rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: http://www.youtube.com/watch?v=vynH4JARbEs Senin gibi boşa oksijen tüketen insanların bana verdiği puanın gözümde önemi yok. Onun dışında beni tiye alan videolar atarak da beni küçük düşürmüyorsunuz. Siz beni tiye aldıkça ben de sizi tiye alıyorum ve burda siz rezil oluyorsunuz bilin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 MasterHapLo said: bununla niye övünüyorsun? Niye övünmeyeyim? Bünyem sağlam. Sizin gibi çocuk olmadığımı kanıtlayan bilgiyi yazıyorum orada. 2-3 gün yemeden, içmeden, PC başında kaç kişi oturabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Sadece 1 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 abi neler dönmüş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 hadi çocuklar ben kitap yatak kombosuna geçiyorum, bu geceki göreviniz eğer kabul ederseniz, bu arkadaşı uyutmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Kardeş ya ergrnsin ve bilac sene sonra bunnari okuyup utancaksin veya daha fena :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: 666 mesajın olmuş tam, daha mesaj atma bence, 2-3 gün bilgisayar başından kalkmama karizmasının yanın ekler anlatırsın. 668 olmuş. Tüh. Mesajını görmüştüm ama dikkatli okumadım. Bilseydim bozmazdım. Hayır tabii ki bozar ve sizi bozan cevaplarımı vermeye devam ederdim. Aynen iyi fikir de 666 ile 2-3 gün PC başından kalkmama karizmasının ne alakası var? Ben sizin gibi günde 12 saat değil, 3 gün oturuyorum veletler! Ben en iyiyim oğlum, siz kimsiniz ki? 2 gün boyunca yemek yemeden PC başında, uyumadan, su içmeden oturuyorum lan. Bunu hanginiz yapabilir? Rapper256 rapçi hareketi engellenemez! Yov yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Sadece 1 kişi. Evet. O da benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Allah kahretsin, planımız bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: hadi çocuklar ben kitap yatak kombosuna geçiyorum, bu geceki göreviniz eğer kabul ederseniz, bu arkadaşı uyutmamak. Merak etme, birkaç mesaj kaldı zaten. Onlara cevap verdikten sonra gideceğim. Benim uyumamı engelleyemeyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Dis atsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asker uyumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Sparkcaster said: Kardeş ya ergrnsin ve bilac sene sonra bunnari okuyup utancaksin veya daha fena :s Sen bu yazdıklarımdan ciddi olduğumu falan sanıyorsan ciddi problemlerin var demektir. Ulan ben tamamen taşşak geçme amaçlı yazıyorum. Tıpkı diğer üyelerin bana yaptığı gibi. :D 22 yaşındayım arkadaşım, ergen değilim. Bunlar beni tiye aldıkça ben daha da abartıp bunların beni tiye almalarını iplemediğimi gösteriyorum. Olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 White dwarf muhabbeti efsane olmuş yalnız. Nasıl görmedim ben bu topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Allah kahretsin, planımız bozuldu. Ne planın vardı corc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 pattisliborek said: Dis atsana. Ah be konsantrasyon eksikliğim olmasa atardım da, zor o işler. :/ Ayrıca diss atmama gerek mi var lan? rapper256. Nick'im yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Bence uyuma, çünkü sabaha kadar bir sürü cevap gelecek sana, alay edilecek, türlü türlü şakalar falan, ama ben sabah kitlicem konuyu ve sen cevap veremeyeceksin, kafayı yersin sonra diyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: 22 yaşındayım arkadaşım Apaçi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Değişik bir arkadaşa benziyorsun, belki 666 muhabbetine şeytan falan sempatin varsa mesaj atmanı engelleriz dedim ama yemedin. Başka bir yol bulup senin mesaj atmanı engellememiz lazım şimdi. Sütünü içip yatsana artık sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Asker uyumaz. Ben de uyumuyorum zaten fakat işlerim olduğu için dinç olmam lazım birkaç gün içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Remus said: White dwarf muhabbeti efsane olmuş yalnız. Nasıl görmedim ben bu topiği. Onun hangi kısmı efsane? @Asteroth ile olan tartışmamızın olduğu kısım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: Remus said: White dwarf muhabbeti efsane olmuş yalnız. Nasıl görmedim ben bu topiği. Onun hangi kısmı efsane? @Asteroth ile olan tartışmamızın olduğu kısım mı? Benimle alakası yok, ben de o kısma tav olup geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: Bence uyuma, çünkü sabaha kadar bir sürü cevap gelecek sana, alay edilecek, türlü türlü şakalar falan, ama ben sabah kitlicem konuyu ve sen cevap veremeyeceksin, kafayı yersin sonra diyim ben. Ahahahaha. Merak etme, ben uzun bir süre girmem bu konuya. İstedikleri kadar cevap gelsin, istedikleri kadar alay etsinler. Burdan cevap veremezsem gider Garbage'a konu açar, mesajları tek tek alıntılar cevaplarım, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Sparkcaster said: Kardeş ya ergrnsin ve bilac sene sonra bunnari okuyup utancaksin veya daha fena :sintihar etmez umarım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: dreagloth said: Bence uyuma, çünkü sabaha kadar bir sürü cevap gelecek sana, alay edilecek, türlü türlü şakalar falan, ama ben sabah kitlicem konuyu ve sen cevap veremeyeceksin, kafayı yersin sonra diyim ben. Ahahahaha. Merak etme, ben uzun bir süre girmem bu konuya. İstedikleri kadar cevap gelsin, istedikleri kadar alay etsinler. Burdan cevap veremezsem gider Garbage'a konu açar, mesajları tek tek alıntılar cevaplarım, np. Sayılmaz o, savaş alanında yenildikten sonra masada savaş kazanmaya çalışan Space Marine mi olurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar