Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 newgrounds dururken bakılmaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 www.mousebreaker.com'da takılıyorum ben daha cok flash oyunlar icin. bu site de iyiymis ama yandaki chat olayına uyuz oldum, temelli kapatmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Flameoffear said: Daha 1 milyon hp li adam gelecek 32k ne :D geçebilsem gelicek belki ama =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 toggie said: www.mousebreaker.com'da takılıyorum ben daha cok flash oyunlar icin. bu site de iyiymis ama yandaki chat olayına uyuz oldum, temelli kapatmanın bir yolu var mı? mute all chat diye bir seçenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Gothic said: sonny de bug yapabilirsiniz :P o bug negzel bi bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hangi bug ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Starfighter: Disputed Galaxy oynuyorum ama multi icin flash player 8 lazimmis. Bir yerlerden bulup yukledim ama calismiyor. Calisan flash player artik calismiyor bana yardimci olabilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Kraloyun yönetir !!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bu haftanın kart oyunu çok sinirimi bozdu. zaten zombili oyunları sevmem, survivalları hiç sevmem. ikisinin kombinasyonu şahane oluyor. anlamadım oyunu hiç. ben birisini öldürene kadar 3 tanesi kapıya dayanmış oluyor. o 3 tanesini öldürene kadar da, geriden gelen 6-7'si dayanıyor. öyle gidiyor oyun. bir şeyi mi kaçırıyorum merak ediyorum. herhalde oyun bu kadar zor olmaması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 2 kere bitirdim onu ilkinde üye olmamısım >.< neyse ya zor diil sapık gibi mouse spam yapman gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 evet deliler gibi tıklaman lazım hele ilerki kısımlarda. aman aman. Birde silahını iyi seç. Mutlaka seri atışlı bir islah olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Off çok fena bağımlılık yaptı bu site. teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gemcraft bu hafta butun is saatlerimi yedi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Final Boss dan once gelen epic boss ta kaldım. Tek bir yaratık dahi kaçırmadan epic boss a kadar geliyorum. Yollardan geçip gidiyor vs. Bütün gemleri kafasında patlatıyorum yine ölmüyor yine ölmüyor. Deli oldum resmen. Armoru çok yüksek muhtemelen ondan. Armor düşüren gem den gelmiyor. Zaten 3 tane gem var gerisi yalan. Splash vuran kırmızı, chain vuran açık yeşil, armor düşüren mor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sonny guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 NeroWarden said: Final Boss dan once gelen epic boss ta kaldım. Tek bir yaratık dahi kaçırmadan epic boss a kadar geliyorum. Yollardan geçip gidiyor vs. Bütün gemleri kafasında patlatıyorum yine ölmüyor yine ölmüyor. Deli oldum resmen. Armoru çok yüksek muhtemelen ondan. Armor düşüren gem den gelmiyor. Zaten 3 tane gem var gerisi yalan. Splash vuran kırmızı, chain vuran açık yeşil, armor düşüren mor. armour dusuren gem cok muhim, o yuzden gerekirse bir suru ufak ufak yaratip kendin buyuteceksin, yetistireceksin onu. Bi de skill dagitimi cok onemli, hayat kurtariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yukarı çıksın da , görmeyenler de görsün güzelim siteyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 avatarına bittim bone http://cdn1.kongregate.com/assets/avatars/defaults/yummy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Electric box da son bölümü bitirebileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Üstüne tanımam sayemde 5-6 kişi bağımlısı olmuştu bi ara: http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/Game.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 http://www.kongregate.com/games/CasualCollective/minions eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar