Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandır üye girişi yapmıyordum foruma ama tecavüzcü gerçekten efsane bi karakter bence bu forumda takılan birinin fake hesabı falan gerçek olmasına ihtimal vermiyorum dreagloth'ta bilerek banlamıyor oda okuyup bizim gibi eğleniyor :)
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

rapper256 said:

Ben Warhammer evreninde oynamayı burdaki herkesten daha çok hakediyorum.

Ahahahaha

Yazdıklarıma "Ahahahaha" diye yazınca beni küçük düşürmüş olmuyorsun, bil istedim.
Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

Ya su rapper yuzunden konu hep kilit kardesim ya ulan ne adam veba gibi yemin ederim ya

Ne ulan ne var? Ben mi sataşıyorum millete ergen misiniz, ergen beyinli misiniz anlamıyorum ki. Hem millet geliyor bana sataşıyor. Hem ben suçlu oluyorum. Basın gidin ya Allah'ınızı severseniz. Veba gibi olan ben değil, sizin trolleriniz.
Mesaj tarihi:
downwhereiam said:

rapper256 said:

Ulan madem öm attın o zaman neden mesaj başlığında "Re: Warhammer 40k Online baslikli konuda size cevap var" yazıyordu lavuk herif? Konuya git linki olmadığından öm attığını tahmin etmiştim fakat oradaki "Re: Warhammer 40k Online baslikli konuda size cevap var" başlığı beni şüphelendirdi. Ben de konudan yazayım dedim. Neyse aynı mesajı öm olarak da attım np.

Seni kurnaz :))

Ne sandın dostum?
Mesaj tarihi:
mardox said:

http://www.youtube.com/watch?v=o15-D31zpWM

14 değil, 22 yaşındayım fakat Aynştayn yanımda halt etmiş, orası kesin. Ben Mevlana'yı bile beğenmeyen adamım ulan siz kimsiniz ki!?
Mesaj tarihi:
3xodite said:

Uzun zamandır üye girişi yapmıyordum foruma ama tecavüzcü gerçekten efsane bi karakter bence bu forumda takılan birinin fake hesabı falan gerçek olmasına ihtimal vermiyorum dreagloth'ta bilerek banlamıyor oda okuyup bizim gibi eğleniyor :)

Öncelikle tecavüzcü değil, nick'imin Türkçesi rapçi256. Yani rapper256, raper256 değil. Birinin fake'i değilim. İlk aldığım hesap PowerfulDarkness idi. 2009'da üye olmuştum ilk ve damarlarımdaki kanın son damlasına kadar trollenmiştim. O zamanlar troll kavramı falan nedir bilmiyordum tabi. dreagloth'un bilerek banlamamasına imkan yok. dreagloth beni 11 Ocak'ta bu bölümden 1 aylığına uzaklaştırmıştı. Ben de sınırsız uzaklaştırıldığımı sandığım için fake üyelikle konuya gelip yazdım ve cevapları tamamlayamadan mesajlarımın dreagloth tarafından silindiğini ve o hesabımın da bölümden uzaklaştırıldığını gördüm. Fake üyelikle girdiğim için banımı sınırsıza çevirdi. Daha sonra "bir daha aynı şeyi yapmayacağım, hadi aç artık hesabı" dedim. O da "olmaz öyle, öyle olduktan sonra ceza almanın ne anlamı var" falan gibisinden bir şey dedi. Ben de "flood yapıyor demeyin sonra" dedim. O da "sen de yapma o zaman" dedi. Ben de "çok fazla mesaj yazarsanız yaparım" dedim. O da "açmam o zaman" dedi. Ben de DynamicK ile iletişime geçtim ve 11 Şubat itibariyle hesabımın banı açıldı. İnanmıyorsan 70'li sayfalara falan bak, oralarda olması lazım. Valla dreagloth bir kere beni banlama şansını denedi, ondan sonra bir daha da elini sürmedi hesabıma. :D
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

adam hepsini ayrı ayrı yazıp aynı anda göndermiş ya la.

Nedeni şu. Fazla vaktim yok. Hepsini birden gönderip, sayfayı kapatıyorum. Şimdi yatmam gerek. Öte yandan hepsi birbiriyle alakasız mesajlar olduğu ve benim gözümde değer taşıdığı için ayrı ayrı yazdım. :D
Mesaj tarihi:
rapper256 said:

Asteroth said:

rapper256 said:

Ahahahaha

Yazdıklarıma "Ahahahaha" diye yazınca beni küçük düşürmüş olmuyorsun, bil istedim.

Seni küçük düşürmeye ne gerek var bilae, mesaj yazsan yetiyor zaten.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

rapper256 said:

Asteroth said:

rapper256 said:

Ahahahaha

Seni küçük düşürmeye ne gerek var bilae, mesaj yazsan yetiyor zaten.

Ovovovovov. Laf soktuğunu sandı küçük bey. O yazdığım mesajlarla ben kendimi değil, ancak senin gibi gereksiz insanları küçük düşürürüm.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

rapper256 said:
Şimdi yatmam gerek.

Sütünü içmeyi unutma KOÇÇÇÇUUUUUUUM...

Dün akşam 8'den beri yatmadım. Senin aksine günde 12 saat oturup, saat akşam 10'da sütümü içip yatmıyorum. Çoğunlukla 2-3 gün yemeden, içmeden PC başında oturuyorum KOÇÇÇÇUUUUUUUM...
  • Yeni Oluştur...