Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu komut tam olarak neydi? bir kac siteye baktim birinde players 8 birinde de /players 8 yaziyor gerci hepsini denedim ama calismadi lod 1.07 var patch yuklemedim henuz bu sebepten olabilir mi? ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSIN!!!! ps: SAM SANA COC ATARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 /players 8 olması lazım ama zaten spawn olmuş moblarda çalışmaz, uzaga gitmen lazım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 1.09 da çalışıyo bi tek. 1.08 de gelmiş de olabilir. ama 1.07 ve 1.10 da çalışmadığından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben 1.11 de kullanıyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 1.09 öncesi players 8 1.10 ve sonrası /players 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hadi ya. nasıl kullanıyor ya. ben mi beceremedim. komut ney. players 8 değil mi? edit: yazılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evet en azından 1.09 lazım, öncesinde yoktu. GÖZLERİMLE GÖRDÜM İNSAN DEYİLSİN POPE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sam said: evet en azından 1.09 lazım, öncesinde yoktu. Aa doğru ya. 1.09 dan öncesinde yoktu p8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 singleplayer için yapılabiliniyor mu? yapılınca oyunu oynamak imkansızlaşır mı yoksa xp alımı artacağı için gene zorlanmadan gidilebilinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 /setplayers 8 /players8 /players 8 1.12a'da da çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Single playerda da oluyor, Act 1'i L20 olarak bitiriyorsun, Arcane Sanctuary her halükarda 1 tam level veriyor. Act 5'e L30 olarak geliyorsun sanırım, Nightmare'e L44 olarak falan geçiyorsun. Ben Nightmare'e L50 olarak girmiştim, Players8 + Act5 kasarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bone said: singleplayer için yapılabiliniyor mu? yapılınca oyunu oynamak imkansızlaşır mı yoksa xp alımı artacağı için gene zorlanmadan gidilebilinir mi? single için yapılıyor zaten genelde. ilk char açtığında baya bi işe yarıyor da ilerde çok zorlanabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Valla level 30-40 arasını öyle bir hızlandırıyorki 30 da Shenk ve üstündeki boss kesmek toplam 2 dakika sürüyor. Players 8 ile 2 dakikada inanılmaz xp + loot deliler gibi. Bir seti 2 saat içinde 2 kere tamamladığımı bilirim :> İlk waypoint => yukardaki bossu kes => shenki kes => save and exit => oyuna gir tekrar ve tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 olayı söyleyeyim: CORPSE EXPLOSION gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Kaede said: Valla level 30-40 arasını öyle bir hızlandırıyorki 30 da Shenk ve üstündeki boss kesmek toplam 2 dakika sürüyor. Players 8 ile 2 dakikada inanılmaz xp + loot deliler gibi. Bir seti 2 saat içinde 2 kere tamamladığımı bilirim :> İlk waypoint => yukardaki bossu kes => shenki kes => save and exit => oyuna gir tekrar ve tekrar xp yi etkiliyor da , loot u etkilediğini bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yep etkiliyor. Yaratığın mob lvlına bağlı olarak düşürebileceği itemlar bellidir ama düşme ihtimalleri artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 işte oyun 8 kişi mp yapıyormuş gibi simüle ediyor, herşey ona göre ayarlanıyor. 1.09'dan itibaren zaten sadece bu şekilde oynanır olmuştu. ne var ki nihlathak ve mephisto yolundaki undead pigmelere yaklaşırken devreden çıkarılması sağlığa faydalıdır. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 mobların sayısı da mı 8 playera gore degisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Entera basıp dediğiniz kodları giriyorum sadece konuşma diyoloğu gibi çıkıyo sol üstte.Nereye yazıcaz bunları ? Edit : versiyon 1.12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 o konuşma yerine yazılıyor evet. mob sayısı değişmez, hp'leri artar. MS + LE'leri öldürmek kasabilir aklınızda olsun. 8'i 1 ile değiştirip normale döndürebilirsiniz ama spawn olan moblar değişmez, sadece yeni spawn etkilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sam 1.12 de ms + le birbirlerini baglamior (yani ms li bir le 234592375239752389823 charged bolt cikarmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Kaede said: Valla level 30-40 arasını öyle bir hızlandırıyorki 30 da Shenk ve üstündeki boss kesmek toplam 2 dakika sürüyor. Players 8 ile 2 dakikada inanılmaz xp + loot deliler gibi. Bir seti 2 saat içinde 2 kere tamamladığımı bilirim :> İlk waypoint => yukardaki bossu kes => shenki kes => save and exit => oyuna gir tekrar ve tekrar Evet bunu yapsan yeter. Shenk+ Eldric run. p8 zolanıyorsan kesme durumuna göre 5 3 ayarla bişiler. Emin değilim ama p8 kesmek itemin uniq olma şansını artırmıyor. Daha fazla sayıda item düşürüyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yok dediğim gibi düşen itemın kalitesi falan değişmiyor, sadece düşme ihtimali artıyor. Düşen item sayısı hakkında ne desem yalan olur lakin oyun içinde normalken bile çok rastlantısal birşey. Mesela bir item lvl25 ister kullanılabilmek için, itemlevelıda 32 dir yani lvl32 ve üstündeki moblardan düşebilir. SHenk lvl32 ise ondan düşebilir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Cow lvlı bi p8 temizleyin. Birde p1. yerdeki itemlere bakın. aradaki farkı görürsünüz. daha fazla sayıda item çıktığı için dolayısıyla item çıkarma şansı artmış oluyor diyebiliriz. p8 kesince yerdeki ıvır zıvırdan gerekli itemleri göremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 mesajları okumadım belki yazan olmuştur ama: town'dayken(burası çok önemli dışarıda işe yaramıyo townda olcaksın) /players 8 yaz. yada 8den küçük yaz ama townda yaz not: bunu yazdıktan sonra yukarda players set to 8 yazdıysa olmuş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar