1992 doğumluyum nereye benim kuşağa denk gelmedi. -.-
hunty said:
Nick Rapper olunca isim Coskun'dur diye tahmin ettim.
Sen boyle alininca baktim sozluk ne diyor diye?
rap·per 1 (rpr)
n.
1.One that raps or strikes, especially a door knocker.
2. the knocker of a door.
Bunun tam karsiligi TOKMAKCI sanirim. Zor ve tehlikeli bir zanaattir.
La nick'imin rapper olmasıyla ismimin Coşkun olmasının ne ilgisi var? Nick'im rapper256, raper256 değil, yani rapçi256, tecavüzcü256 değil.
rap-per değil, rapper, yani birleşik. Bu yazıları hangi sözlüğe ne yazarak buldun orasını da anlamadım ayırca. :/
Aynen. Bana tokmakçı da diyebilirsiniz. DH nickim Doppelgangbanger'dır zaten. Adamı tokmaklarım. ^^
white dwarf
http://en.wikipedia.org/wiki/White_dwarf
İngilizce kaynak atmayın abi, İngilizce'm i-yi de-ğil. Kaç kere yazdım bu forumda bunu. :/
Linke tıklarsan wikipedianın karşılığı türkçe olan bütün yazılarında solda türkçe düğmesine basıp türkçe yazıyıda okuyabilirsdin.
Onregin bunda tıklayıp soldak türkçeye basınca
http://tr.wikipedia.org/wiki/Beyaz_c%C3%BCce
Bu olayı biliyordum. Aklımdan çıkmış. E be kardeşim madem Türkçe kaynağı var ne diye Türkçe kaynağını atmıyorsun da milleti uğraştırıyorsun?
Burda millet trolleyince bir şey olmuyor, biz trolleyince "tam dayaklık" oluyoruz ha? Rütbeye bak Gökkuşağı. Unicorn musun lan sen, götünden gökkuşağı mı çıkarıyorsun? :DAS:DAS:DAS:SDA:DAS
Ulan bak bakalım ben orada atar mı yapmışım? "İngilizce kaynak paylaşmayın, İngilizce'm iyi değil" demişim insan gibi. Atar yapmak terslemekle olur. Haa sen şu "E be kardeşim madem Türkçe kaynağı var ne diye Türkçe kaynağını atmıyorsun da milleti uğraştırıyorsun?" cümleme demişsin "hala atar yapıyorsun" diye. Ulan Türkçe kaynağı varken neden benim "fay-da-la-na-ma-ya-ca-ğım" İngilizce linki atıyor? Ayrıca elim kolum var, ben kendim de gider yazarım Google'a "Beyaz Cüce" ne diye, ya da "Cüce Yıldız" ne diye. Ama ben insanlardan açıklama yapmalarını bekliyorum. Çünkü bu tür kaynaklarda yazan yazılarda bazı terimler kullanıldığı için ve yazılar teknik bir dille anlatıldığı için konsantrasyon eksikliğim olduğundan anlamıyorum.
Warhammer oynamak için İngilizce mi bilmek gerekiyor bebe? Burda kimin bebe olduğu belli liseli, hadi bak saat akşam oldu, yatma saatin yaklaşıyor. Yatarken ballı sütünü içmeyi unutma. Şimdi terk et burayı ergen. Metin2 de oynarım, Warhammer da oynarım, keyfimin kâhyası mısın?
Öne çıkan mesajlar
rapper256
1992 doğumluyum nereye benim kuşağa denk gelmedi. -.-
La nick'imin rapper olmasıyla ismimin Coşkun olmasının ne ilgisi var? Nick'im rapper256, raper256 değil, yani rapçi256, tecavüzcü256 değil.
rap-per değil, rapper, yani birleşik. Bu yazıları hangi sözlüğe ne yazarak buldun orasını da anlamadım ayırca. :/
Aynen. Bana tokmakçı da diyebilirsiniz. DH nickim Doppelgangbanger'dır zaten. Adamı tokmaklarım. ^^
Aynen dostum burda kuralları ben yazarım yov yea.
Sosyal ağlarda paylaş
rapper256
Bu olayı biliyordum. Aklımdan çıkmış. E be kardeşim madem Türkçe kaynağı var ne diye Türkçe kaynağını atmıyorsun da milleti uğraştırıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
Sosyal ağlarda paylaş
rapper256
Sosyal ağlarda paylaş
rapper256
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
İngilizce bilmeden Warhammer neyine la bebe, git Metin 2 oyna.
Sosyal ağlarda paylaş
rapper256
Warhammer oynamak için İngilizce mi bilmek gerekiyor bebe? Burda kimin bebe olduğu belli liseli, hadi bak saat akşam oldu, yatma saatin yaklaşıyor. Yatarken ballı sütünü içmeyi unutma. Şimdi terk et burayı ergen. Metin2 de oynarım, Warhammer da oynarım, keyfimin kâhyası mısın?
Sosyal ağlarda paylaş
Red
Sosyal ağlarda paylaş
rapper256
Sosyal ağlarda paylaş