White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Arkadaşlar bazı sitelerde video açamıyorum, bana You need to enable Javascript in your browser hatasını veriyo halbuki, javascrpit herşey açık halde eywallah dedim sürümdendir heralde diye flash inde java nında en yenilerini yükledim, olmadı, eywallah dedim firewall kapatim olmadı, yani napıcağımı şaşırdım bir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 No script veya benzeri bi addon varsa ondan izin vermen gerekiyor. En son güncellemeden sonra bütün izinleri resetlemiş, her siteyi tek tek yeniden aktifleştirmem gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 White Wolf said: Arkadaşlar bazı sitelerde video açamıyorum, bana You need to enable Javascript in your browser hatasını veriyo halbuki, javascrpit herşey açık halde eywallah dedim sürümdendir heralde diye flash inde java nında en yenilerini yükledim, olmadı, eywallah dedim firewall kapatim olmadı, yani napıcağımı şaşırdım bir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler Bir kavram kargaşası yaşayan insan daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ktunnel falan tarzı siteler aracılıgıyla giriyorsan orada no script secenegini kaldır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İşletim sistemin vista mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 nedenleri şunlar olabilir. - browserda javascripti kapatmışsındır. - javascripti engelleyen bir program (firefox noscript gibi) vardır. - ktunnel'in yaptığını görmedim ama bazen proxy ile youtube gibi sitelere bağlandığında gene bu mesajı verebilir. - bir de on onbeş youtube tabı açtığında bazı tab'larda videolar gösterilmiyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ayni sorun bende de var. soylediginiz gibi add-on security vs degil nedeni (bende yuklu degil hic birsey). sadece yurttayken oluyor bu sorun. ayni pc evde sorunsuz giriyor. isin ilginci yurtta sadece benim ve bir arkadasin odada oluyor. diger yerlerden gene giriliyor. ayarlara da baktim kapali degil. cozumu bilen varsa lutfen soylesin. cok berbat bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 javanin calistirdigi uygulama belirli bir port kullaniyor ve muhtemelen o port yurtta kapali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 java ayrı bir port kullanmıyor ki, http 80 portunu kullanan browserla internete bağlanabiliyorsan port sorunu olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Javayla javascript aynı ey değil ki ne alakası var javayla. Açıklamaya kıyamıyordum ama dayanamdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Tokasra said: İşletim sistemin vista mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Tokasra said: Tokasra said: İşletim sistemin vista mı? hayır xp kullanıyorum diğer sorulara cevaplar: bu arada no script add ons yok bende, javascript i güncelledim, java nın farklı birşey olduğunu biliyorum. firefox kullanıcısıyım dandik İE de bile denedim yok her ikisindede olmuyor, ortak bir problem var çözemedim. Bu arada herkese tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Benim pc'mde de aynı sorun vardı Benim işletim sistemim vista. Ben Run as Adminstrator diyince hatanın ortadan kalktıgını farkettim. Bu yuzden sormustum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 reyou said: javanin calistirdigi uygulama belirli bir port kullaniyor ve muhtemelen o port yurtta kapali.. port kapali olsa diger arkadaslarda da olurdu. sadece ben ve bir kac arkadasta var sorun. e sorun benim pc de olsa bu sefer evde de olurdu ayni sorun ama olmuyor. iki ucu boklu degnek. cikamadim isin icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 o değil de, niye pcye eyvallah diyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar