Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok Phase 2 hani ilk başta daracık köprü gibi şeyin üzerinde savaşıyoruz ya oranın phase 2 sinde takıldım. Yakaladı mı köpek gibi damage vuruyordu.

15 kere falan ölünce başlarım Zeusuna da sana da dedim, sonunu görmek istiyorum gece 2 olmuş.
Mesaj tarihi:
http://www.oyungezer.com.tr/images/stories//haber/100331_gow3multi.jpg

Oyungezer.com said:

Fransız Official Playstation Magazine'in heyecan verici haberine göre öyle görünüyor. Gametrailers forumlarındaki bir kullanıcının tarayıp koyduğu dergideki iki ekran görüntüsünde, Street Fighter 4 benzeri bir ekran görünüyor, ortada zaman sayacı, sağda ve solda dövüşçülerin sağlık barları var. Kratos vs Zeus ve Kratos vs ******** (spoiler olmaması için öndeki karakterin ismini yazmıyorum) dövüşleri bulanık görüntüden seçilebiliyor.

Büyük ihtimalle online değil ama yanyana oynanabilecek bir oyun modu olacak bu indirilebilir içerik paketi (DLC) ve çok yakında, Nisan ayı içinde çıkacak.

Çok iyi olur böle multiplayer gelirse ama paralı yaparlar kesin DLC yi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyunu bitiren arkadaslar hani daktılo gibi olan kısım varya,olimpos dagındakı,gelen tuslara göre daktılo gıbı vurus yaptıgınız;4 saattır ugrasıyorum orayı gecemedım,acaba püf noktası varmı?youtube tan çözüm izlemekten nefret ettıgımden sizden ricam yolu varsa söyleyın bır zahmet.
Mesaj tarihi:
akorunu yaptın mı aletin? yukarı çıkıp yapıyorsun. tuşlara bastıgın yerin alt kısmında bir kılıç resmi var, yukarıdan resimleri çevirerek kılıç resmini hizaya getiriyorsun.

eğer yaptıysan bunu üstteki mesaja bak.
Mesaj tarihi:
my vengance is done!

çok iyiydi oyun. gow hakkaten muhteşem bir seri oldu ve aynı muhteşemliktede bitti. filmide çıkar muhtemelen. onuda guzel yaparlarsa iyice efsanelere girer hikayesi. oyun ztn efsaneler arasına 1. oyunda girmişti :D
Mesaj tarihi:
bak orada şey yap, önüne koy kolu ve klavyeden basıyormuş gibi iki elinde çalmaya çalış, o şekilde geçtim asdf

gerçi benim sorunum sürekli kare ile yuvarlağın yerlerini karıştırmam, yıllardır böyle neden bilmiyorum ekranda kareye bas vs. denince direk yuvarlağa gidiyor elim
Mesaj tarihi:
ya benim zorlanma olayım bu yuvarlak ve kareyi karışmam oldu, her seferinde ikisini karıştırıyorum diye sadece ikisinden birine hatalı basıyorum asfdsa

böyle önüme koyunca en son 3. de yaptım hehe
Mesaj tarihi:
şöyle vereyim daha iyi

Chapter 01: Mount Olympus
Chapter 02: Realm of Hades
Chapter 03: City of Olympia
Chapter 04: The Caverns
Chapter 05: The Flame of Olympus
Chapter 06: Chambers, Gardens, and the Forge
Chapter 07: The Pit of Tartarus
Chapter 08: The Olympic Gardens
Chapter 09: Return to the Caverns