Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 HFGHDFGSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 arkadaşlar kendi haline bırakın lütfen, ben artık vazgeçtim, yormayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: HFGHDFGSG Evet sayın seyirciler Lebron James hönkürdü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: arkadaşlar kendi haline bırakın lütfen, ben artık vazgeçtim, yormayın beni. "kendi haline bırakın" derken benim anormal biri olduğumu vurgulamaya çalışmışsın ama burada anormal olan sizsiniz arkadaş. Ne yazdıysam yanlış anlaşılıyor burda. Başka bir forumda bu forumda yaşadığım kadar sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Evet la yormayın bakayım dreagloth'u. Ban geliyor. Iıııııı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konu ilk açıldığında mesaj atmışım, sonra bakmamışım hiç. Nasıl görmemişim abi ben bunu, inanılmazmış gerçekten hahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dönem ödevin yok mu lan. git onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 anormal olan bizsek, demek ki buranin normali bu, sen degilsin. haliyle anormal olan sen oluyosun gene =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Adam orada faydalan diye link paylaşmış, hala atar yapıyorsun. İngilizce bilmeden Warhammer neyine la bebe, git Metin 2 oyna. Ben Warhammer evreninde oynamayı burdaki herkesten daha çok hakediyorum. Warhammer evreninde yer almak için İngilizce bilmek değil, hayal gücünün geniş olması gerekiyor koç. Asteroth said: Konu ilk açıldığında mesaj atmışım, sonra bakmamışım hiç. Nasıl görmemişim abi ben bunu, inanılmazmış gerçekten hahahahahahahaha İnanılmaz olan ben değilim, sizsiniz. Acayip bir trolleme potansiyeliniz var, kendinizin farkına varın artık. :) Mesela Can G. Kuseyri gibi "Contorium" gibi bir element uydurun ve bunu büyük topluluklara inandırın. Böyle işsiz işsiz işlerle uğraşın. İşsizlik... İşte tam sizin işiniz. :) Red said: dönem ödevin yok mu lan. git onu yap Ne dönem ödevi lan? Açıköğretimden okuyorum ama derslerime çalışmıyorum bile. Onu da sırf OKB olduğu için askerliği tecil ettirmek için kayıt yaptırdım. aquila said: anormal olan bizsek, demek ki buranin normali bu, sen degilsin. haliyle anormal olan sen oluyosun gene =(. Ben "burda anormal olan sizsiniz" dedim, "buraya göre anormal olan sizsiniz" değil. "Burda" demiş olmam "buraya göre" demiş olduğum anlamına gelmez. "Burada anormal olan insanlar sizsiniz" diyorum. Buranın "normal"inin bu olması bir şeyi değiştirmiyor. Ha eğer dersen ki "buraya göre anormal olan sensin" ona eyvallah. Evet. Bu forumun en "anormal" üyesi benim. Ama gerçekte "anormal" olan sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: ya git o zaman lütfen yazma, bura böyle bırak hadi artık yormayın beni. Neden gidecekmişim kardeşim? Forumun üyeleri garip diye ben neden sevdiğim evrenin mmo oyununun konusunu terkedeyim? Neden bırakayım? Bura böyleyse böyle. Millet troll yapar, karşılığını da alır, bu kadar basit. Yazısını silmiş bir de. Sanki Gelen Kutusuna bildirim gelmiyor alıntılayınca. o-<-<. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ee hadi amaa, cevapları bekliyorum. Cevap yazalı 4 dakika olmuş konuya hala damlamamış troller. Yoksa konuyu çoktan terk mi etmişler? asdassadasd E tabi cevap gelmediğini görünce sayfa refleshlemeyi bırakıp, konuyu terketmişler. Merak etmeyin. Siz istediğiniz zaman yazın. Ben konuya ara sıra uğrar, cevabınızı alnınızın ortasına "şak" diye yapıştırırım. "Lap" diye de olabilir tabi. asdsadasaasddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: Ben Warhammer evreninde oynamayı burdaki herkesten daha çok hakediyorum. Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Komik olan nedir Leyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Asteroth said: Konu ilk açıldığında mesaj atmışım, sonra bakmamışım hiç. Nasıl görmemişim abi ben bunu, inanılmazmış gerçekten hahahahahahahaha He bir sen eksiktin zaten anasını satayım. Sen de geldin hardcore troll ekibine bir kişi daha eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 çok fantastik ya bu çocuk adeta bir primarch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ben Emperor'a karşı koyabilecek güçte bir primarch'ım asker! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 tamam canim, tamam yavrum, tamam evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Dwarf karakter arama la açılış ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: dreagloth said: ya git o zaman lütfen yazma, bura böyle bırak hadi artık yormayın beni. Neden gidecekmişim kardeşim? Forumun üyeleri garip diye ben neden sevdiğim evrenin mmo oyununun konusunu terkedeyim? Neden bırakayım? Bura böyleyse böyle. Millet troll yapar, karşılığını da alır, bu kadar basit. Yazısını silmiş bir de. Sanki Gelen Kutusuna bildirim gelmiyor alıntılayınca. o-<-<. öm attım ben sana lavuk herif ffa artık ne bok yiyosanız yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 aquila said: tamam canim, tamam yavrum, tamam evladim. Sana şeker versem susar mısın evlat? Asteroth said: Dwarf karakter arama la açılış ekranında. Ne alaka lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: rapper256 said: dreagloth said: ya git o zaman lütfen yazma, bura böyle bırak hadi artık yormayın beni. Neden gidecekmişim kardeşim? Forumun üyeleri garip diye ben neden sevdiğim evrenin mmo oyununun konusunu terkedeyim? Neden bırakayım? Bura böyleyse böyle. Millet troll yapar, karşılığını da alır, bu kadar basit. Yazısını silmiş bir de. Sanki Gelen Kutusuna bildirim gelmiyor alıntılayınca. o-<-<. öm attım ben sana lavuk herif ffa artık ne bok yiyosanız yiyin Ulan madem öm attın o zaman neden "Re: Warhammer 40k Online baslikli konuda size cevap var" diye yazıyordu mesaj başlığında lavuk herif? Sen ye boku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 dreagloth said: rapper256 said: dreagloth said: ya git o zaman lütfen yazma, bura böyle bırak hadi artık yormayın beni. Neden gidecekmişim kardeşim? Forumun üyeleri garip diye ben neden sevdiğim evrenin mmo oyununun konusunu terkedeyim? Neden bırakayım? Bura böyleyse böyle. Millet troll yapar, karşılığını da alır, bu kadar basit. Yazısını silmiş bir de. Sanki Gelen Kutusuna bildirim gelmiyor alıntılayınca. o- öm attım ben sana lavuk herif ffa artık ne bok yiyosanız yiyin Ulan madem öm attın o zaman neden mesaj başlığında "Re: Warhammer 40k Online baslikli konuda size cevap var" yazıyordu lavuk herif? Konuya git linki olmadığından öm attığını tahmin etmiştim fakat oradaki "Re: Warhammer 40k Online baslikli konuda size cevap var" başlığı beni şüphelendirdi. Ben de konudan yazayım dedim. Neyse aynı mesajı öm olarak da attım np. Sen ye lan boku. ffa dediğine göre sövüş falan serbest mi o zaman? :D Sövüş falan serbestse çok pis söverim. :D Sen de "lavuk" dediğine göre gemileri yakmışsın anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 küfür serbest, ilk bana küfret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ya su rapper yuzunden konu hep kilit kardesim ya ulan ne adam veba gibi yemin ederim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rapper256 said: Ulan madem öm attın o zaman neden mesaj başlığında "Re: Warhammer 40k Online baslikli konuda size cevap var" yazıyordu lavuk herif? Konuya git linki olmadığından öm attığını tahmin etmiştim fakat oradaki "Re: Warhammer 40k Online baslikli konuda size cevap var" başlığı beni şüphelendirdi. Ben de konudan yazayım dedim. Neyse aynı mesajı öm olarak da attım np. Seni kurnaz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar