Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sene öss'ye girecekler.

Killer

Öne çıkan mesajlar

yav said:
Dev said:
DEVRİM ERDÖL, EŞİT AĞIRLIKTAN GİRMEYE ÇALIŞIYOR AMA ÜÇ SENE SAYISAL OKUDU SALAK GİBİ, EMRİNİZE AMADEYİM KOMUTANIM!

O 3 seneyi boş geçirmemişsen, bu sene unutmayacak kadar dönersin fen kısmına. Fen1'den yardırırsın hiç olmazsa, senin yapacağını yapacak olan EA'cıları sollamış olursun. Ama edebiyat sıkacak baya canını onu söylemiş olayım. Küçümsüyosundur da sen şimdi ehe :D

küçümsüyorum :)o
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
ya bi de bilgi/gereklilik falan konusu acilir burda ama modlardan firca yiyebiliriz.
yani şoyle soyliyim, kimya2 fizik2 biyoloji2 bunlari henuz hiç okul hayatımda kullanmadim ama bildigim icin de hep iyiki bilmişim diyorum.
ev arkadasim hacettepe dişcilik okuyor, eşek gibi kimya gormus, en azindan ne soyledigini az cok anlayabilmek kendimi iyi hissettiriyor.
sadece okulda gerekli bilgileri ogrenmek insani siglaştirir bi de bu acidan düşünmek lazim.
belki o bilgiler sana lazim olmuyor ama, sana cok sey katiyor.
bunu da zamanla anliyorsun zaten.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
16 yaşında üniye girmek kadar da tatsız bir durum olamaz herhalde ya.

bizim okulda var oyle bi hatun
90li 3. sinif oldu simdi, end muh okuyor ve cift anadal yapiyor.
ufacik kiz, ders calisiyor işte napsin.
(kizdan nefret ediyo oldugum icin degil, sadece dusuncelerimi belirttim)
Sosyal ağlarda paylaş

bir tanıdığım bu sene girdi 1200. oldu say-2de %50 burslu okuduğu bölümün %100 burslusunu kazanmış hiç sınıf falan düşmeden devam edecek ondan ben de düşünüyorum düşünmesine de o adam elektronik müh. bölüm 3.cüsü ben 2.0 ortalamayı göremedim daha ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...