voice.html buna dinletsinler bu sever ^_^ onu izlerken dislerimi sıkıp monitore gulerek bakıp kendi kendime VIRAAAKKKK!!! yapıorum. normal midir? saglıklı mıdır? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 dory said: oha korktum lan o kopek benim olsa cildirirdim ben KONUŞTU diyip atlardim camdan halbuki kopekler konussa dertlerini anlatabilse vs vs ne guzel olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben oçok sevdim ya ahah..çok uykum var ondan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Xelee said: Mortis said: Xelee said: yok be olmamıs. melodilerden bebegin akli dengesi bozulur. http://www.maniacworld.com/puppy-with-human-baby-voice.html buna dinletsinler bu sever ^_^ onu izlerken dislerimi sıkıp monitore gulerek bakıp kendi kendime VIRAAAKKKK!!! yapıorum. normal midir? saglıklı mıdır? ahaha aynı şeyi ben de yapiorum dakka başı açıp haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 dory said: gelecegin metalcisi boyle yetişmez. acarsin slayeri verirsin canina bebenin baglarsin kurukafali bi bandana kafasina bebek arabasini da boyle demon boynuzlu falan alirsin baba demeden stay metal demeyi oğretirsin te işte o kadar m/ Fikir güzel ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 dory said: gelecegin metalcisi boyle yetişmez. acarsin slayeri verirsin canina bebenin baglarsin kurukafali bi bandana kafasina bebek arabasini da boyle demon boynuzlu falan alirsin baba demeden stay metal demeyi oğretirsin te işte o kadar acaba çocuk nasıl bişey olur çok merak ediyorum çoluk cocuğa karışınca taktiğim bu olcak. ama slayer yerine maiden dinletirim sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Griswold said: dory said: gelecegin metalcisi boyle yetişmez. acarsin slayeri verirsin canina bebenin baglarsin kurukafali bi bandana kafasina bebek arabasini da boyle demon boynuzlu falan alirsin baba demeden stay metal demeyi oğretirsin te işte o kadar m/ Fikir güzel ama =) Ben çocuğum nerd büyüsün istiyorum, Arsis ile yardıracağım misal sdhfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar