rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Gladmir said: Beetlejuice Beter Böcek ne alaka la şimdi? :D dreagloth said: 2 kere daha lazım sesinizi çıkartmayın ban letirim Ne "2 kere daha lazım" la? Nereye banlatıyorsun olm sen beni? Hadi banlatsana. Banlatabilseydin, şimdiye kadar banlatırdın, zaten çoktan. Sen banladın da ne oldu? DynamicK her seferinde açtı, banımı, sağolsun. :D Büyüksün, DynamicK reyiz. :D Yine anti-spam dedi. :S İçimden hızlıca 17'ye kadar sayıp gönderdim, bundan önceki bütün mesajları ve hepsi de yollandı fakat bunda fazla hızlı saydım, sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 DA2019 said: Onu sana demek lazım, "tipini..." diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Tam, üyeliğimden çıkış yapmıştım, mutlu, mesut gidiyordum ki, mesajımı editledikten sonra, sayfanın 97'ye attığını gördüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Şu topiğe her girdiğimde oyunla ilgili bir yenilik, bir haber bulma umudum azalıyor doğrusu Her gördüğün posta cevap vermek zorunda değilsin (bu dahil olmak üzere)*. Her sayfada ayrı bir wot , bir bütün olarak değilse ayrı postlar halinde atıyorsun :I Warhammer aromalı rapperla tartışma başlığı olmuş resmen *cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 rapper256 said: Saeros said: rapper256 said: Ayrıca adamı çağıracaksan adını yazıp alıntılasana sivri zekalı. /Summon RRA yazınca adam görmez mesajını. adını yazıp alıntılayınca da bildirim gitmiyor mesajın üzerinden alıntı tuşuna basman lazım l2p Yalanını... Adını yazıp, alıntılayınca da, bildirim gitmiyorsa, adını yazıp, quote=x quote kodu arasına bir harf yazar, öyle yollarsın mesajı, aynştayn. İlla ki, mesajın üzerinden, "Alintila" butonuna basmana gerek yok, yani. You l2p, noob. hayır öyle de gitmez bildirim cehalet içinde boğulucan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 biyik mi daha kötü raper mı onu bilemedim adamlar bildiğin Brotherhood of Evil Mutants ı kurtular 4 bir tarafdan saldırıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Boneslark said: Şu topiğe her girdiğimde oyunla ilgili bir yenilik, bir haber bulma umudum azalıyor doğrusu Her gördüğün posta cevap vermek zorunda değilsin (bu dahil olmak üzere)*. Her sayfada ayrı bir wot , bir bütün olarak değilse ayrı postlar halinde atıyorsun :I Warhammer aromalı rapperla tartışma başlığı olmuş resmen *cidden Ne sandın? Bu konuda, 24. sayfadan beri, oyunla ilgili ne kadar, yeni bir haber paylaşılmış, ki? Her gördüğüm yoruma değil, sadece ilgimi çeken ve bana cevap niteliği taşıyan yorumlara cevap veriyorum, kardeş. Bu yorum da bana cevap niteliği taşıdığı için, bu yoruma da cevap vereceğim. :D Evet. Toplu atınca, çok uzun olduğu için, kimse okumuyor çünkü. :D Her sayfada da wot yazmıyorum, ayrıca. :D "Warhammer aromalı rapperla tartışma başlığı" ahuahahahaha. :ASD:ADS:ADS:ASD:ASD:DAS "*cidden" derken, bu arada? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Frostbite said: biyik mi daha kötü raper mı onu bilemedim adamlar bildiğin Brotherhood of Evil Mutants ı kurtular 4 bir tarafdan saldırıyorlar.. "biyik" dediğin bir üyenin nick'i mi, yoksa bildiğimiz "bıyık" mı? :D Hee, üyeymiş la, baktım şimdi. Adamın bir mesajı şu: Biyik said: 90'lı yıllarda beyaz toroslar güneydoğu'da kaç kişiyi dağlara götürüp "yok etti" cumartesi anneleri hala oğullarını arıyor o polisler, özel hareketçılar emekli mi oldu sanıyorsunuz çoğu şimdi oranın buranın amiri, valisi araştırın vali mutlu neler yapmış zamanında güneydoğu'da bu kontragerillanın meşrulaşmış halidir yeni bir şey değil Ne var olm, adamın mesajlarında? Gayet düzgün yazmış işte, gerçi ne kastettiğini anlamadım ama. :D Brotherhood of Evil Mutants ne la? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Saeros said: rapper256 said: Saeros said: rapper256 said: Ayrıca adamı çağıracaksan adını yazıp alıntılasana sivri zekalı. /Summon RRA yazınca adam görmez mesajını. adını yazıp alıntılayınca da bildirim gitmiyor mesajın üzerinden alıntı tuşuna basman lazım l2p Yalanını... Adını yazıp, alıntılayınca da, bildirim gitmiyorsa, adını yazıp, quote=x quote kodu arasına bir harf yazar, öyle yollarsın mesajı, aynştayn. İlla ki, mesajın üzerinden, "Alintila" butonuna basmana gerek yok, yani. You l2p, noob. hayır öyle de gitmez bildirim cehalet içinde boğulucan yeter Ya yürü git, nereye "öyle de gitmez bildirim"? Şaka mısın sen? Burada "cehalet içinde boğulacak" birisi varsa, o da sensin, evlat. ^^ Asıl, sana yeter. Ete artık, ete! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 http://www.troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-trolling-or-just-stupid.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 aquila said: http://www.troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-trolling-or-just-stupid.jpg I'm not a troll, and you are stupid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 rapper256 said: Ya yürü git, nereye "öyle de gitmez bildirim"? Şaka mısın sen? Burada "cehalet içinde boğulacak" birisi varsa, o da sensin, evlat. ^^ Asıl, sana yeter. Ete artık, ete! ben üç üniversite bitirdim bana bişey olmaz istersen sana da bi can simidi atarım OOFFFFFOFOFOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 cok basit test edilicek biseyi niye boyle tartistiniz madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Saeros said: ben üç üniversite bitirdim bana bişey olmaz istersen sana da bi can simidi atarım OOFFFFFOFOFOF Eğitim cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır. 3 üniversite bitirmişsin ama(ziyaaa) adam olamamışsın, evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 aquila said: cok basit test edilicek biseyi niye boyle tartistiniz madem. "Çok basit test edilecek bir şey" derken "çok basit test edilecek"ten kastın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ne sekilde om gittigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yaz arkadaşım 1000 post u nasıl kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 abi ahahah her mesaja cevap yetiştiriyor adam usanmadan.tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Valvyn said: yaz arkadaşım 1000 post u nasıl kastım hakkını vermek lazım her postu dolu dolu ve en az 2 defa güncellenmiş anlayamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 aquila said: ne sekilde om gittigi. "Madem" derken neyi kastediyorsun bu arada? :D Ayrıca nasıl, "çok basit" test edilecekmiş, alıntı yaparken, sadece alıntı yapılacak kişinin, ismini yazıp, "Alintila" butonuna tıklamadan mesajı gönderdikten sonra, quote koduna nick'ini yazdığın kişiye öm gidip, gitmediği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Valvyn said: yaz arkadaşım 1000 post u nasıl kastım Daha, 753. posttayım læ. 1000 post olunca, madalya gelecek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Esnaf said: abi ahahah her mesaja cevap yetiştiriyor adam usanmadan.tebrik ederim Takıntının gereği, budur. :/ Usanmadan değil, mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Frostbite said: Valvyn said: yaz arkadaşım 1000 post u nasıl kastım hakkını vermek lazım her postu dolu dolu ve en az 2 defa güncellenmiş anlayamazsınız.. http://www.youtube.com/watch?v=JLNFoIt44nE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Saeros said: rapper256 said: Saeros said: rapper256 said: Ayrıca adamı çağıracaksan adını yazıp alıntılasana sivri zekalı. /Summon RRA yazınca adam görmez mesajını. adını yazıp alıntılayınca da bildirim gitmiyor mesajın üzerinden alıntı tuşuna basman lazım l2p Yalanını... Adını yazıp, alıntılayınca da, bildirim gitmiyorsa, adını yazıp, quote=x quote kodu arasına bir harf yazar, öyle yollarsın mesajı, aynştayn. İlla ki, mesajın üzerinden, "Alintila" butonuna basmana gerek yok, yani. You l2p, noob. hayır öyle de gitmez bildirim cehalet içinde boğulucan yeter Ee, peki "Alintila" butonuna tıklayıp, elemanın yazdıklarını silersek, öm gidiyor mu, elemana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar