Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Konsollarda sadece joystick kullanılmıyor. Özel sistem satabilirler. Yanlış hatırlamıyorsam, Steel Battalion öyleydi. Oyunun 150 dolarlık çift joystick sistemini satın almanız gerekiyordu. Kesin yargılara varmayın. 2015 neticede...

Tekrar düşündümde böyle bir şey için konsol satın alabilirim hemen :D

Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bu ne götü kalkmışlık. Adam gibi bir şey açıkladık nerdler başlamış saldırmaya. asdasddsa metin2'de yerden bir şey toplama olayı yok görevde. Benim yerden bir şey toplama dediğim yaratık kes düşen itemi topla olayı değil, item topluyorsun. Bu oyunların görevlerine bir şey deniyordu unuttum şimdi. WoW'la Warhammer'ın aynı tarzda oyun olduğunu anlamak için 50 sene oynamaya gerek yok yapmayın. Ayrıca private serverında oynadım dedim onu es geçmişsin.

yekeyeke said:

Şu yorumla mantık açısından metin2 de aynı wowla ve warhammerla... 8 senelik oyunu 5 dakika oynamak ve yorumlamak... Priceless Boy...

loop said:

Benim gibi hiç oynamamış birine oyunu gösterin wow bu der ! Wow dan sonra çıkmış bir oyun UI aynı, nerdeyse efekler aynı. Ama tabii bir cahil olarak yanlış konuya msj atmışım, oyunun 40k olmayışına sevindim. 40k yı oynamak isterim.

Adam da benimle aynı fikirde.
Sosyal ağlarda paylaş

Dalga geçen veya trolleyen daha çok sen gibi görünüyorsun? o yüzden insanlar üstüne geliyor olabilir..

Ui bilmem neyle aynınmış. Yerden birşeyler alıyormuşsun?.. Fps lerde W A S D ile hareket ediyor, sağ click nişan alıyorsun ve sol ile ateş ediyorsun. Tüm fps ler aynıdır diye komik bir şey söylesem ne dersin?

Arayüz ve bazı şeyler tabiki aynı olacak. Oyuncular bunları benimsedi artık. Bu yüzden değişik birşey yapmaları baya zor. Değişik şeyler deneyen oyunlarda var. Hepsi ufak ufak geri düzeltmek zorunda kalıyor.
Yani sandalyelere oturduğumuzda ayağımız yere değsin isteriz. Bar sandalyelerinde uzun süre oturmayı kim kaldırabilir ? onlarda bile ayakları koyacak yer var.

Sen burada konfor, oynanabilirlik gibi şeyleri bir araya getirip aynı diye savunuyorsun. Hayır içerik önemli. Wow da oynadım warhammer da oynadım. Skiller öndeki adamlara çarpardı. Tanklar vucutlarıyla block yapardı. Öndekiler kalkanları tuttumu, arkadakileri korurdu. Taunt pvp de çalışırdı.... Gibi detaylar önemli. Oyunları ayıran zaten bu mevzulardır. Yoksa fps örneğine dönerdi herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

Warhammer Online'ın WoW'la uzaktan yakından alakası yok mu? Şaka mı yapıyorsun abi kopyası resmen. Ha WoW'u private serverlarında oynadım, bi 5 dakika da orijinalini oynadım ama skill yapısı, görevlerin tarzı falan aynı. WoW'da da görevlerde yerden bişeyler topluyorsun Warhammer'da da. İkisi de aynı tarzda oyunlar.

bence paticik "yılın enleri" adı altında bir bölüm açmalı, bu mesajı ibreti alem için en başa koymalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...