Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Adamın tekine 7 kere mi ne isabet etmiş. Şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 valla geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 son 6 ayda kaç kere namaz kıldın? allah ownz joo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Valla hiç kılmadım da ondan da olabilir bak. Son 1.5 ay içinde 4 tane trafik kazası geçirdim çünkü (hepsi ufak tefekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 abi adam daha ne kadar uyarsın seni biraz anlayış... sonra yok efendim allah beni sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 şanslıymışsın bir şey olmamış ama dikkat et sorun olmasa da zarar görmüş şeyler olabilir. geceleri falan elektrikli cihazları fişten falan çek nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yüksek ihtimalle antenden gelen akım direk digitürk kutusuna girerek kutuyu bi güzel yakıp topraktan yoluna devam etti. evdeki başka hiçbir aletin yanmamış olması aslında kutunun çok iyi tasarlanmış olduğunu gösterir zira akımı iyi boşaltmış ve toprağı sabit tutmuş demektir. kısacası digitürk'e buradan (tu) sana da geçmiş ola hehe şanşsızlık işte olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 geçmiş olsun,bu sadece bir uyarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 benim arkadaşın 2700 milyonluk lcd tvsi nanay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Venator said: yüksek ihtimalle antenden gelen akım direk digitürk kutusuna girerek kutuyu bi güzel yakıp topraktan yoluna devam etti. evdeki başka hiçbir aletin yanmamış olması aslında kutunun çok iyi tasarlanmış olduğunu gösterir zira akımı iyi boşaltmış ve toprağı sabit tutmuş demektir. kısacası digitürk'e buradan (tu) sana da geçmiş ola hehe şanşsızlık işte olur böyle şeyler Eheh diploma etkisini çabuk göstermiş yaa adam bi anda mühendis oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aiko said: benim arkadaşın 2700 milyonluk lcd tvsi nanay oldu. 2700milyon 2,700*1,000,000= 2,700,000,000 YTL! çokmuş yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ii para. bide geçmiş olsn alahtan prizi filan kurcalamıyodun o sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar