Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Asteroth said:

http://www.youtube.com/watch?v=vynH4JARbEs

Senin gibi boşa oksijen tüketen insanların bana verdiği puanın gözümde önemi yok. Onun dışında beni tiye alan videolar atarak da beni küçük düşürmüyorsunuz. Siz beni tiye aldıkça ben de sizi tiye alıyorum ve burda siz rezil oluyorsunuz bilin istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

666 mesajın olmuş tam, daha mesaj atma bence, 2-3 gün bilgisayar başından kalkmama karizmasının yanın ekler anlatırsın.

668 olmuş. Tüh. Mesajını görmüştüm ama dikkatli okumadım. Bilseydim bozmazdım. Hayır tabii ki bozar ve sizi bozan cevaplarımı vermeye devam ederdim. Aynen iyi fikir de 666 ile 2-3 gün PC başından kalkmama karizmasının ne alakası var? Ben sizin gibi günde 12 saat değil, 3 gün oturuyorum veletler! Ben en iyiyim oğlum, siz kimsiniz ki? 2 gün boyunca yemek yemeden PC başında, uyumadan, su içmeden oturuyorum lan. Bunu hanginiz yapabilir? Rapper256 rapçi hareketi engellenemez! Yov yea.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Kardeş ya ergrnsin ve bilac sene sonra bunnari okuyup utancaksin veya daha fena :s

Sen bu yazdıklarımdan ciddi olduğumu falan sanıyorsan ciddi problemlerin var demektir. Ulan ben tamamen taşşak geçme amaçlı yazıyorum. Tıpkı diğer üyelerin bana yaptığı gibi. :D 22 yaşındayım arkadaşım, ergen değilim. Bunlar beni tiye aldıkça ben daha da abartıp bunların beni tiye almalarını iplemediğimi gösteriyorum. Olay bundan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Bence uyuma, çünkü sabaha kadar bir sürü cevap gelecek sana, alay edilecek, türlü türlü şakalar falan, ama ben sabah kitlicem konuyu ve sen cevap veremeyeceksin, kafayı yersin sonra diyim ben.

Ahahahaha. Merak etme, ben uzun bir süre girmem bu konuya. İstedikleri kadar cevap gelsin, istedikleri kadar alay etsinler. Burdan cevap veremezsem gider Garbage'a konu açar, mesajları tek tek alıntılar cevaplarım, np.
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

dreagloth said:

Bence uyuma, çünkü sabaha kadar bir sürü cevap gelecek sana, alay edilecek, türlü türlü şakalar falan, ama ben sabah kitlicem konuyu ve sen cevap veremeyeceksin, kafayı yersin sonra diyim ben.

Ahahahaha. Merak etme, ben uzun bir süre girmem bu konuya. İstedikleri kadar cevap gelsin, istedikleri kadar alay etsinler. Burdan cevap veremezsem gider Garbage'a konu açar, mesajları tek tek alıntılar cevaplarım, np.

Sayılmaz o, savaş alanında yenildikten sonra masada savaş kazanmaya çalışan Space Marine mi olurmuş?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...