Beyler bir şey sorucam. Dark Crusade'in Chaos Campaign'in introsunda iki farklı chapterdan Space Marineler birbirleriyle mi savaşıyorlar?
0:35'ten itibaren çamur rengindeki Space Marineler Ultramarines'e karşı savaşıyor.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Warhammer 40k Online
O değil de koskoca Khorne Berzerkers hayvan gibi axe dururken daggerla savaşıyor :D
Keşke oyundaki Khorne Berzerkers Chaos Campaign introsundaki gibi Khornite askerlerden oluşsaydı. Khorne Berzerkers'ın tipi kayık. :S Pardon la introda gördüklerim Chaos Space Marine'miş. Kırmızı olduklarını görünce Khornite askerlerinden sandım. Boynuzlarından anladım, şimdi düştü jeton. :D
Yukarıda da "koskoca Khorne Berzerkers hayvan gibi axe dururken daggerla savaşıyor" demişim. Aslında daggerla savaşanlar Chaos Space Marineler. :D
Yukarıda da "koskoca Khorne Berzerkers hayvan gibi axe dururken daggerla savaşıyor" demişim. Aslında daggerla savaşanlar Chaos Space Marineler. :D
abi...
war ile ilgili başka bişey ararken nette gördüm,azcık baktım baya uzaktan bildiğim bi evren 40k ama ilgimi çekti.geldim patide de topiğini buldum.baktım 81 sayfa,koydum kahvemi keyifle okuyım diye.
sayfa 30 küsürden itibaren topik intiharlık lan.bide kavga,olay,gerginlik olunca hipnotize olup izlemek bizim genlerde var heralde.okudum çoğunuda bu yüzden,arada düzgün bi haberde bulamadım.
çok değişikmiş lan.valla.
neyse olayı ve kişiyi çok kurcalamadan tek bişey sorucam,oyun nekadar shooter nekadar mmorpg?herhangi net bi açıklama var ise eğer.yani demek istediğim,zarmı atıyoruz gow/battlefield mı oynuyoruz daha geniş çapta.skill bar veya skill kullanmak olucakmı,yoksa sırf dıkıdıkı boom mu? rvr dışında etkileşebiliceğimiz bişey varmı veyahut.işte craft,dungeon,raid falan
war ile ilgili başka bişey ararken nette gördüm,azcık baktım baya uzaktan bildiğim bi evren 40k ama ilgimi çekti.geldim patide de topiğini buldum.baktım 81 sayfa,koydum kahvemi keyifle okuyım diye.
sayfa 30 küsürden itibaren topik intiharlık lan.bide kavga,olay,gerginlik olunca hipnotize olup izlemek bizim genlerde var heralde.okudum çoğunuda bu yüzden,arada düzgün bi haberde bulamadım.
neyse olayı ve kişiyi çok kurcalamadan tek bişey sorucam,oyun nekadar shooter nekadar mmorpg?herhangi net bi açıklama var ise eğer.yani demek istediğim,zarmı atıyoruz gow/battlefield mı oynuyoruz daha geniş çapta.skill bar veya skill kullanmak olucakmı,yoksa sırf dıkıdıkı boom mu? rvr dışında etkileşebiliceğimiz bişey varmı veyahut.işte craft,dungeon,raid falan
şimdilik space marine in multisi gibi diyoruz
ha bide orkların,f2p olarak oyunculara sunulması teoride inanılmaz başarılı duruyor.ilk okuuğumda hayran kaldım resmen fikre.
umarım pratiktede bir sorun çıkmaz,zira ban korkusuda yaşamıyacakları için dupe,aim,hack ve exploit kullanıcak lamer orklar ve milletin ve dolayısıyla oyunun anasını ağlatırlar.
umarım pratiktede bir sorun çıkmaz,zira ban korkusuda yaşamıyacakları için dupe,aim,hack ve exploit kullanıcak lamer orklar ve milletin ve dolayısıyla oyunun anasını ağlatırlar.
bilmiyoruz, adamlar top secret oyun yapıyor
3vs3 MOBA yapacaklar
abi...
24. sayfada oyunun detaylarından detaylıca bahsedilmiş. Onun dışında ileriki sayfalarda da oyun hakkında daha fazla ufak tefek gelişmeler de bulabilirsin. Ve evet yapılan trollerden dolayı kavgalar çıktı, ama bu benim suçum değildi. Tamamen ergen kafalı gençlerimizin trollemesi sonucu olan bir şey.
Şu sayfada Eternal Crusade hakkında güzel bilgiler var.
http://1d4chan.org/wiki/Warhammer_40,000:_Eternal_Crusade
Ve evet oyun dreagloth'un da dediği gibi Space Marine'in multisi değil de mmorpg versiyonu olacak. Space Marine zaten multi olarak oynanabiliyordu. Onun dışında skill bar veya kullanma falan olmayacak, tıpkı Space Marine'deki gibi sağ tuş Chainsword savuracak, sol tuş da bolterlar'ı ateşleyecek. Perk falan olacaktır belki fakat onlar skille giriyor mu bilmiyorum. Yani sırf dıkıdıkı boom senin deyiminle. Valla o kadar bilgimiz yok. Raid olacak mı falan bunlar netleşmedi henüz. Ya da ben duymadım.
Equipment based bi TPS ne demek hacı? :D
Bildiğin Space Marine olacak, Space Marine'den tek farkı işte oyunun mmorpg olması ve ekstra özelliklerinin olması. Kale kuşatma vs. gibi.
ha bide orkların,f2p olarak oyunculara sunulması teoride inanılmaz başarılı duruyor.ilk okuuğumda hayran kaldım resmen fikre.
Onu da oyunun yapımcıları engelleyecek artık.
3vs3 MOBA yapacaklar
Ne MOBA'sı olm kafan mı iyi?
paticik warhammer 40k online topiği rezalet oturup 80 sayfa okunur mu aboo
Bence de bunun için yeni bir bölüm veya konu falan açılmalı. Çünkü konu başta Dark Millennium için açılmış. 24. sayfalardan itibaren Eternal Crusade muhabbeti başlıyor.
Öne çıkan mesajlar