fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Le Figaro: Erdoğan, AKP kapatılırsa AB’nin ortak tepki göstermesini istedi PARİS (ANKA) - Fransız Le Figaro gazetesi, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile görüşmesinde, AKP’nin kapatılması durumunda AB üyesi 27 devletten Ankara’ya danışılarak “koordine” tepki gösterilmesini istediğini öne sürdü. Gazetenin, Erdoğan-Sarkozy görüşmesine ilişkin haberinde, Erdoğan’ın AB müzakerelerinde yeni başlıkların açılmasını da istediği belirtildi. Gazete ayrıca, Türkiye’nin Paris zirvesine katılacağını en son teyit eden ülke olduğuna, teyidin ancak Sarkozy’nin geçen salı günü Erdoğan’ı telefonla aramasından sonra geldiğine dikkat çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ne denir ki? omurgasızlık mı? haysiyetsizlik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Cry Moar Tayyeap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bir şekilde etkilemeye çalışıyorlar hem bunu yaparak belki tayyipin de isteğini yerine getirmiş oluyorlar kapatılırsa bi halt edemezler bence blöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bir ülke düşünün ki başbakanı ülkemde yargı şu yönde karar alırsa tepesine binin, hep birlikte tepki koyun diyor. Padişah hazretleri için devlet gibi kavramların önemi yok, biz bitiyorsak ülkenin kalanı da ateşler içinde yansa hiç bir önemi yok mantığına sahip. Hitler'in son günlerinde "Buz gibi soğukkanlıyım. Alman halkı varlığını korumak için kendini feda etmeye hazır değilse, yok olsun daha iyi" dediği biliniyor. Tayyip'in son çırpınışlarının da bundan farkı olmadığı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 le figaro ÖNE SÜRDÜ demek ki gerçek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Doğru, Taraf öne sürseydi gerçek olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 'AKP cici parti kapatılmaz' AKP'li Dengir Mir Mehmet Fırat, TBMM’de kapatma davasıyla ilgili ilginç tespitlerde bulundu. Gazeteciler ilk olarak “AKP kapatılır mı” sorusunu sordu. Fırat, “AKP niye kapatılsın. Cici bir parti. Yazık değil mi ? AKP kapatılmayacak. Türkiye bir hukuk devleti” dedi. Anayasa Mahkemesi Raportörü’nün kapatma davasıyla ilgili hazırladığı raporu erken vermesinin süreci hızlandırılıp, hızlandırılmayacağı sorusuna “Sanmıyorum. Mahkeme heyeti Başkan’ın belirleyeceği tarihte toplanır” yanıtını verdi. “AKP’nin kapatılması YAŞ toplantısı etkiler mi” sorusuna “Bunu bana sormayın. Anayasa’da yazıyor” diye cevapladı. Vatan Bu ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yazık diyorum düştüğümüz şu hallere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sg-1 said: Doğru, Taraf öne sürseydi gerçek olurdu. belgeye karşı iddia. hmm............... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Daha önce AKP'liler aynı şeyi Avrupa Parlamentosunda yapmışlardı. İlk olmadığına göre şaşırtıcı da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 AB'deki belirli ülkeler zaten Türkiyeyi dışlamak için bir neden arıyor. Erdoğanın etkilemesine fazla gerek yok bu bakımdan. NoT: AKP kapatılır yerine CHP, MHP veya şuanki mevcutlardan herhangi biri gelirse sizin için ne değişir. Bu soruyu dürüst bir şekilde yanıtlayın. Sonuçta sonuçlarına katlanacak olan sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ahahah viktor un koydugu resim süper :) bu arada abd ab den daha büyük oldugu için akp yolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Devleti toptan kapatalım. Sosal-Anarşik bir düzene geçelim mis. Ne avrupa nne başka bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tayyipe izin verelim her istediğini yapsın hitler gibi, o da seçimle gelmişti nasıl olsa heil tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 viktor kötü materyal, yakıştıramadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Aket-Atum said: omurgasızlık mı? Direk budur, yumuşağımsı (sümüklü böcek gibi) da diyebiliriz. "aaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeee kakam bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 said: Le Figaro: Erdoğan, AKP kapatılırsa AB’nin ortak tepki göstermesini istedi PARİS (ANKA) - Fransız Le Figaro gazetesi, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile görüşmesinde, AKP’nin kapatılması durumunda AB üyesi 27 devletten Ankara’ya danışılarak “koordine” tepki gösterilmesini istediğini öne sürdü. Gazetenin, Erdoğan-Sarkozy görüşmesine ilişkin haberinde, Erdoğan’ın AB müzakerelerinde yeni başlıkların açılmasını da istediği belirtildi. Gazete ayrıca, Türkiye’nin Paris zirvesine katılacağını en son teyit eden ülke olduğuna, teyidin ancak Sarkozy’nin geçen salı günü Erdoğan’ı telefonla aramasından sonra geldiğine dikkat çekti. Diye kendin buraya haberi ekliyorsun. fedaykin said: Bir ülke düşünün ki başbakanı ülkemde yargı şu yönde karar alırsa tepesine binin, hep birlikte tepki koyun diyor. Padişah hazretleri için devlet gibi kavramların önemi yok, biz bitiyorsak ülkenin kalanı da ateşler içinde yansa hiç bir önemi yok mantığına sahip. Hitler'in son günlerinde "Buz gibi soğukkanlıyım. Alman halkı varlığını korumak için kendini feda etmeye hazır değilse, yok olsun daha iyi" dediği biliniyor. Tayyip'in son çırpınışlarının da bundan farkı olmadığı ortada. Arkasından da öne sürdü lafını unutup , bu direk kesin gerçekmiş gibi böyle bir yazı yazıyorsun. Şimdi bu ne ? Arkasından da işte önceden de babacan böyle böyle demişti vs. , Eğer babacanın dediğini eleştiriyorsan o konu üzerinden git. AMa buraya gelip öne sürülen doğru olup olmadığı hiçbirşekilde bilinmeyen bir iddiayı gerçekmiş gibi sürüp mesaj atmanın amacı gayet açık. Sadece saldırmak. Şu forumda yalan doğru karışık , galiyana getirici , kışkırtıcı haber postları atman senin tam olarak burda hangi amaca hizmet ettiğini çok iyi gösteriyor. Gerçek olsa birşey demicem oturup tartışırız , ama sen buraya doğru olduğu belli olmayan öne sürülen bir haberi tartışmak için değil , alın size biraz küfür edin , sövün diye koyuyorsun. Cılkını çıkarttınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Rock said: NoT: AKP kapatılır yerine CHP, MHP veya şuanki mevcutlardan herhangi biri gelirse sizin için ne değişir. Bu soruyu dürüst bir şekilde yanıtlayın. Sonuçta sonuçlarına katlanacak olan sizsiniz. Buna katılmamak elde değil yıkıcı çözümleri uygularken devamında hemen uygulamaya sokulması gereken yapıcı çözümlerin düşünüldüğünü sanmıyorum, eğer gerçekten böyleyse de bu insanların bu kadar aptal olabileceğine inanmak istemiyorum ve dolayısıyla umarım bir bildikleri vardır diyebiliyorum sadece. Yoksa 1960 darbesinden farkı kalmayacak, tamam belki yazılan anayasa iyiydi sosyal devlet eğilimliydi ama onun dışında politika adına yapılmak istenen hiç birşey yapılmadı ve bir 5 sene yokluk sonrası herşey kaldığı yerden devam etti. Zaten AP de 1960 anayasasını piç ettiği için bir manası kalmadı o anayasanın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Babacanı unutmuşum, burada APKM'ye ısmarlama Türkiye'yi şikayet bildirisi yazmalarını kastetmiştim. Ve ayrıca aşağıdaki kısmı da keşke quotelasa idin. Orada ne demek istemişim, bu iddiadır ama doğru çıkması beni hiç şaşırtmaz. Yine bir ülke düşünün ki başbakanının kendi ülkesine yaptırım uygulanması için dışarıda bastırması o ülkenin insanlarına şaşırtıcı gelmiyor. fedaykin said: Daha önce AKP'liler aynı şeyi Avrupa Parlamentosunda yapmışlardı. İlk olmadığına göre şaşırtıcı da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Horizon said: Şu forumda yalan doğru karışık , galiyana getirici , kışkırtıcı haber postları atman senin tam olarak burda hangi amaca hizmet ettiğini çok iyi gösteriyor. Gerçek olsa birşey demicem oturup tartışırız , ama sen buraya doğru olduğu belli olmayan öne sürülen bir haberi tartışmak için değil , alın size biraz küfür edin , sövün diye koyuyorsun. Cılkını çıkarttınız. kizdirmayin hori'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Horizon said: Şu forumda yalan doğru karışık , galiyana getirici , kışkırtıcı haber postları atman senin tam olarak burda hangi amaca hizmet ettiğini çok iyi gösteriyor. Gerçek olsa birşey demicem oturup tartışırız , ama sen buraya doğru olduğu belli olmayan öne sürülen bir haberi tartışmak için değil , alın size biraz küfür edin , sövün diye koyuyorsun. Cılkını çıkarttınız. Daha öncede yalan haber yazıyorsun dediğinde hangisi yalan çıktı bir söyle demiştim ve söyleyememiştin. Yine söylüyorum, hangisi yalan çıktı. Buraya belki 100 haber koymuşumdur, diyelim ki arasından bir veya ikisinin yanlış olduğu anlaşıldı bu kalan 99'unu değiştirir mi. Hepsini geçtim o 1 haber hangisi. Benim de seninde hangi amaca hizmet ettiğimiz belli. Ben hizmet ettiğim amaç ile övünüyorum, sen ise övünsen bile mertçe çıkıp "evet kardeşim ben ılımlı islamın bu ülkeye gelmesini savunuyorum" diyemiyorsun. Aramızdaki esas fark bu. Eminim yine ne beyin okuması yapıyorsunuz, siz Atatürkçü değilsiniz vs. vs diyerek yine biz laikliği savunuyoruz diyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fedaykin derdin ne kuzum.. gevşe artık. baykal yapmıyor senin yaptığın mualefeti. ayran iç. tahtrevanla gez. işin gücün mü yok. konu dışında eskiden geyik bol siyaset az olurdu sen ve sen gibi bi kaç kişi geldi darmaduman etti ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar