Anelor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kfg said: multi'lerde region kısıtlaması olmuyor benim bildigim, gh'de pal olan arkadasla multi yaptık mesela bende ntsc olmasına ragmen, tek sorun psn'den indirdigin add-on'lar, gerci gow3'un add-on'u olur mu bilmiyorum... olmaz mi zilyon tane challange mode falan satarlar ordan allah bilir boyle pazari bos birakmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 blazkowicz said: God of War 3 yapımcılarından Stig Asmussen oyundaki üssüz bayanların çıkarılmasını önermiş. Her ne kadar ilgi çekiyor olsa da oyunda bu bayanların bulunmasının bir sebebi olmasını düşünmüş. Hal böyle olunca senaryo yazarları ikiye ayrılmış. Bir grup senarist oyun içindeki erotik görüntülerin bulunmasını desteklerken, diğer grup ise bu ayrıntının gereksiz olduğunu ve oyundan çıkarılmasını öne sürmüş. Bilindiği üzere God of War serisinin önceki bölümlerinde bu küçük sex oyunları bulunuyordu ve kullanıcıların pek de şikayeti olmamıştı. Bu sahnelerin oyunda bulunması bir artı mı, yoksa gereksiz mi hala tartışma konusu... tartışacak bişi yok, sex satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=eoUf1bbMTa8 gow3 müziklerinden biri. beyler kayda biraz ara verelim gow oynayalım mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 1 ve 2'yi bitirdim 3'e hazırım. psp'deki hikayeyi tamamlıyor mu orda hangi konu işleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 PsP deki prequel. İlk oyundan önce geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 pöf metacriticte 94/100 de sırf ilgi çekmek için 80 verenler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 beklediğimiz oyunların tamamı çıktı. içimizde boşluk var. hangi oyunu beklesek? exclusive olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gran tourismo 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Red Dead Redemption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ps3 exclusive değil o :) ama tek başına konsol sattırabilecek bir oyun olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gt5 de gelecek ha. ben lisedeydim duyuruldu, üni bitecek hala oyun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 the last guardian zoe3 persona5 veya herhangi bir megaten oyunu gt5 timesplitters daha neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 timesplitters i ilk defa duydum. cehaletimi maruz görün. bu arada liste güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Simdi kim nerden alıyor oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 afişlerini gördüm bugün oyunun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 evet dün arkadaşlarda bana söyledi, metro duraklarına asmışlar oyunun afişlerini olağanüstü bir gelişme bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Simofle said: Simdi kim nerden alıyor oyunu ?shopto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 türkiye'de spot'a yine erken gelecekmiş :) yani bu hafta sonu geliyormuş %80 ki Cuma günü gelebilir dedi oyun aldığım yer hatta gelirse işte bu hafta bir tane ayırıp, telefon açacaklar gel al diye hehe 110 olacak ama olsun 1 hafta erkenden oynama imkanı rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 trivium yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dandik bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ARTI 18 OHA http://www.gametrailers.com/video/-contains-nudity-god-of-war/62769 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bende yenı demosunu oynayabıldım az once.nasıl bır oyun olmus oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fapfapfapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 SEEEEEEEEEEEEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şimdi aldığım bir habere göre oyun 17 mart'ta sony mağazalarında resmen satışa sunulacak ve fiyatı sadece 99TL olacakmış eğer gerçekse olağanüstü bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar