asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 -Deno- said: Hayır düşünsene aynası olmayan adamı. Herkes bir anda dönüyor ve aramızda aynası olmayan biri var diyor. Direk tip şu : -_-' güzeldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 benim hikayem daha güzel sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 urmesque ftw. Doğal bir atmasyonelliği vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hot fuzz deil mi bu? ahhshdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben bunu bi ara düşündüydüm şöle bi sonuca vardıydım. hani polisler iyi kardeşler ya hiç suç işlemezler tek taraflıdırlar yani 2. bi kişilikleri yoktur oyüzden aynasız diyolardır. ben böle düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Hırsızlar falan da gece olunca 2. kişiliklerine bürünüp suç işliyorlar. Yoksa sabahları şeker gibi adamlar bunlar yani. yazamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 e tabi sabah kanser olan annesine bakar onun başında durur gece tükan soyar para kazanır sabah yine annesine bakar... çok dramatik bir sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar