Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yav said: Dev said: DEVRİM ERDÖL, EŞİT AĞIRLIKTAN GİRMEYE ÇALIŞIYOR AMA ÜÇ SENE SAYISAL OKUDU SALAK GİBİ, EMRİNİZE AMADEYİM KOMUTANIM! O 3 seneyi boş geçirmemişsen, bu sene unutmayacak kadar dönersin fen kısmına. Fen1'den yardırırsın hiç olmazsa, senin yapacağını yapacak olan EA'cıları sollamış olursun. Ama edebiyat sıkacak baya canını onu söylemiş olayım. Küçümsüyosundur da sen şimdi ehe :D küçümsüyorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 @passive kesh bakalım olacak mı :D @lanc hacı ea iyiyse senden programcı olmaz, var öyle fantezilerin yanlış hatırlamıyorsam ama, ben son sene caydım alanı da değiştirdim valla. psikoloji istiyorum şimdi, çok kral, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 dory said: ya bi de bilgi/gereklilik falan konusu acilir burda ama modlardan firca yiyebiliriz. yani şoyle soyliyim, kimya2 fizik2 biyoloji2 bunlari henuz hiç okul hayatımda kullanmadim ama bildigim icin de hep iyiki bilmişim diyorum. ev arkadasim hacettepe dişcilik okuyor, eşek gibi kimya gormus, en azindan ne soyledigini az cok anlayabilmek kendimi iyi hissettiriyor. sadece okulda gerekli bilgileri ogrenmek insani siglaştirir bi de bu acidan düşünmek lazim. belki o bilgiler sana lazim olmuyor ama, sana cok sey katiyor. bunu da zamanla anliyorsun zaten. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 @dev öyle diyorsun da, işte EA'da birşey bulamıyorum kendime göre + fizique dışında sorun da yok ama işte fizique feci fail = bu sene ona kasıp yapıcaz artık kısfmetse güzel bir yerler. artık farklı kulvarların koşucusuyuz en azından, bol şans ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hacı fizique moralini bozmasın, öss sorularıyla okuldaki klasik fizik ters köşeler. ama şöyle diyim, sayısaldan gireceğin bölümde okuldaki klasik fiziğin allahını öğretiyorlar, aman diyim ardeth sendromuna yakalanma sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 fizique ve ciyometrii sux iki ders benim için. hep öyle oldu, bundan sonra da değişeceğini pek sanmıyorum. fizikte daha kaldırılabilir alanlar var gerçi. bu arada üşenmezsem ben de gircem, özlemişim öss heyecanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Gilean said: ahah o ne demek biz 19 yaşında girdik=) hem de hiç kalmadan etmeden 16 yasinda girdim ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 al işte -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 16 yaşında üniye girmek kadar da tatsız bir durum olamaz herhalde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 oha kim girecekmiş lan össye bu sene? yazık lan koruyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bn kimsenin bugüne kadar öss ye girdiğini görmedim,öss size girer öyle yada böyle..bna 3 kere girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Xaenin said: 16 yaşında üniye girmek kadar da tatsız bir durum olamaz herhalde ya. bizim okulda var oyle bi hatun 90li 3. sinif oldu simdi, end muh okuyor ve cift anadal yapiyor. ufacik kiz, ders calisiyor işte napsin. (kizdan nefret ediyo oldugum icin degil, sadece dusuncelerimi belirttim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 fizique ve ciyometrii yazdığınız için ciddi okuyamadım yazılarınızı. 16 yaşında üniversiteye girmek çok garip değil aslında. ben 18 yaşında girdim. 1 sene hazırlık okumasa 1 sene de ilkokulda bi yerde sınıfı atlamış olsa tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 lise hazirlik olmasa ben de o civar olcaktim da işte onlar az yani hazirlik okumadan ve ilk sende sinavi kazanip 1. siniftan uniye baslayan insanlar hani insan bi NEFES diyo ya, o yok onlarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bir tanıdığım bu sene girdi 1200. oldu say-2de %50 burslu okuduğu bölümün %100 burslusunu kazanmış hiç sınıf falan düşmeden devam edecek ondan ben de düşünüyorum düşünmesine de o adam elektronik müh. bölüm 3.cüsü ben 2.0 ortalamayı göremedim daha ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 okuldan sonra 3yıl ara olduğu icin korkuyorum girmeye ama dershaneye gitmeye karar verirsem bende gircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben de 17 de girmiştim işte üniye. bir sene erken başlamışım, lisede hazırlık okudum. lisede hazırlık okumasam 16 da başlardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 90'lı olup 3. sınıfta nasıl oluyor ya o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 di mi ben 86 lıyım 3 ü yeni bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şey yalnız, okul açılşınca 3. sınıfta mı olacak yoksa zaten 3. sınıfta mıydı ? ilkiyse olabilir, sınıf atlamıştır ilkokulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bu sene FM'den giricem. Ayrıca bi şey duydum sadece İzmir'de FM deniyormuş, diğer illerde MF deniyormuş, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 öf sende nolcak fm mf, direk sayısal de yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ahahahhaaaa :D İstanbul'da da gayet fm deniyor. MF marjinal bi laf yav çok az duyuyorum onu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 antalyalılar mf diyo fm denir ya, alanı özel kılan ders fen'dir o yüzden önce fen söylenmeli ondan sonra ortak ders söylenmeli. Mantığı da bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ben mt mezunuyum o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar