Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Evet ilk defa duyuyorum. Madem cüce diyecekler nano planet falan deseylerdi bari. Gezegen içindeki ırklardan birinin adını alınca o ırkın gezegeni sanıyoruz doğal olarak. Gökbiliminde dwarf planet diye geçiyormuş gerçi, adamların yapacak bir şeyi yok. :D Onun dışında Dwarf Fantasy evreninde vardı sanırım. 40K'da pek Dwarflar'dan bahsedilmiyor diye biliyorum. O değil de Dwarf demişken aklıma Chaos Dwarfs ve Chaos Orks geldi. :D
Sosyal ağlarda paylaş

La oyuna Square Enix de destek veriyormuş. Vay anasını ilk defa duydum. :D :P

http://www.merlininkazani.com/Square_Enix_Warhammer_40000i_sahipleniyor-haber-74551p1.html

Hatta sanki oyunu direkt Square Enix geliştiriyormuş gibi yazmışlar ne alaka anlamadım. Square Enix'in adı geçmedi ki şimdiye kadar Eternal Crusade'in yanında.

http://www.siliconera.com/2014/06/13/square-enix-publishing-warhammer-40000-game/
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

Evet ilk defa duyuyorum. Madem cüce diyecekler nano planet falan deseylerdi bari. Gezegen içindeki ırklardan birinin adını alınca o ırkın gezegeni sanıyoruz doğal olarak. Gökbiliminde dwarf planet diye geçiyormuş gerçi, adamların yapacak bir şeyi yok. :D Onun dışında Dwarf Fantasy evreninde vardı sanırım. 40K'da pek Dwarflar'dan bahsedilmiyor diye biliyorum. O değil de Dwarf demişken aklıma Chaos Dwarfs ve Chaos Orks geldi. :D

senin için bilimsel terimin adını mı değiştircekler ya la
cüce yıldız diye geçiyo
beyaz cüce hatta
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
BonePART said:

rapper256 said:

senin için bilimsel terimin adını mı değiştircekler ya la
cüce yıldız diye geçiyo
beyaz cüce hatta

Benim için değil, milletin Dwarf Planet'ın Dwarflar'a ait gezegen olduğunu sanmamaları için. Ayrıca anlamını değiştirmeyecekler, sadece aynı anlama gelen farklı kelimeyle değiştirecekler.

Cüce Yıldız diye geçen ne anlamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

Equipment based bi TPS ne demek hacı? :D

Bildiğin Space Marine olacak, Space Marine'den tek farkı işte oyunun mmorpg olması ve ekstra özelliklerinin olması. Kale kuşatma vs. gibi.

yani daha iyi equipment almak için kasıcaksın karakterini.diğer oyunculardan üstündeki-silah,zırh vs.ile daha güçlü veya güçsüz olucaksın.

tabi shooter olucağı için SKILLZZ de vat işin içinde.

of bitürlü beceremedim lan altıntı yapmayı
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

white dwarf
http://en.wikipedia.org/wiki/White_dwarf

İngilizce kaynak atmayın abi, İngilizce'm i-yi de-ğil. Kaç kere yazdım bu forumda bunu. :/

_Rave said:

rapper256 said:

Equipment based bi TPS ne demek hacı? :D

Bildiğin Space Marine olacak, Space Marine'den tek farkı işte oyunun mmorpg olması ve ekstra özelliklerinin olması. Kale kuşatma vs. gibi.

yani daha iyi equipment almak için kasıcaksın karakterini.diğer oyunculardan üstündeki-silah,zırh vs.ile daha güçlü veya güçsüz olucaksın.

tabi shooter olucağı için SKILLZZ de vat işin içinde.

of bitürlü beceremedim lan altıntı yapmayı

Hee. Yani demek istiyorsun ki "daha iyi ekipman için karakterine level atlatman gerekecek?" Ya da bu saçma olur ya, her mmorpg'de daha iyi ekipman kullanabilmek için karakterinin levelını kasman gerekir. Senin demek istediğin craft falan herhalde?

Shooter ile skill'in ne alakası var? "SKILLZZ"den kastın Türkçe anlamı olan "yetenek" mi?

Alıntı yapmayı becermişsin de yazmayı becerememişsin hacı. "Var" yerine "vat", "alıntı" yerine de "altıntı" yazmışsın. :D

Haa, 2 defa güncellemişsin mesajını. Alıntı yaparken niye zorlandın ki? 1.5 yıldır foruma üyeymişsin. Alıntı yapmayı becerebiliyor olman lazım. :D
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

BonePART said:

white dwarf

İngilizce kaynak atmayın abi, İngilizce'm i-yi de-ğil. Kaç kere yazdım bu forumda bunu. :/

Linke tıklarsan wikipedianın karşılığı türkçe olan bütün yazılarında solda türkçe düğmesine basıp türkçe yazıyıda okuyabilirsdin.
Onregin bunda tıklayıp soldak türkçeye basınca

http://tr.wikipedia.org/wiki/Beyaz_c%C3%BCce
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

senin kuşağa denk gelmedi çoşkun o yüzdendir

1992 doğumluyum nereye benim kuşağa denk gelmedi. -.-

hunty said:

Nick Rapper olunca isim Coskun'dur diye tahmin ettim.
Sen boyle alininca baktim sozluk ne diyor diye?
rap·per 1 (rpr)
n.
1.One that raps or strikes, especially a door knocker.
2. the knocker of a door.
Bunun tam karsiligi TOKMAKCI sanirim. Zor ve tehlikeli bir zanaattir.

La nick'imin rapper olmasıyla ismimin Coşkun olmasının ne ilgisi var? Nick'im rapper256, raper256 değil, yani rapçi256, tecavüzcü256 değil.

rap-per değil, rapper, yani birleşik. Bu yazıları hangi sözlüğe ne yazarak buldun orasını da anlamadım ayırca. :/

Aynen. Bana tokmakçı da diyebilirsiniz. DH nickim Doppelgangbanger'dır zaten. Adamı tokmaklarım. ^^

xxbar said:

Adam forumun tokmakçısı beyler dağılın

Aynen dostum burda kuralları ben yazarım yov yea.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

rapper256 said:

BonePART said:

white dwarf

Linke tıklarsan wikipedianın karşılığı türkçe olan bütün yazılarında solda türkçe düğmesine basıp türkçe yazıyıda okuyabilirsdin.
Onregin bunda tıklayıp soldak türkçeye basınca

http://tr.wikipedia.org/wiki/Beyaz_c%C3%BCce

Bu olayı biliyordum. Aklımdan çıkmış. E be kardeşim madem Türkçe kaynağı var ne diye Türkçe kaynağını atmıyorsun da milleti uğraştırıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bak bakalım ben orada atar mı yapmışım? "İngilizce kaynak paylaşmayın, İngilizce'm iyi değil" demişim insan gibi. Atar yapmak terslemekle olur. Haa sen şu "E be kardeşim madem Türkçe kaynağı var ne diye Türkçe kaynağını atmıyorsun da milleti uğraştırıyorsun?" cümleme demişsin "hala atar yapıyorsun" diye. Ulan Türkçe kaynağı varken neden benim "fay-da-la-na-ma-ya-ca-ğım" İngilizce linki atıyor? Ayrıca elim kolum var, ben kendim de gider yazarım Google'a "Beyaz Cüce" ne diye, ya da "Cüce Yıldız" ne diye. Ama ben insanlardan açıklama yapmalarını bekliyorum. Çünkü bu tür kaynaklarda yazan yazılarda bazı terimler kullanıldığı için ve yazılar teknik bir dille anlatıldığı için konsantrasyon eksikliğim olduğundan anlamıyorum.

Warhammer oynamak için İngilizce mi bilmek gerekiyor bebe? Burda kimin bebe olduğu belli liseli, hadi bak saat akşam oldu, yatma saatin yaklaşıyor. Yatarken ballı sütünü içmeyi unutma. Şimdi terk et burayı ergen. Metin2 de oynarım, Warhammer da oynarım, keyfimin kâhyası mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...