Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lazer ve sonuçları...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Abi bizim arkadaş internetten almış 1 tane yeşil olanlardan , adamla maça gidicez oturuyoruz Beşiktaş beerport ta , herif bi çalıştırıyor lazeri , staddan arkadaşı arıyoruz adam "Beşiktaş tan yukarı doğru yeşil bir ışık gözüküyor" dedi ağlıcaktım valla...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Abi bizim arkadaş internetten almış 1 tane yeşil olanlardan , adamla maça gidicez oturuyoruz Beşiktaş beerport ta , herif bi çalıştırıyor lazeri , staddan arkadaşı arıyoruz adam "Beşiktaş tan yukarı doğru yeşil bir ışık gözüküyor" dedi ağlıcaktım valla...

el lazerleriyle bu imkansiz. hoax tan oteye gidemez.

bir de adamlar sky-laser i kapali alanda kullanmi$lar.. helal olsun demek lazim. o aletlerin de ustune koca koca 'warning: indoor using is highly dangerous' bo$una yaziyolardi cunku. kazmalarin ingilizcesi de mi yok acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Valla ben "gözünüze tutmayın kör olursunuz" lafını şehir efsanesi filan zannederdim. ama okuyunca ben korktum lazerlerden açıkcası... Aman dikkat agaliler

e bunun bu kadar şaşılacak ne yanı var ki?
şehir efsanesi felan değil, tersine göze zarar vermeyeceği şehir efsanesi.
istediğiniz doktora gidip sorun, lazerin göze zarar vereceğini söyleyecektir.

"gözüme tutmayın ühühü kör olcam" diyenlere "hehe salak ne kör olcan, bildiğin ışık işte" denilmesi kolay da, işin gerçeği o kadar basit değil.

wiki
google
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...