suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Valla ben "gözünüze tutmayın kör olursunuz" lafını şehir efsanesi filan zannederdim. ama okuyunca ben korktum lazerlerden açıkcası... Aman dikkat agaliler kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 neden efsane olsun ya? elemanlar da niyazi olmuş bu arada. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ÖZellikle yeşil olanları çok daha kuvvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 balonu patlatan, pantalonu yakan şey nasıl şehir efsanesi olsun ki . Maçların yeni modası lazer oldu şimdi Kalecilerin gözüne tutuyorlar. Bu sene bizim ligtede bekliyorum taraftarlardan valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Abi bizim arkadaş internetten almış 1 tane yeşil olanlardan , adamla maça gidicez oturuyoruz Beşiktaş beerport ta , herif bi çalıştırıyor lazeri , staddan arkadaşı arıyoruz adam "Beşiktaş tan yukarı doğru yeşil bir ışık gözüküyor" dedi ağlıcaktım valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 he bidaha giderler öle yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 suBzer0 said: Abi bizim arkadaş internetten almış 1 tane yeşil olanlardan , adamla maça gidicez oturuyoruz Beşiktaş beerport ta , herif bi çalıştırıyor lazeri , staddan arkadaşı arıyoruz adam "Beşiktaş tan yukarı doğru yeşil bir ışık gözüküyor" dedi ağlıcaktım valla... el lazerleriyle bu imkansiz. hoax tan oteye gidemez. bir de adamlar sky-laser i kapali alanda kullanmi$lar.. helal olsun demek lazim. o aletlerin de ustune koca koca 'warning: indoor using is highly dangerous' bo$una yaziyolardi cunku. kazmalarin ingilizcesi de mi yok acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 eh allah akıl fikir versin diyeceğim de olan çocuklara olmuş.. 100% geri dönüşü olmayan bir kayıp sonuçta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tırstım valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 suBzer0 said: Valla ben "gözünüze tutmayın kör olursunuz" lafını şehir efsanesi filan zannederdim. ama okuyunca ben korktum lazerlerden açıkcası... Aman dikkat agaliler e bunun bu kadar şaşılacak ne yanı var ki? şehir efsanesi felan değil, tersine göze zarar vermeyeceği şehir efsanesi. istediğiniz doktora gidip sorun, lazerin göze zarar vereceğini söyleyecektir. "gözüme tutmayın ühühü kör olcam" diyenlere "hehe salak ne kör olcan, bildiğin ışık işte" denilmesi kolay da, işin gerçeği o kadar basit değil. wiki google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 LGS için dershanedeyken çocuklar en uzun süre gözün kim tutacak oyunu oynuyorlardı, hey allahım yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evet ben de yapıyodum orta okulda. buna nazaran geçen seneki göz muayenemde iki gözüm de 0.00 çıktı. iyi yönde etki etmiş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 oha teknisyen kurmuşmuş yalandır herhalde üstelik %80 e varan oranlar yazık ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sirf lazer degil herhangi guclu bir isik kaynagiyla direk temasda korluk yapiyor cogu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kaç mW lazer ki adamların kurduğu? naapmış onlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aslında olan olayın iç yüzü farklıymış Raiders of the Lost Ark http://www.youtube.com/watch?v=gtOZ_IGTVKQ ttp://www.youtube.com/watch?v=gtOZ_IGTVKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 o tarz gösteriler için 100 üstü kullanılıyo diye biliyorum. kırtasiyelerde satılan dandik lazer pointerlar 1-5 arası arada dağlar kadar vark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu lasikle ilgili birşey sandım ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar