Beyler bir şey sorucam. Dark Crusade'in Chaos Campaign'in introsunda iki farklı chapterdan Space Marineler birbirleriyle mi savaşıyorlar?
0:35'ten itibaren çamur rengindeki Space Marineler Ultramarines'e karşı savaşıyor.
![](http://i.hizliresim.com/rLlXl1.jpg)
Beyler bir şey sorucam. Dark Crusade'in Chaos Campaign'in introsunda iki farklı chapterdan Space Marineler birbirleriyle mi savaşıyorlar?
0:35'ten itibaren çamur rengindeki Space Marineler Ultramarines'e karşı savaşıyor.
abi...
war ile ilgili başka bişey ararken nette gördüm,azcık baktım baya uzaktan bildiğim bi evren 40k ama ilgimi çekti.geldim patide de topiğini buldum.baktım 81 sayfa,koydum kahvemi keyifle okuyım diye.
sayfa 30 küsürden itibaren topik intiharlık lan.bide kavga,olay,gerginlik olunca hipnotize olup izlemek bizim genlerde var heralde.okudum çoğunuda bu yüzden,arada düzgün bi haberde bulamadım.
çok değişikmiş lan.valla.
neyse olayı ve kişiyi çok kurcalamadan tek bişey sorucam,oyun nekadar shooter nekadar mmorpg?herhangi net bi açıklama var ise eğer.yani demek istediğim,zarmı atıyoruz gow/battlefield mı oynuyoruz daha geniş çapta.skill bar veya skill kullanmak olucakmı,yoksa sırf dıkıdıkı boom mu? rvr dışında etkileşebiliceğimiz bişey varmı veyahut.işte craft,dungeon,raid falan
ha bide orkların,f2p olarak oyunculara sunulması teoride inanılmaz başarılı duruyor.ilk okuuğumda hayran kaldım resmen fikre.
umarım pratiktede bir sorun çıkmaz,zira ban korkusuda yaşamıyacakları için dupe,aim,hack ve exploit kullanıcak lamer orklar ve milletin ve dolayısıyla oyunun anasını ağlatırlar.
3vs3 MOBA yapacaklar
Öne çıkan mesajlar